Založ si blog

Prvý novinár SR Martin Daňo obvinený a nateraz uväznený za pravdu !

Prvý zavraždený novinár v novodobej histórií samostatného Slovenska po 1993, žiaľ, bol Ján Kuciak so svojou priateľkou, rázne odmietam takéto a podobné násilie na novinároch nech sú ich pracovné metódy akékoľvek, nech už uverejnia informácie či už pravdivé a nepríjemné, alebo značne skresľujúce, jednoducho tu musí zasiahnuť justícia SR a nie takéto nehanebné vraždenie, ešte raz, rázne toto odmietam !

Prvý novinár SR v novodobej histórií SR po 1993, ktorý bol políciou SR obvinený a vzatý do vyšetrovacej väzby za to, že na sociálnych sieťach nám občanom SR odhaľoval pravdu o naozajstnej korupcií, o naozajstnej mafii na Slovensku a o praktikách tých naozajstných „novinároch“ všetkých slovenských „mienkotvorných“ a „objektívnych“ médií (Denník N, SME, TV JOJ, TV Markíza, RTVS a pod.), ktoré nám vo svojich článkoch, komentároch a hlavne reportážach neodhaľovali celú pravdu, ale len tú ktorá sa hodí, dnes ale aj v minulosti, len tej jednej správnej strane, terajšej vraj demokratickej a neoliberálnej opozície. Jednoznačné manipulatívne články a zostrihané reportáže odvysielané vo večerných hlavných správach a to tak, aby sa tu vyvolala verejná mienka, že zlí sú len tí jedni, terajšia vládna koalícia a svätí sú tí dnešní „demokratický“ a „čistí“ opozičníci, ktorí sa chvália, že porazia „zlo“ a po PV 2020 tu budú vládnuť ! Nuž nebudú, veď národ slovenský a občan SR, oprávnený volič predsa nemôže byť až tak zmanipulovaný a pozbavený vlastného rozumu, aby dal v PV 2020 svoj hlas – PS/Spolu, KDH či Za ľudí !

A keďže novinár Martin Daňo svojou prácou nám odhaľoval pravú tvár niektorých terajších „novinárov“, napr. Moniky Tódovej z Denníka N, ktorá ako jediná „novinárka“ SR sa neustále dostávala a dostáva k nie verejným dokumentom zo živých trestných spisov a jej pravdepodobne prepojenie na NAKA, alebo „novinárka“ TV JOJ Jana Krescanko Dibáková, ktorá s snažila svojou „novinárskou“ prácou prekaziť novinárovi Martinovi Daňovi, získať posledný 15 podpis od poslanca za Sme rodina Petra Štarchoňa, alebo Zuzana Petková, bývalá redaktorka, naposledy zástupkyňa šéfredaktora Trendu, momentálne čuduj sa svete je riaditeľkou Nadácie Zastavme korupciu o ktorej nám novinár Martin Daňo (o nadácií ako takej) prinášal informácie, ktoré ju stavali do svetla, že je  to najskorumpovanejšia nadácia na Slovensku a taktiež by nás ako občanov SR zaujímalo, kto financuje túto „apolitickú“ nadáciu, nech sa o to postará „naša“ slovenská Transparency International Slovensko ! Novinár Martin Daňo nám v posledných dňoch prinášal informácie o prepojení „novinárky“ Moniky Tódovej na NAKA a v tejto súvislosti uverejnil isté pravdivé informácie o dnešnom šéfovi NAKA – Branislavovi Zurianovi. Títo všetci sa proti novinárovi Martinovi Daňovi „spojili“, podali na neho trestné oznámenia, lebo sa boja, že by ich tento naozajstný novinár ohrozil na živote a pritom o ňom každý vie, že by neublížil ani len tej povestnej muche, ale zato vie svojou novinárčinou zaťať do živého a to práve tým, ktorí beztrestne osočujú a očierňujú druhých, a to len na základe ich tajných zdrojov a ich subjektívneho posúdenia vecí, a to je v poriadku ?!, a preto dnes sedí tam kde sedí, vo vyšetrovacej väzbe. Všetko je to perfektne naplánované a načasované, lebo do PV 2020 už nie je ďaleko a je potrebné novinára Martina Daňa posadiť na tú dobu do „chládku“, aby už nič nepríjemného na terajšiu „demokratickú“ opozíciu už neuzrelo svetlo sveta a preto pod zámienkou akéhosi ohrozovania tých naozajstných „novinárov“ na živote, ho je potrebné na túto chvíľu do PV 2020 takýmto spôsobom „umlčať“ a nám obyčajným, radovým oprávneným voličom zamedziť dostať sa k naozaj pravdivým ničím neskresľujúcim informáciám, ktoré áno môžu a pravdepodobne aj sú nepríjemné pre dnešnú „novinársku“ obec a dnešnú „demokratickú“ opozíciu. Ale vážení takto sa to nerobí, teda robí, ale nie v demokratickom štátnom zriadení, akou sa SR  pýši, ale na základe posledných udalosti a aktivít NAKA sa jasne javí, že naša demokracia nieže má štrbiny, ale je úplne roztrhaná na franforce !

Je však potrebné jasne povedať a nahlas, že nás občanov SR nikto neumlčí v presadzovaní a hlásaní pravdy, nech je akokoľvek nepríjemná a My oprávnení voliči SR to dáme jasne na javo slobodne a demokraticky v slobodných a demokratických parlamentných voľbách 29.02.2020 (ak sa ich niekto nepokúsi zmanipulovať a nezmanipuluje, tak ako boli pravdepodobne zmanipulované výsledky posledných prezidentských volieb, ešte stále trpezlivo čakáme na vyjadrenie ÚS SR o sťažnostiach JUDr. Štefana Harabina), po ktorých takíto „novinári“ a ich prisluhovači budú daní do zabudnutia a na scénu prídu Tí naozajstný novinári, ktorí nebudú slúžiť len jednej strane politického spektra SR, ale svojou prácou očistia toto nadmieru potrebné remeslo !

Ak by som sa ja stal niekedy poslancom NR SR, tak za svojho jediného asistenta by som si vybral práve novinára Martina Daňa, ktorý by mal odo mňa povolenie a poverenie snímať a sledovať celé dianie v NR SR, dianie na výnimočných sedeniach jednotlivých výborov (ak nie sú v utajenom režime), snímať a uverejňovať v nezostrihanej podobe na našej web stránke všetko zo zákulisia NR SR, ktorý poslanec/poslankyňa sa ako správa, keď ho/ju nesnímajú kamery „objektívnych“ televízií redakcií a následne si tieto ich večerné „skrátené“ komentáre a reportáže porovnať s tými našimi nezostrihanými a nezmanipulovanými !

Dávam túto možnosť zvoliť si za svojho jediného asistenta tým poctivým a demokratickým poslancom, ktorí od nás oprávnených voličov získajú mandát poslanca/poslankyne NR SR po PV 2020 .

Pravda sa nedá umlčať, len na istú chvíľu potlačiť !

Pevne verím, že pravda prezentovaná novinárom Martinom Daňom, bude v plnom rozsahu rehabilitovaná a to už hneď po PV 2020, keď si pospolitý ľud SR zvolí  vládu, ktorá bude výrazne pronárodná, proslovenská, prokresťanská a ktorá nebude občanov SR trestať za vyslovenú pravdu, nech je akokoľvek nepríjemná a nech sa týka kohokoľvek !!!

Na záver si je potrebné uvedomiť jednu podstatnú vec, novinára Martina Daňa, len tak niečo a niekto nepoloží, pretože on zasvätil svoj život odhaľovaniu pravdy a preto si ani nezaložil rodinu, lebo mať rodinu je pri odhaľovaní pravdy veľmi limitujúci faktor, on tento limit nemá žiaden ! Takže s čím ho môžeme zastrašiť, nuž s ničím !!!

Čaputová a spol. , tento USA republikánsky návrh zákona je ako ušitý pre vás! Prijmete ho za svoj?

20.04.2024

Málo kedy sa stáva, že z USA k nám príde niečo dobré. Málokedy sa stáva, žeby návrhy zákonov, ktoré sa navrhujú v USA kongrese (tento krát v dolnej komore), by mohli byť v našom Parlamente nie len navrhnuté, ale aj bezpodmienečne prijaté! A dnes je potrebné o takomto návrhu zákona, ktorý je na ceste do USA Kongresu, širokú slovenskú verejnosť poinformovať lebo [...]

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.