Založ si blog

p. Kiska sa nedelí, p. Kiska berie všetko !

  1. Kiska sa nedelí, p. Kiska berie všetko !

 

Posledná TB p. Kisku a jeho strany Za ľudí vyznela naozaj tragikomický ! Za p. Kiskom ako komparz stáli Tí najväčší odborníci na všetko a to bez rozdielu. p. Kiska začal svoju TB, tým ako ho p. Martin Slosiarik (FOCUS) a p. Václav Hřích (AKO), jednoznačne a „odborne argumentačne“ presvedčili, že malé spájanie sa je neefektívne, lebo tu neplatí, že 2+2=4 a viac, ale tu platí, jediné, že 2+2 = 1 a menej ! A zase vytvorenie veľkej koalície, s názvom „Blok zmeny“ je jednoducho vzhľadom na rôznorodosť opozičných „demokratických“ strán absolútne nemožný a on tomu rozumie, div sa svete ! Rozumie Riškovi, čo večne drží balónik a rozumie aj Lojzkovi, ktorý z kresťanskej morálky „nepopustí“ ani za mačný mak ! A samozrejme že by bolo treba ešte prizvať „obyčajného“ Igorka, ale toho absolútne nemusí Lojzko. Samozrejme, že páni z agentúry FOCUS a AKO, povedali Andrejovi, že spájanie nie je výhodné, ale pre koho p. Andrej ? Veď logika a ekonomika týchto dvoch agentúr predsa nepustí ! Čo je pre tieto agentúry pred akýmikoľvek voľbami lepšie, vyrábať „objektívne“ politické prieskumy verejnej mienky len pre jeden celok (jeden prieskum „len“ za 1×15000 €), hoc opozičný a možno preferenciami aj silný, alebo vyrábať takéto prieskumy pre šesť nezávislých opozičných subjektov (6×15000 €) ? Nuž, matematika nepustí – mať príjem z jedného subjektu je vždy menej, ako zo šiestich ! Takže p. Kiska, toto je ten najpravdepodobnejší dôvod týchto dvoch pánov z prieskumných agentúr, keď Vám „radia“ nespájať sa do malých koalícií, ak už veľká je nepriechodná ! My občania SR a oprávnení voliči SR sme to pochopili, Vy nie ?!

Na TB ste povedal, že Vy ste hodiny sedeli nad tým, ako sa v konečnom dôsledku rozhodnúť, či samostatne alebo v nejakej troj a viac koalícií, a že ste sa radili s kade kým, až Vám nakoniec vyšlo, že jediné rozumné riešenie pre Vašu stranu Za ľudí, je ísť do PV 2020 samostatne, a že to bolo jednohlasné stanovisko predsedníctva Vašej strany (veru, ako súdruhovia v ÚV KSČ ! a ÚV KSS !). A tak náhodou Vás o tom nepresvedčili páni z ESETu na Vašom poslednom medializovanom tajnom stretnutí v jednej z bratislavských reštaurácií ?! (NOVÝ ČAS, 19.10.2019 – https://www.cas.sk/clanok/898890/exprezident-andrej-kiska-tajne-stretnutie-s-majitelmi-esetu/ ) Veď aj títo pani veľmi dobre rozumejú biznisu a ekonomike a je im jasné, že vždy je výhodnejšie „nezištne sponzorovať“ jednu stranu, ako keby ruky k ním naťahovali šiesti. A samozrejme, že aj pre nich je navonok lepšie chváliť sa tým, že „sponzorujú“ bývalého „prezidenta“ SR, ako bývalého užívateľa mäkkých aj tvrdých drog a osobu spojenú s Gorilou ! Na TB ste sa „jasne“ vyjadrili, že nateraz je lídrom opozície p. Michal Truban, lebo v prieskumoch verejnej mienky je koalícia PS/SPOLU stále pred Vami, ale ja sa pýtam, dokedy ?! Veď páni z agentúr Vám pravdepodobne už „naznačili“, že ak si budete zadávať raz u jednej a druhý raz u druhej ich agentúry prieskum politickej verejnej mienky o zvoliteľnosti Vašej strany do NR SR 2020, tak sa táto situácia môže, a ja predpokladám, že sa aj čoskoro zmení, a Vy a Vaša strana onedlho budete jednoznačným lídrom „demokratickej“ opozície, lebo prieskumy v tejto oblasti, sú nielen „objektívne“, ale hlavne drahé  a sú dosť podstatným zdrojom financií pre tieto dve agentúry !

Na TB ste p. Kiska dvíhal ruky k nebesám, a triasol ste nimi, ako jeden pán v roku 1933, keď tiež presviedčal davy ľudí, že on je tá jediná záchrana pre nich a celý svet, keď ste vysvetľoval, čo je pre Vás a Vašu stranu to najdôležitejšie. Dozvedeli sme sa, že to najdôležitejšie na samom vrchu Vašich záujmov je krajina ! Áno, a ktorá ?! Lebo Vy ste nepovedal ani to slovíčko pred tým, že naša krajina ! Apropo, každý seriózny slovenský politik, sa vo vzťahu k našej vlasti nevyjadruje o akejsi nič hovoriacej krajine, ale o Slovenskej republike, o slovenskom štáte alebo skrátene o Slovensku. Na druhom mieste, je Vaša strana a teda ste jasne povedal, že tým, keď sa dostanete nebodaj k moci, tak musí mať z toho prospech aj Vaša strana, predpokladám, že jedine finančný, aby ste mohli vracať späť „sponzorské“ predvolebné dary Vašich „nezištných“ Donorov a možno aj s úrokmi (lebo stále platí a asi na veky bude platiť, na Slovensku ani kura nehrabe zadarmo) ! A až na treťom mieste !, sú záujmy Vás politických reprezentantov Vašej strany a Vašich ľudí najväčších odborníkov na všetko, a ako ste uviedol, najväčšiu odborníčku na korupciu na Slovensku p. Veroniku Remišovú, pre ktorú predpokladám zriadite Ministerstvo pre odhaľovanie korupcie, ale akou korupciou sa bude zaoberať, spätne 50 rokov pred PV 2020, alebo bude odhaľovať možnú korupciu po PV 2020 a teda Vašej nedajbože vlády ! Vy sa počúvate čo hovoríte ?! Veď ak budete nedajbože vládnuť, tak nepotrebujete odborníkov na odhaľovanie korupcie, lebo Vy všetci o sebe tvrdíte, že ste nekorumpovateľný a čistý ako ľalia ! Alebo budete spätne robiť čistky s Vašimi predchodcami ?! A na ktorom mieste je u Vás občan SR ?, ten radový, ktorý drie od rána do večera, aby dokázal uživiť svoju rodinu, aby slušne vychoval svoje deti, aby sa tu dalo žiť, aby sa to tu nevyľudnilo, kde sú títo ľudia, na akom mieste pre Vás, Vašu stranu a Vašich Donorov ?!

Záver z Vašej TB besedy p. Kiska je jednoznačný, Vy sa jednoducho nechcete deliť s nikým a o nič. Vás si páni z ESETu vybrali, presne tak ako p. Čaputovú, a keď ich peniaze za pomoci všetkých „objektívnych“ „slovenských“ médií a „nepolitického“ občianskeho hnutia Za slušné Slovensko (mimochodom dvaja „apolitický“ organizátori týchto „čistých“ a nikým „neplatených“ „občianskych“ demonštrácií, sú už pevne zakotvený u Vás, sl. Karolína Farská, p. Juraj Šeliga, ktorých ste tak rád „apolitický“ prijímal v prezidentskom paláci, keď ste bol „prezidentom“ SR) urobili z nej zatiaľ dočasnú „prezidentku“ SR, tak isto aj Vás tieto ich peniaze vynesú na piedestál po PV 2020 !

Mne len ostáva veriť, že občan SR a oprávnený volič SR má naozaj vlastný rozum a vlastný úsudok a dobre počúva a analyzuje všetko čo hovoríte a konáte Vy a celá „demokratická“ slovenská opozícia, a jeho rozhodnutie 29.02.2020 bude naozaj v súlade s potrebami Ich, občanov SR, Ich detí a budúcich generácií, aby sme tu žili v sociálne spravodlivom štáte, v silnom ekonomickom štáte na základe prinavrátenia strategických energetických podnikov späť do vlastníctva štátu – SR, aby na Slovensku bola na prvom mieste rodina (otec, mama a deti) a nie západné neoliberálne zvrátenosti a hokusy pokusy, a samozrejme tá pravá a čistá kresťanská pravda a láska.

 

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.