Založ si blog

Beztrestné, obviňovanie a vyhrážanie sa štátnym orgánom SR pánov I. Matoviča a J. Naďa ? !

Po tom, ako Polícia SR , NAKA oficiálne obvinila Jaroslava N. z trestného činu ohrozovania utajovanej skutočnosti a média „vypátrali“, že sa jedná o tieňového ministra obrany SR Jaroslava Naďa za hnutie OĽANO, sa na strane „demokratickej“ opozície začalo diať niečo nenormálne ! Prvá nenormálnosť (ale u týchto neoliberálov normálne) bola a je, že ani jeden z opozičných „osobnosti“ (p. Kiska ho na facebooku jemne podržal, pravý dôvod sa dozvieme pravdepodobne neskôr) ani jedná „demokratická“ opozičná strana sa nijakým spôsobom nevyjadrila k tak závažnému obvineniu bývalého dlhoročného a vysokopostaveného zamestnanca ministerstva obrany SR, jedného z najdôležitejších ministerstiev SR pre obranu a ochranu nášho štátu ! Kde je p. Ľubomír Galko (SaS), ktorý ak by niečo také bolo vznesené na politika dnešnej vládnej garnitúry a nebodaj by bol ešte aj zo Smeru-SD, tak by okamžite zvolal TB, na ktorej by dopodrobna informoval, aké je to nebezpečné, ak takto vysokopostavený bývalý zamestnanec MO SR, sa mal dopustiť prezradenia utajovaných skutočnosti a okamžite by vyzýval Vládu SR o zvolanie Bezpečnostnej rady štátu !

Kde je vyhlásenie a stanovisko „prezidentky“ p. Čaputovej, ktorá je mimochodom najvyšší veliteľ ozbrojených síl SR !, ona nedostáva na stôl informácie od všetkých bezpečnostných zložiek v našom štáte, rovnako ako jej dvaja najvyšší ústavní činitelia ?! p. Čaputová nemá podrobné informácie, aké má predseda vlády SR, ktorý tvrdí, že informácie o činnosti p. Jaroslava Naďa sú oveľa rozsiahlejšie a závažnejšie, ako tie ktoré sú momentálne vo verejnom mediálnom priestore ! p. Čaputová Vy nie ste podpísaná pod opozičným paktom o neútočení, Vy sa nim riadiť nemusíte, alebo žeby áno ?! Občania SR očakávajú od Vás jasne stanovisko k tomuto závažnému obvineniu zo strany polície SR ! Vy toto nevnímate, ako ohrozenie bezpečnosti nášho štátu a to aj vo vzťahu k našim susedom a všetkým štátom EÚ ?! Nuž uvidíme a čakáme !

Druhá nenormálnosť  s tým spojená, je reakcia dotknutého pána a jeho „nadriadeného“ lídra OĽANO.  Títo dvaja páni sa na TB rozhorčovali nad tým, že obvinenému p. Naďovi, príslušníci NAKA na predvolebnej kortešačke zhabali mobilný telefón ! Tak, ak NAKA na  základe medializovaných „pravdivých“ obvinení zo strany Denníka N z akejsi „kočnerovej Threemy“, išla a zaradom habala mobilné telefóny ľuďom blízkym resp. spojených so stranou SMERD-SD, tak to bolo v poriadku a podľa nich všetko málo, lebo ich mali rovno zadržať a posadiť do vyšetrovacej väzby ! Ak sa dnes postupuje rovnako voči „ich“ ľuďom, tak to nie je nič iné, ako pomsta bezpečnostných štátnych orgánov SR. Toto by sa dalo kvalifikovať aj ako trestný čin ohovárania štátnych inštitúcií ! Títo dvaja páni mali byť nateraz ticho a čakať na ďalšie kroky, ktoré v tomto smere je potrebné zo strany polície a vyšetrovateľov vykonať, a až na základe určitých predbežných záverov týchto orgánov vysloviť svoje stanovisko.

Títo dvaja páni na TB (prečo nemali za sebou zástup všetkých „demokratických“ opozičných poslancov, tak ako tomu býva, keď majú zásadné vyjadrenia k „závažným“ trestným zisteniam na poslancov terajšej vládnej koalície ?!) zatínali päste aj zuby, stískali pery od zlosti, chrlili síru a oheň na všetky strany a p. Jaroslav Naď sa zastrájal a kričal, že on teda v žiadnom prípade neskončí a bude verejnosť aj naďalej informovať o utajených skutočnostiach, ktoré podľa neho nie sú utajené, ešte vehementnejšie ako doteraz, a že jeho nič a nikto neumlčí, lebo jeho pravda je tá jediná a nespochybniteľná ! Pýtam sa, nie sú takéto vyjadrenia trestným činom vyhrážania sa ?! A o to viac závažne vyhrážanie sa, ak sa jedná o bezpečnostné zložky Slovenskej republiky! To naozaj vážené „objektívne“ média nie je na zamyslenie sa ?! Čo by ste robili, keby sa v tomto duchu viedla nedávna TB p. Martina Glváča a p. Róberta Fica, ak by na svojej TB sa vyhrážali orgánom činným v trestnom konaní, že to čo „našli“ na p. Martina Glváča, je len nehorázna pomsta, a oni pôjdu všetkým po krku, ktorí si niečo také dovolili, a nieže prestanú, ale svoje kroky budú v tomto smere ešte aj stupňovať ! Viete si to Denník N a p. Monika Tódová predstaviť ?! Veď to by nám tu okamžite poslali protestnú depešu rovno aj ufóni z Venuše alebo Jupitera !

Nuž, ale naši „demokratickí“ a „objektívni“ „novinári“ sa na TB p. Naďa a p. Matoviča správali, ako ich hovorcovia, obhajcovia a kládli im otázky, ktoré ich hladkali a ba priam vyzývali ešte na ostrejšie vyjadrenia sa voči tím, ktorí si niečo také nehorázne a drzé dovolili voči „demokratickej“ opozícií !!!

Záver k tomu to je len jeden jediný, čierne ovce sú len na strane dnešnej vládnej koalície, a na strane dnešnej „demokratickej“ opozície sú len samé biele vrany !

A Ty občan SR a oprávnený volič SR, maj neustále dokorán otvorené oči a uši maj nastražené, aby Ti neuniklo niečo, čo by Ťa neskôr mrzelo, keď 29.02.2020 budeš vhadzovať svoje volebné rozhodnutie do volebnej urny !

Bodka : – snáď najbizarnejšie na tom všetkom je, že obhajcom J.N, nie je nikto iný, ako naj advokát SR, planéty zem a vesmíru – JUDr. Daniel Lipšic, LL.M. ! Čo myslíte J.N., vyseká Vás tento pán z toho ?! Ja už len čakám, kedy kto „vyzradí“, že tento „advokát“ pravdepodobne zastupuje aj mimozemšťanov, ktorí v júli 1947 havarovali na svojej vesmírnej lodi pri meste Roswell v Novom Mexiku (USA) a niektorí vraj prežili, a aby to nebolo až také pre tohto pána malicherné, tak zároveň zastupuje aj Projekt Blue Book, ktorý zriadila americká vláda pri USAF na systematické štúdia takýchto a podobných prípadov  UFO ! Ja si myslím, že pán Daniel, by takéto a podobné prípady zvládol ľavou zadnou . Vy nie ?!

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.