Založ si blog

Čaputová, Kiska a spol. , nemá na Vás Denník N Threemu, ale má z Vás Trému ? !

Je až zarážajúce, že aj napriek tomu, že sa v posledných dňoch vo verejnom prostredí objavili isté kompromitujúce informácie o činnosti bývalého „prezidenta“ SR p. Kisku a „budúceho“ „nádejného“ ministra obrany za OĽANO p. Jaroslava Naďa, tak „najinvestigatívnejší“ „slovenský“ Denník N, p. Monika Tódová a ich preberači správ – všetky slovenské „demokratické“ a manipulatívne média o týchto veciach mlčia !

p. Andrej Kiska – bývala kariérna diplomatka za SR v Etiópii (Addis Abeba https://www.mzv.sk/web/addisabeba/o_nas/byvali_velvyslanci ) Ing. Iveta Michalíková, odkrýva svoje svedectvo zo situácie zatknutia slovenských občanov („poľovníkov“) v danom africkom štáte (2010) a následne ich „vyslobodenie“ . V tomto svojom svedectve opisuje, že v pokuse o prevrat v Etiópii mal byť zapletený aj p. Andrej Kiska … ( https://www.infovojna.sk/article/kiska-sa-udajne-v-minulosti-zucastnil-dodavky-zbrani-a-pokusu-o-prevrat-v-stredoafrickej-republike )

p. Jaroslav Naď – polícia SR, vyšetrovateľ NAKA obvinil J.N. z trestného činu ohrozovania utajovanej skutočnosti…. ( https://www.facebook.com/policiaslovakia/ )

Mojim zámerom na teraz, nie je skúmať, a ani rozoberať, konšpirovať, či uvedené informácie o týchto dvoch pánov sú pravdivé, na to sú orgány činné v trestnom konaní, tak nech konajú ! Jedno je však v tejto chvíli nad slnko jasné, obidve tieto nadmieru závažné informácie pochádzajú, aspoň pre mňa, z dôveryhodných zdrojov – 23 rokov pôsobiaca slovenská diplomatka na Africkom kontinente, zamestnankyňa Ministerstvá zahraničných vecí a európskych záležitosti SR a Polícia SR !

Pre mňa je v tejto chvíli zaujímavá iná vec, a to, ako sa k týmto podozreniam a svedectvám stavajú samotný aktéri, „prezidentka“ SR p. Čaputová, dotknuté hnutie OĽANO a samozrejme „objektívne“, „demokratické“ a manipulatívne, „mienkotvorné“ média a hlavne Denník N, p. Monika Tódová, ktorý a ktorá, ak sa jedná o „jasnú“ kauzu spojenú so stranou SMER-SD a jeho terajších, ale aj minulých koaličných partnerov, tak má okamžite naporúdzi „autentické“ nahrávky, „autentické“ prepisy z akýchsi „autentických“ mobilov týchto zločincov, okamžite šíri strach a paniku, obviňuje, odsudzuje a popravuje ! Avšak v týchto dvoch naozaj závažných kauzách, len sucho informuje a to tak, aby to okamžite zapadlo mediálnym  prachom. Tu sa p. Monika Tódová vehementne nepúšťa do pátrania po informáciách, ktoré si vie zo slovenských „novinárov“ zabezpečiť jedine ona a redakcia Denníka N, „nepolitická“ občianska iniciatíva „Za slušné Slovensko“ neplánuje zorganizovať „apolitické“ verejné zhromaždenia, aby poukázali na možnú zvrhlosť týchto dvoch prípadov, ktoré absolútne ohrozujú bezpečnosť v našom štáte, ak sa niečo také naozaj udialo, NIČ, NIČ a ešte raz NIČ !!! TICHO !!!

Ak by sa takéto informácie týkali niekoho z dnešnej vládnej koalície a hlavne SMER-SD a SNS, tak by tu „naše“ média rozpútali také peklo, že by to bolo pozorovateľné až z vesmíru ! To by bolo tlačový besied od „demokratickej“ opozície, vyhlásenie pani „prezidentky“, mládež by už stála na všetkých námestiach slovenských miest, vo všetkých „slovenských“ médiách by boli titulky a reportáže o ohrození bezpečnosti štátu a samotný p. Jaroslav Naď by vyzýval vládu SR, aby okamžite zasadala Bezpečnostná rada štátu (keď sa jedná o neho, tak je to len zbytočné divadlo !), išli by depeše od týchto „demokratov“ na všetky strany sveta, najme do centrály NATO a do EÚ. Z poza hraníc SR by sa na nás valila jedná „oprávnená“ kritika za druhou a pod. Áno toto by sa na Slovensku dialo ! Ale keďže sa jedná o osoby úzko späté s „demokratickou“ časťou slovenskej opozície, tak sa jedná o výmysly, nezmysly, konšpirácie a najnovšie podľa vyjadrenia „lídra“ najväčšieho (počtom straníkov) politického „slobodomyseľného“ hnutia OĽANO p. Igora Matoviča, o POMSTU ! a samozrejme, že už aj konkretizoval, že „pomstiteľom“ má byť „šéf“ Vojenského spravodajstva generál Ing. Ján Balciar. Toto je tá naša „čistá“ a „demokratická“ opozícia ! Okamžite nájsť dôvod „očisty“ na závažne podozrenia „ich“ ľudí ! Nie ako v prípade politického protivníka, žiadať aj v tomto prípade, aby orgány činné v trestnom konaní začali konať okamžite a na základe princípu „padni, komu padni“, ale svojho človeka okamžite očistiť vyhlásením, že ide o pomstu ! Je toto konanie dnešnej slovenskej opozície v súlade so zdravým rozumom, nuž ani náhodou !

U druhého aktéra týchto tém, p. Andreja Kisku má verejnosti stačiť, ak povie „…nie, nie je to pravda…“ a Denník N na základe takéhoto „obšírneho sa“ vyjadrenia p. Andreja Kisku, uvedie že sa jedná o šírenie hoaxu ! Úplne rovnaký meter !, presne taký „istý“, aký majú na nenávidenú terajšiu vládnu moc ! Tu hoaxy neexistujú, veď tu je predsa „autentická“ Threema !

A čo p. Čaputová, akože „prezidentka“ SR, ktorá sa netají a vystatuje sa svojim hodnotovým nastavením. Prečo ste sa už verejne, pred TV kamerami, svojim vyhlásením, nevyjadrila na margo týchto dvoch závažných informácií ? Prečo vo svojom vyhlásení sa neobrátite na orgány činné v trestnom konaní, aby postupovali rovnako razantne, ako pri vládnych „kauzách“ ? Prečo v tejto súvislosti sa tiež nevyjadrite, že chcete veriť a veríte v nezávislosť našich justičných orgánov, ktoré práve dnes prechádzajú  „samo očistcom“ ? Práve teraz je p. Čaputová tá práva chvíľa, aby sa ukázala tá vami proklamovaná nezávislosť od všetkých politických slovenských subjektov a dajte svoje jasné a ostré stanovisko k týmto kauzám týkajúcich sa Vášho „predchodcu“ a „demokratickej“ opozície ! Dočkáme sa ho ! Nuž uvidíme.

A čo vyjadrenie k týmto, hlavne Kiskovím podozreniam, od strán PS/SPOLU a KDH ?! Darmo vážení občania SR a oprávnení voliči SR, budete čakať nejaké ich razantné a úprimné vyjadrenie. Prečo ?, nuž predsa nezabúdajme, že až do PV 2020 platí opozičný – Pakt o neútočení ! Takže nech sa na verejnosť dostanú akékoľvek závažné informácie o nekalej činnosti ich „demokratických“ spojencoch, tak nič – „pokoj zbraniam“, a po PV 2020 sa ukáže, ako sa tieto informácie budú podieľať na prerozdelení si moci v štáte, ak by k tomu nedaj bože na tomto politickom spektre SR, došlo .

A čo Vy „nezávislé“ a „objektívne“ prieskumné agentúry FOCUS a AKO, ako to zakýva s preferenciami dotknutých „demokratických“ opozičných strán, ale aj celej „demokratickej“ opozície ? No to asi záleží od toho, koľko si tieto strany za Vaše najnovšie prieskumy zaplatia, a ja by som predpokladal, že vo svetle týchto udalosti a informácií, by im asi bolo potrebné zvýšiť taxu, ak by chceli, žeby preferencie neklesali, prípadne, aby s nimi len na malú chvíľu zakolísalo, však ?! Pretože ak, by sa niečo podobné nateraz vyskytlo v stranách dnešnej vládnej koalície, tak by ste už chrlili „objektívne“ dáta vo Vašich prieskumoch verejnej mienky, kde by sa jasne ukázalo, ako to s ich preferenciami zakývalo, razantne smerom dole a hlavne trvalo, až k samotným PV 2020, a v deň pred platnosťou volebného moratória na uverejňovanie prieskumov politickej verejnej mienky na „reprezentatívnej“ vzorke oprávnených voličov SR starších, ako 18 rokov až 1027 respondentov, by sa ukázalo, že strany SMER-SD, SNS a MOST-HÍD sú na samom pokraji zvoliteľnosti ! Lebo o nich len a len pravda pravdúca a nie nejaké hoaxy ! Platí otázka z nadpisu tohto článku ? – p.Čaputová, p. Kiska a spol., nemá na Vás Denník N Threemu, ale má z Vás Trému ?!

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.