Založ si blog

p. Čižnár, odovzdajte GP do rúk Denníka N !

Toto p. Čižnár nie je až taká pomýlená žiadosť resp. výzva. Veď sa pozrime na realitu dnešného stavu na mediálnej scéne, pre Slovensko citlivých tém, ohľadne trestných vecí spojených s p. Mariánom Kočnerom. Z prostredia GP neprichádzajú žiadne vyjadrenia vo vzťahu k Denníku N a jeho aktívnej „novinárke“ Monike Tódovej, ktorá neustále „púšťa“, podľa potreby (čia je ta potreba a záujem ?!), kusé informácie o neoverenej sms komunikácií už kultového názvu „Threemy“, s akéhosi pochybného „kočnerovho“ mobilu, ktorý bol dlhé mesiace v držbe „SS“ (SME,SIS) manipulátora Petra Tótha, ktoré predovšetkým a jedine škodia, len jednej politickej strane na Slovensku, a sú zjavne v prospech iných finančných záujmových skupín a hlavne v prospech nedočkavej vládychtivej „demokratickej“ neoliberálno-kresťanskej skupinke lídrov strán s pochybnou históriou ich vzniku, samozrejme okrem KDH, ktorého vznik je nám jasný, ale dnešné smerovanie úplne nejasné až nepochopiteľné !

p.Čižnár, ako je možné, že Vašej pozornosti „uniká“ fakt, že len jedno médium na Slovensku, Denník N a „novinárka“ Monika Tódová, disponuje toľkými „overenými“ a „pravdivými“ informáciami a to priamo zo živých spisov ?! Ako je možné, že všetky ostatné „demokratické“ média začínajú všetky svoje správy o „kauzách“ Kočner, takto – „…na základe zverejnenia Denníkom N…“, „…Denník N, dnes zverejnil…“, „…Denník N, dnes priniesol informáciu…“ a neustále a donekonečna, len „…Denník N…“, „…Denník N…“ !

Čo sa Denník N stál hovorcom GP a všetkých justičných orgánov ?! Je denník N nepostihnuteľný za svoje, podľa všetkého, protiprávneho konania ! Kde je NAKA ?!, prečo nepreveruje odkiaľ Denník N má tieto „zaručene“ pravdivé informácie, kto sú Tí ich „informátori“ a jedine len p. Monike Tódovej. Akú úlohu v tomto všetkom zohráva p. Monika Tódová a jej „práca“ ?! Je tu nesmierne veľa otázok o tejto činnosti Denníka N a samotnej p. Moniky Tódovej. Je potrebné, aby sa táto činnosť tohto Denníka N a p. Moniky Tódovej v týchto trestných veciach obmedzila, len na informácie, ktoré získa z overiteľných zdrojov verejne prístupných (napr. TB justičných orgánov a tlačových správ týchto orgánov) a všetky doteraz získané informácie s predpokladaným nezákonným a protiprávnym postupom zaistiť, ako aj zaistiť všetky ich komunikačné prostriedky, pre potreby získania informácií, čo a na akej báze sa takéto informácie dostávali a dostávajú do „rúk“ Denníka N a samotnej p. Moniky Tódovej, ktorá na základe Vašej (GP) nečinnosti, sa čím ďalej tým viac správa vo svojom „informovaní“ neobmedzená a hlavne neohrozená štátnymi inštitúciami na kontrolu takejto činnosti určenými !

V prípade p. Čižnár, že schvaľujete takéto konanie Denníka N a p. Moniky Tódovej navrhujem, aby ste na budove GP vymenili nadpis, informačnú tabuľu „GENERÁLNA PROKURATÚRA“ a „Generálna prokuratúra Slovenskej republiky“ za nadpis a tabuľu – „DENNÍK N – GENERÁLNA PROKURATÚRA“ a „Denník N-Generálna prokuratúra Slovenskej republiky“ ! Z jediného jasného dôvodu, veď Denník N a p. Monika Tódová nám všetkým, prináša tie „najdôležitejšie“ informácie s justičného prostredia, ktoré by sme sa mali predovšetkým dozvedieť od Vás ako generálneho prokurátora a od Vás ako inštitúcie na to určenej Generálnej prokuratúry Slovenskej republiky ! Následne navrhujem, že do novej voľby na post GP SR navrhnúť jediného kandidáta resp. kandidátku p. Moniku Tódovú a som presvedčený, že v NRSR prejde naprieč celým politickým spektrom, jednohlasne a potom to už bude naozaj čisté ako horská studnička, keď  Denník N-GP a GP Monika Tódová budú informovať o všetkých skutočnostiach zo živých trestných spisov, bez ohľadu, či to samotnému procesu vyhovuje alebo nie, či sa tým trestné konanie marí alebo sa mu tým napomáha, zvlášť, ak je to na prospech len tej „demokratickej“ a neoliberálnej časti politického spektra na Slovensku a hlavne „nepolitickej“ občianskej spoločnosti za „Slušné Slovensko“, lebo to čo dnes predvádza Denník N a p. Monika Tódová je nesmierne slušné ! Ako je možné ?!, že Denník N, uverejňuje akési informácie zo živého trestného spisu, zároveň sa aj s terajšou politickou, „demokratickou“ opozíciou, zastrája, že ďalšie „info“ bude zverejňovať postupne a cielene (proti terajšej vládnej koalícií a zvlášť proti SMER-SD !), až k voľbám do NR SR 2020, a nikto s justičného prostredia a terajšej vládnej moci sa voči tomu rázne neohradzuje, čím samozrejme celej tejto činnosti a „informáciám“ Denníka N a Moniky Tódovej dodáva punc pravdivosti, autentickosti a samozrejme aj možnosť a pocit beztrestnosti za takúto nehoráznu „novinársku“ činnosť !

„novinárka“ Denníka N na to všetko čo koná má jedinú alibistickú odpoveď, že „vo verejnom záujme“ !, a Ja sa pýtam, ktorej časti našej verejnosti sa to týka, lebo v mojom záujme a predpokladám, že aj podstatnej časti občanov SR a oprávnených voličov SR, táto jej „novinárska“ činnosť v žiadnom prípade nie je !

Otázka na záver p. GP Čižnár, a všetci Vy čo máte s týmto konaním Denníka N a „novinárky“ Moniky Tódovej čo do činenia, kedy naozaj budú platiť zákony, právo a spravodlivosť pre všetkých občanov SR a prechodne pobývajúcich na našom území, aj pre všetkých občanov iných štátov sveta, ROVNAKO a bez VÍNIMKY !!!

Verím, že po PV 2020 sa vytvorí taká pronárodná, proslovenská, prosociálna, prokresťanská, konzervatívna a prospravodlivá koalícia, ktorá sprísni podmienky pre novinárov a média vo vzťahu k zverejňovaniu nikým a ničím overených informácií, zamedzí novinárom a médiám sa odvolávať na ich nemenovaný „dobre informovaný zdroj“, a jednoznačne pri trestných veciach a ich komentároch, bude novinár a média zo zákona, povinný zverejniť svoj zdroj v prípade, že nebude verejne dostupný a verejne overiteľný! Poctivý a charakterný novinár, ktorý svojimi článkami nerobí politiku, nepotrebuje vlastné tajné zdroje, ale k overiteľným faktom píše svoje komentáre a názory, na ktoré má plné právo, nech sú už akokoľvek „štipľavé“, ale nesmie sa beztrestne a bez postihu dopúšťať uverejňovať isté citlivé informácie bez toho, aby sme nevedeli jeho zdroj, takáto „novinárčina“ nie je p. Monika Tódová, Denník N a iné „slovenské“ média, v širokom verejnom záujme, ale len v záujme úzkej skupiny ľudí s nekalými úmyslami !!!

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.