Založ si blog

Poslanec Ondrej Dostál (OKS na SaS), by mal skončiť na „Mazureka“ !

Na úvod fakty o p. Dostálovi – *05. apríl 1971, Bratislava, stredná škola – neznáma, na Filozofickej fakulte UK vyštudoval odbor filozofia-sociológia, 2007-2010 pochybné štúdium na pochybnej škole Kaskády v Galante-externé právo – z uvedeného vyplýva, že p. Dostál je čistokrvný intelektuál, ktorý v živote slamku krížom nepreložil ! Ale za to je supermanom v prezliekaní kabátov a ideologických kotrmelcov ! V roku 1988 ako aktívny člen SZM (Socialistický zväz mládeže – odtiaľ len kúsok k členstvu v KSS a KSČ, kde by bol p. Dostál dnes ?, ak by nebolo v novembri 1989 dobrovoľné odovzdanie moci súdruhov a dobrovoľne sa vzdanie vedúcej úlohy v spoločnosti, bol by dnes významným funkcionárom UV KSČ a srdnato by bojoval proti hnusnému a prehnitému kapitalizmu…?!) píše pre mládežnícky časopis Nové Slovo – „ Význam socialistického zväzu mládeže v našej spoločnosti je nepopierateľný. Na druhej strane sa v súvislosti s prestavbou čoraz viac hovorí o problémoch a nedostatkoch. A problémov vo zväzáckom živote je naozaj dosť – formalizmus, byrokracia, obchádzanie demokracie, nezaujímavé akcie, nedostatočná úroveň kritiky…“ , z uvedenej vety vyplýva, že budúci nádejný súdruh p. Dostál, ak by nebol už spomínaný „prerod“ 1989, tak by sa v rámci SZM snažil zabezpečovať oveľa zaujímavejšie akcie vrámci SZM a zaviedol by do SZM väčšiu mieru demokracie, podotýkam vtedy nie inej ako socialistickej ! V období rokov 1989 až 1993 aktívne obracanie kabátu z výrazne socialistického na výrazne kapitalistický !,1993 – 1998 redaktor denníka SME !, 1997 – 2001 aktívny člen Demokratickej strany, 2001 – do dnes OKS (Občianska konzervatívna strana) v súčasnosti jej predseda, nuž a uvidíme čo bude s p. Dostálom po PV 2020, možno prekvapí a vráti sa späť, kde chcel začínať, do KSS !

Tento úvod bol nesmierne dôležitý na to, aby sme pochopili podstatu ďalších riadkov tohto článku. p. Ondrej Dostál sa o K-ĽSNS vyjadruje, vždy a to všade aj mimo parlamentu (kde už neplatí na neho, ako poslanca NRSR výroková imunita !), že sú to fašisti, s fašistami nikdy spolupracovať nebudem, SMER-SD a SNS schválili spolu s fašistami protiústavný zákon o moratóriu na zverejňovanie politických prieskumov verejnej mienky a pod. Nie som ani členom K-ĽSNS, ani sympatizant a ani ich volič, ale ctím si demokratické princípy, ktoré platia na území SR a keď raz Najvyšší súd SR (NSSR) vo svojom právoplatnom rozhodnutí konštatuje, že K-ĽSNS nie je fašistická, xenofóbna a ani rasistická, tak je potrebné toto rozhodnutie NSSR plne rešpektovať, inak sa jedná o pohŕdanie súdom ! Tak isto je potrebné plne rešpektovať rozhodnutie NSSR vo vzťahu k p. Milanovi Mazurekovi, na základe ktorého mu zanikol mandát poslanca NRSR.

Vy p. Ondrej Dostál svojimi vyjadreniami na adresu K-ĽSNS, že sú to fašisti, nepomenúvate jednotlivé osoby napr. fašista Marián Kotleba, fašista Milan Mazurek a pod, ale vy ich všetkých spolu bez výnimky, ich členov, sympatizantov a voličov označujete, ako fašisti ! NSSR právoplatne odsúdil p. Milana Mazureka za to, (zjednodušene) že mal všetkých cigánov „hodiť“ do jedného vreca a teda sa dopustil rasistického a xenofóbneho jednania proti vybranej skupine občanov.

Vy sa čoho dopúšťate, keď tiež určitú vybranú skupinu občanov nazývate fašistami ?! Pán Ondrej Dostál, vy si neuvedomujete, že ideológia fašizmu je na Slovensku zakázaná a že tieto Vaše vyjadrenia o fašistoch K-ĽSNS nabádajú iných občanov SR k tomu, aby vnímali K-ĽSNS, ako niečo čo je pre nich nebezpečné ?! Veď si uvedomte že neoprávnené šírenie strachu v spoločnosti je neprípustné a práve toto sa nazýva xenofóbia a že xenofóbia vedie k rasizmu !

Čudujem sa či už čelným predstaviteľom K-ĽSNS, ich radovým členom alebo ich sympatizantom, že ešte na Vás nepodali žalobu za hanobenie Vami vybranej časti obyvateľstva SR, presne za to isté začo bol právoplatne NSSR odsúdený vtedy ešte poslanec za K-ĽSNS – Milan Mazurek . Nuž, asi to bude v tom, že s tak bezvýznamným politikom, ideologickým obracačom kabátov si žiaden rozumný človek nebude špiniť ruky, pretože po PV 2020 sa Vaša éra „demokratického“ a „výnimočného“ politika a poslanca NRSR nadobro a na večné časy skončí !

Na záver p. Dostál ešte niekoľko veľmi dôležitých faktov, akým že ste to Vy a Vaša OKS politickým trpaslíkom ku K-ĽSNS !

Počet členov K-ĽSNS k 31.12.2018 – 1510 členov, počet členov OKS k 31.12.2018 – „až“ 103 !.

Počet hlasov v PV 2016 – K-ĽSNS – 209779 hlasov, počet hlasov OKS v PV 2016 v rámci SaS – „až“ 13026 hlasov (Ondrej Dostal, Ivan Kuhn)

Počet hlasov v PV 2016 – Marián Kotleba líder K-ĽSNS – 156355 hlasov, Počet hlasov v PV 2016 – Ondrej Dostal líder a predseda OKS – „až“ 11 091 hlasov.

A takto by sme p. Ondrej Dostal mohli pokračovať ďalej a vo všetkých ukazovateľoch by ste v porovnaní s K-ĽSNS dopadli, ako absolútne bezvýznamný politicky trpaslíci !

 

Na záver p. Dostal jedna výzva na Vás a na OKS, myslím si že celkom legitímna – naberte odvahu Vy a Vaša OKS, a kandidujte do NRSR v PV 2020 samostatne ! s Vašim politickým „konzervatívnym“ programom (je smiešne že sa veziete na kandidátke ultra liberálnej strany SaS).

A prosím nemajte xenofóbiu z posledných výsledkov, kedy OKS samostatne kandidovala do NRSR v roku 2006 a získala „až“ neuveriteľných 0,27 !

A pre pamäť ešte jedna dôležitá informácia, aby ste sa dostali do NRSR, tak ste v PV 2010 kandidovali na kandidátke MOST-HÍD – 14 členov OKS – štyria sa dostali do NRSR, v PV 2012 ste kandidovali na kandidátke OĽNO – 10 členov a neskôr ste z tejto kandidátky odstúpili, lebo Vám prekážalo, že p. Igor Matovič Vás všetkých chcel poslať na detektor lži !, v PV 2016 ste kandidovali na kandidátke SaS – 2 členovia (Ondrej Dostál, Ivan Kuhn) a len Vy ste sa dostal do NRSR. Takže p. Ondrej Dostál už nehľadajte žiaden politicky „výťah“ do NRSR a kandidujte do NRSR 2020, ako samostatná strana OKS a na Vašich verejných mítingoch, majte hlavne jednu prioritu a z tribún to kričte veľmi nahlas, že s fašistami K-ĽSNS nielen že nepôjdete do žiadnej povolebnej spolupráce, ale sa k nim ani neozvete jedine tak, že Vy hnusný fašisti ! A uvidíte koľko že to hlasov na základe takéhoto sa Vášho protiprávneho vymedzovania voči Vami vybranej časti občanov SR získate . Tipujem – 0,000… % .

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.