Založ si blog

RTVS o 5 minút 12, nedeľa 06. 10. 2019 – čo tam robil p. Truban ! , harašenie RTVS !

Pán generálny riaditeľ RTVS, p. Jaroslav Rezník, a riaditeľ Sekcie spravodajstva a publicistiky RTVS p. Varham Chuguryan, prosím odstúpte !

Podľa zákona 532/2010 Z.z. Zákon o Rozhlase a televízií Slovenska a o zmene a doplnení niektorých zákonov, §2, bod (1) znie : „Zriaďuje sa Rozhlas a televízia Slovenska ako verejnoprávna, národná, nezávislá, informačná, kultúrna a vzdelávacia inštitúcia, ktorá poskytuje službu verejnosti v oblasti rozhlasového vysielania a televízneho vysielania.“

Čo z toho ste v nedeľňajšej politickej relácií O 5 minút 12, naplnili ?! Nebolo to ani verejnoprávne, ani národné, ani nezávisle a ani informačné !

To že všetky súkromné média či už audiovizuálne alebo tlačené sa nevedia nabažiť strany, koalície PS/Spolu, je logické, lebo americký špinavý veľkokapitál robí svoje, a tieto špinavé doláre tam nikomu nesmrdia ! Ale Vami „riadená“, naša verejnoprávna televízia je z väčšej časti platená z našich koncesionárskych poplatkov, a z našich daní napĺňaného štátneho rozpočtu SR !

RTVS na akom základe neustále v hlavnej politickej relácií propaguje mimoparlamentné strany, v minulej relácií p. Beblavý zo SPOLU a včera politická nula p. Truban z PS ?!

To si RTVS vyberá do politických relácií zástupcov mimoparlamentných strán na základe manipulatívnych prieskumov verejnej mienky, takými „nezávislými“ agentúrami, ako sú FOCUS alebo AKO !? To si v RTVS myslia, že my národ slovenský a občania SR, nevieme ako sa vykonávajú takéto manipulatívne prieskumy, na „reprezentatívnej“ vzorke až 1027 občanov SR nad 18 rokov !? Že sú platené takými marketingovými stranami ako sú PS a SPOLU, Za Ľudí a im podobnými, a že jeden takýto na mieru šitý prieskum verejnej mienky, túto stranu stojí aj viac ako 15 tisíc eur !? A výsledok takéhoto „prieskumu“ im musí dávať také percenta, aby si celé Slovensko myslelo a nadobudlo dojem, že oni sú Tí praví, čo tu majú riadiť náš štát – SR ! Už v predošlých svojich článkoch som dával naším legislatívcom do pozornosti, aby agentúry, ktoré tieto politické prieskumy vykonávajú, mali povinnosť zverejniť , kto si takýto prieskum u nich objednal, aká bola cena, z akého účtu boli financie poukázané na účet predmetnej agentúry, a na požiadanie výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť, výboru NR SR pre ľudské práva a národnostné menšiny a výboru pre financie a rozpočet, predložiť aj zoznam telefónnych čísel, ktoré boli v tomto prieskume oslovené a iné podrobnosti tohto prieskumu, aby bolo jasné kto a čo za týmto prieskumom stojí !

Zároveň by sa naši legislatívci a zákonodarcovia v NR SR mali zamyslieť nad Zákonom o politických stranách a politických hnutiach, kde vo Štvrtej časti – Hospodárenie a financovanie strany a v zákonoch dotýkajúcich sa všetkých politických volieb na území SR a v nich jasne stanoviť čo patrí do celkovej povolenej výšky financovania jednotlivých volieb a zakomponovať do týchto nákladov aj náklady na objednávanie si prieskumov verejnej mienky a všetky vystúpenia v médiách ďaleko pred tým, ako sa začne oficiálna volebná kampaň ! p. Truban nemal čo hľadať vo včerajšej RTVS relácií O 5 minút 12 a divím sa p. Dankovi, že sa vôbec takejto nerovnej diskusie vôbec zúčastnil, a prečo sa hneď na úvod nevyhradil voči praktikám RTVS, že si do najviac sledovanej politickej relácie RTVS volajú takýchto nulových „politikov“ a na akom základe, veď aj manipulatívne agentúry verejnej mienky namerali p. Trubanovi mizivé percentá, čo sa týka jeho obľúbenosti ! a to PS/SPOLU dobré platia .p. Truban sa len nepríčetne usmieval, keď mu p. Danko „hodil“ do očí, že je marketingovým produktom (celá PS/SPOLU) im nakloneným médiám, hlavne Denník N a že sú platení pochybnými americkými dolármi, tak ako bola „splodená“ p. Čaputová, a pán Truban sa vôbec voči tomu neohradil ani jedným jediným slovkom. A keď ho p. Danko upozornil na to, že nie sme krajina, ale štát a republika, tak p. Truban ešte z väčšou drzosťou začal hovoriť o našej Slovenskej republike, ako o nejakej krajine, v tejto krajine a pod. slovné spojenia s našim štátom a my pri obrazovkách sme sa len mohli domnievať o akej to krajine vôbec tento potetovaný a v minulosti pravdepodobne nadrogovaný pán hovorí, hovoril o krajine kde domorodému obyvateľstvu (americký indiáni – indiáni preto lebo keď sa Krištof Kolumbus doplavil k brehom amerického kontinentu, tak si myslel, že sa doplavil do Indie a preto ich nazval Indiáni !) najväčší demokrati sveta „milosrdne“ zriadili rezervácie a dnes sú už iba akousi turistickou atrakciou (to isté chce s nami urobiť americký veľkokapitál !) !? p. Truban sa neohradil ani voči tomu, keď ho p. Danko napadol, že tu chcú zaviesť zvrhlé LGBTI zákony o adopcií detí pármi rovnakého pohlavia ! a podobné zvrhlosti !

A prečo sa p. Trubana nezávislý redaktor RTVS p. Makara, neopýtal otázku, že či je normálne, keď primátor mesta Trenčína p. Rybníček, protiprávne zakáže verejne zhromaždenie, o ktoré požiadala K-ĽSNS (našťastie Krajský súd v Trenčíne postupoval v zmysle zákonov a Rybníčkov zákaz zrušil !), ale zvrhlý pochod LGBTI komunít po uliciach našich miest a hlavne po uliciach nášho hlavného mesta, pod honosným názvom Dúhový PRIDE, je povolený a v médiách propagovaný,  ako niečo výnimočné a pre našu spoločnosť prospešné ?! Tak toto vážení je zvrhlé, a už sa to nikdy nesmie stáť, aby riadne zaregistrovaná a navyše ešte aj riadne zvolená politická strana do NR SR, mala zakázané usporiadať verejné zhromaždenie ( Ústava SR je na toto dáva jasné právo!) ! Čo na Slovensku je potrebné zakázať s okamžitou platnosťou je usporadúvanie zvrhlých pochodov LGBTI komunít na našom území a navyše, keď je sponzorované zvrhlými cudzími západnými spolkami !

Takže Vážená RTVS, ak si chcete do „vašich“ politických relácií pozývať zástupcov mimoparlamentných strán, tak pre nich vytvorte samostatnú reláciu s názvom „Diskusia mimoparlamentných strán“ a nesnažte sa aj Vy nám mútiť hlavy, tým, že toto sú tie super strany, ktoré tu majú vládnuť lebo pochybné prieskumy verejnej mienky ich vynášajú až do nebies za špinavé americké doláre.

Tieto politické strany a ich „lídrov“ si prosím do hlavnej politickej relácie O 5 minút dvanásť pozvite hneď na druhý deň po parlamentných voľbách 2020, keď úspešne prejdú bránami do NR SR a ľudia si ich tam zvolia v slobodných parlamentných voľbách a nie na základe akejsi nám nič nehovoriacej reprezentatívnej vzorke 1027 respondentov !!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.