Založ si blog

Harabin – Vlasť – a môže sa voči nemu začať a stupňovať mediálne “objektívne“ šialenstvo!

Ja p. Harabina, a stranu VLASŤ, kde bude volebným lídrom do PV 2020, voliť nebudem a ani nemôžem, pretože som členom inej politickej strany, a ja stranu dobrovoľne neopúšťam a ani ju vo voľbách nezradím, aj keď mám značné výhrady voči politike našich najvyšších straníckych predstaviteľov, ale pre mňa je strana, nie momentálne osobnostné obsadenie, ale jasné proklamované hodnoty v preambule našej strany, na ktorých bola založená a na ktorých musí pevne stáť, nech už je v jej čele, kto koľvek !

Ospravedlňujem sa za úvod, ale bolo to nanajvýš potrebné, aby som nebol označený „spravodlivými“ za harabinfila .

Včera na tlačovej besede p. Harabin oznámil, že vstupuje do parlamentnej politiky, tím, že bude lídrom na kandidátke strany VLASŤ.  Prítomní novinári sa na záver jeho TB rozhorčili nad tým, že p. Harabin nechcel odpovedať na ich „nezaujaté“ otázky, lebo mal podmienku či to naživo vysiela TA3. Keďže TA3, tejto, do predu ohlásenej TB p. Harabina, nevenovala takú pozornosť, ako iným novovznikajúcim stranám, tak odišiel. A má pravdu, a ja jeho krok schvaľujem.

Prečo ?, nuž pozrite si vážení archív TB na TA3, a zistíte, že keď zakladal stranu ZA ľudí p. Kiska, tak TA3 vysielala jeho TB naživo 17.6.2019. Keď predstavoval novú stranu p. Drucker Dobrá voľba, tak TA3, vysielala jeho TB naživo 19.9.2019 a o množstve tlačových besied vysielaných na TA3 naživo „najsilnejšej“ koalície strán PS/SPOLU, škoda písať – s akým koľvek nezmyslom prišli, tak TA3, samozrejme zabezpečila, priamy prenos s neobmedzeným časom na kladenie prítomných novinárov zväčša infantilných a „hladkajúcich“, proti vládnych, otázok ! Pravda je, že TA3 je súkromnou spravodajskou TV, a teda majú právo na vlastný „výber“ tém . p. Bielik si už mal do „svojej“ dennej večernej relácie „V politike“ pozvať p. Harabina, tak ako si hneď pozval p. Druckera, p. Trubana, p. Beblavého a pod.

Bude zaujímavé, ako sa bude stupňovať proti Harabinovské, mediálne besnenie všetkých „mienkotvorných“ médií na Slovensku, a čo to vlastne ešte na p. Harabina „vytiahnu“ za bludy, keď ho už niekoľko rokov „grilujú“ od rána do večera, a akosi ho nevedia „ugrilovať“ ! Bývala ministerka spravodlivosti SR, p. Žitňanská ho nedokázala „potopiť“, p. šéfka najvyššieho súdu SR, p. Švecová, ho nedokázala „zničiť“, ako sudcu (prehrala s ním všetky spory 14:0 !) a najlepšie na tom je aj to, že všetky politické strany, ktoré majú ambíciu dostať sa do NR SR po PV 2020, sa od neho dištancujú, ako by mal „mor ošípaných“, ktorý máme momentálne na východe SR ! ( a vraj tu nič nie je ) .

Jednoducho to nie je v tom, že by p. Harabin bol „špinavý“ a „špina“, ale to bude asi v tom, že sa ho všetci boja, lebo vedia, že p. Harabin povie a vykoná, len to, čo je v súlade s platnými zákonmi v SR. To čo na predchádzajúcej TB ( keď sa vzdával kandidatúry na post „šéfa“ najvyššieho súdu SR) p. Harabin povedal, „ …Ja viem čo mám urobiť, a viem, kedy to mám urobiť …“, tak toto práve včera naplnil – vstupuje do parlamentnej politiky s čistým štítom !, pretože ho ešte nikto na kolená nepoložil, a môže to skúsiť aj „ničiteľ“ politikov p. Matovič, ktorý sa nikdy nezabudne pochváliť, koľkých, že to on už svojimi „odhaleniami“ „položil“ na lopatky politikov a politických nominantov !

Už včera sa blysol Denník N, keď vo svojom komentári jasne tvrdí absolútnu nepravdu – „ Harabin zakladá stranu s názvom Vlasť „ !, pričom jej názov je VLASŤ ! Nuž Vážená redakcia Denníka N, najskôr si v registri Politických strán a hnutí v SR vyhľadajte stranu VLASŤ a zistíte, že táto strana je od 25.6.2019 nástupcom strany SOĽ ( Strana občianskej ľavice) a že jej členovia prípravného výboru sú : JUDr. Branislav Král, JUDr. Tibor Gaplovský, p. Štefan Sedláček a Ing. Vojtech Lampert. Štatutárom je od 11.08.2017 – generálny manažér – p. Jozef Tarkanič . Kde tam vidíte meno JUDr. Štefan Harabin ! Ešte len ste napísali prvý článok o vstupe (návratu) p. Harabina do „veľkej“ politiky, a hneď v úvode KLAMETE a zavádzate verejnosť SR ! A p. Monika Tódová, by mohla prísť s nejakým senzačným odhalením z „Kočnerovej sms komunikácie“, že si s p. Harabinom tiež písal sms správy, a mohlo by ich byť minimálne na desiatky tisíc, ako p. Harabin pre neho vybavoval rozsudky na Najvyššom súde SR, a že v komunikácii zo svojou Žužu, ho volali NEZNIČITEĽNÝ ! To by mohlo zabrať, a skôr ako p. Harabin začne volebnú kampaň, tak mu NAKA zaisti mobilný telefón, a dajú ho do kolúznej väzby, aby svojim vystupovaním a vyjadrovaním sa, na predvolebných mítingoch nemohol mariť riadny a „demokratický“ priebeh parlamentných volieb 2020 !!!

Som zvedaví čo v tomto smere spraví „verejnoprávna RTVS“, akých hostí si pozve do najbližšej relácie O 5 minút 12, nedeľa 06.10.2019, na zloženie a témy, možno to bude o vzniku nových strán a ich „šanciach“ v PV 2020, a možno bude najviac preberaná strana VLASŤ a jej líder na kandidátke p. Harabin, ale bez jeho prítomnosti, aby to bolo čo najobjektívnejšie !

A kde sú „naše“ slávne „ne manipulatívne“ agentúry verejnej mienky , FOCUS, AKO, MEDIAN, POLIS a iné. Ako to, že ste ešte dnes nezverejnili, najnovší prieskum na reprezentatívnej vzorke 1027 voličov, ako ste to urobili pri iných stranách, že na druhý deň po ich ohlásení a predstavení novej strany, ste im cez noc namerali napr. Za ľudí 7 % a účasť v parlamente, strane Správna voľba 7,1 % a účasť v parlamente, strane a koalícií PS/SPOLU na začiatku roka 2017 okolo 1,5 %, august 2018 – 4,2 %, február 2019 – 9,5 %, Apríl 2019 – 13,4 % a v júny 2019 už neuveriteľných 18,8%, čo dobre platili (ESET a spol)?! A strane PS/SPOLU, tak ako p. Čaputovej, nameriate tesne pred volebným moratóriom a v predvečer volebného moratória zverejníte „exkluzívny“ prieskum, že majú až 52% podporu a načisto zmanipulujete ľahko manipulatívnych voličov, hlavne tých prvovoličov !!!

  1. Harabin a strana VLASŤ nezaplatili a ani Vám nezaplatia !, a tak nemáte hneď na druhý deň „exkluzívny“ prieskum verejnej mienky, kde by mohli mať aspoň tých 5,1 %, ako všetky tie „nové“ tváre, v nových, Vám vyhovujúcich a platiacich stranách ! Apropo vážení legislatívci v NR SR, pouvažujte, či aj tieto výdavky politických strán na prieskumy verejnej mienky, ktoré si za veľké peniaze nechávajú robiť v priebehu volebného obdobia, by sa tiež nemali započítavať do aktuálnej volebnej kampane ?!

Ale určite sa nájde konkurenčná strana, ktorá Vám štedro a mastne zaplatí, aby ste vydali predsa len „exkluzívny“ prieskum, kde strana VLASŤ s volebným lídrom p. Harabinom, bude mať na začiatok 0,03 %, aby sa nepovedalo, že národ slovenský a občania SR to nezaregistrovali a tesne pred volebným moratórium im nameriate 0,04 %, no predsa len ešte stihli niekoľko málo voličov osloviť !

Takže vážení volič SR, maj sa na pozore, sleduj prieskumy verejnej mienky, a hlavne to beštiálne rodeo vo všetkých „demokratických“ a „mienkotvorných“ médiách SR, a očakávam, že aj nejaká zo zahraničných „západných“ a celým svetom uznávaných, agentúr, sa ozve, a bude v „našich“ médiách citovaná, čo to za populista a ďalší po p. Kotlebovi, ešte väčší extrémista, fašista, xenofób, rasista,  sa ukázal na slovenskej politickej scéne !

Záver :

Po PV 2020 možno očakávať premenovanie niektorých politických strán, napríklad takto : „ Za ľudí“ sa premenuje na „Bez ľudí“, strana, koalícia „PS/SPOLU“ na „PS/POLU SME ZLYHALI“ a skratka strany  „KDH“, sa bude čítať „Kade ľahšie Horali“, skratka „SaS“ – „Sami ale Svorne“ a napokon „OĽaNO“ na „ONO“ – Obyčajní Ničitelia Opozície .

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.