Založ si blog

Mníchov 1938 – američaniafili, anglosasofili, nič ? , Ticho ? , nehodí sa ? !

Kde ste p. Osuský, p. Šebej, celá neoliberálna Amerike a Anglosasom, poplatná časť politického spektra, p. Čaputová, ale s poľutovaním aj vláda SR a celá „demokratická“, mienkotvorná, slušná, mediálna pospolitosť, na čele s RTVS ! To ste si včera nevšimli, aký bol významný deň, dátum, a čo neskutočne podlé a hrozné, neospravedlniteľné, sa stalo pred 81 rokmi – 30.09.1938 ?! Nuž áno, oficiálne sa tomu hovorí Mníchovská dohoda, ale pre nás Slovákov a Čechov, to navždy bude Mníchovská zrada ! Je potrebné nahlas povedať, že to bola zrada anglosaského a amerického sveta voči mladému slovanskému štátu – Československej republiky ! Za túto zradu sa nám kedy, Nemci, Veľká Británia, Taliansko a Francúzsko, ospravedlnia a budú si s nami spoločne tento temný deň svetových dejín každoročne pripomínať ! Veď si uvedomme, že práve týmto podlým podpisom sa Hitlerovskému fašistickému Nemecku umožnilo začať 2. svetovú vojnu ! Západné mocnosti sa domnievali, že keď obetujú mladé (20 ročné – 30.05.2018 – podpísaná Pittsburská dohoda o vzniku 1.ČSR) Československo, že budú pred rozpínajúcim sa fašistickým nemeckom zachránený a naďalej s ním na obchodnej báze spolupracovali, veľkokapitalisti ! Nebudem sa rozpisovať o detailoch tejto zvrhlej a podlej zrady na našich dvoch národov západným chamtivým veľkokapitálom, dá sa to ľahko naštudovať na webe. Len týmto chcem poukázať na to, že nám kade čím masírujú mozgy, ale poukázať na vlastnú zradcovskú minulosť, tak to už nie, to sa nám ako hovoria bratia Česi „do krámu nehodí“ ! A kde boli vtedy „najdemokratickejší“ demokrati celého sveta, USA, keď sa ani náznakom nepokúšali Československú pomôcť, tobôž, keď de facto vzniklo na území USA ! Boli sme od USA ďaleko ?, nemali sme pre USA tie správne zásoby nerastných surovín, ktoré by stáli za povšimnutie ?, a čo vtedajší Sovietsky zväz, ten vtedy ešte pre USA nebol celosvetovým strašiakom a vojenskou hrozbou ?! Keď sa podpísala zradcovská Mníchovská dohoda, tak „prezident“ Beneš podal demisiu a ubzikol na čaj do Veľkej Británie, Odkiaľ „hrdinský“ bojoval proti nemeckým fašistom až do ukončenia vojny 09.05.1945 (Kapitulácia Nemecka bola podpísaná za účasti ruského velenia až 9.5.1945 , 43 minút po polnoci !)! Po ňom vládu prevzal gen. Ján Syrový a chcel sa nemeckým fašistom postaviť na vojenský odpor, ale pomoc o ktorú požiadal Spojené kráľovstvo a Francúzsko mu bola odmietnutá a bolo „vymaľované“ !

A kdeže to bojoval súdruh G. Husák proti fašistom, v Moskve na Stalinovej dači pri ruskej vodke ?!, alebo bol priamym účastníkom SNP a jedným z dôležitých ľudí v boji proti fašizmu priamo na okupovanom území Slovenska ?! Tak kto je tu väčší hrdina, vážení neoliberáli a veľkokapitalisti ?! Tak isto p. Osuský, p. Šebej a ostatný, nech sa páči dopodrobna naštudovať.

Vy si páni američaniafili a anglosasoviafili, neuvedomujete, že nebyť tej podlej zrady Anglosasov, tak by tu nikdy žiaden socializmus nebol ?!, lebo Rusi nie sú krvilačný a rozpínajúci sa národ (a prosím nenadávajte mi do rusofilov, to sú jednoducho fakty), ak by nebola 2. sv. vojna, tak sovietska vojenská čižma by na naše územie nikdy nevstúpila. Ale keďže sa západ nebol schopný sám ubrániť proti fašistickému Nemecku, tak tento boj za nás všetkých vybojovala chrabrá sovietska armáda, ku ktorej sa postupom času, ako sovieti postupovali na západ, pripájali aj iné fašistami porobené národy !

My teraz po vstupe do NATO, každý rok utekáme sa pokloniť hrdinským spojeneckým vojskám do Normandie (áno aj im patrí veľká vďaka), ale na oslavy konca vojny v Rusku, ktoré sa každoročne koná 09.05. „на Красной площади“ v Moskve, tak tam sa už „nehrnieme“, veď čo na tom, že to boli hlavne sovietske vojská a ich hrdinská Červena armáda, ktorá podľa odhadov počas týchto bojov prišla o 10,7 milióna padlých a nezvestných vojakov !!!, za našu slobodu, a aj za slobodu „západného“ sveta . Pre porovnanie, počet obetí na strane spojeneckých vojsk boli : Veľká Británia 382 600, Francúzsko 212 000 a USA 407 300 (ale tu nie všetci v Európe), spolu 1,002 mil. padlých vojakov .

A ešte jeden dôležitý fakt, ak by Hitlerov spojenec, Japonsko, 07.12.1941 nečakane nenapadlo americkú vojenskú základňu Pearl Harbor, na ostrove Oahu, na Havajských ostrovoch, tak USA, by sa do 2. svetovej vojny nezapojili, lebo dovtedy sa jej to netýkalo ! Prosím taktiež naštudovať.

Záver tohto článku a hlavná myšlienka je tá, že už konečne nemúťme hlavy našim mladým ľuďom, že vojnu vyhral „ demokratický Západ spolu s USA“, a že on si ju sám neprivodil, a že Rusom nie sme za nič vďačný a pod. nezmysli a bludy o Rusku !, a Vy RTVS (lebo iné súkromné „slovenské“ TV, platené americkými dolármi, to majú zakázané spomínať), by ste o tejto pre nás a následne aj pre celú Európu, podlej udalosti dopodrobna informovať a venovať z „Vášho“ vysielacieho času adekvátnu časť, aby sa nikdy nezabudlo, kto zradil Slovanov a čo bolo následkom tejto potupnej zrady !

 

Kto podpísal Mníchovskú zradu :

 

Arthur Neville Chamberlain – Spojené kráľovstvo (keď v Londýne vystupoval z lietadla, tak ňou mával a kričal „vybojoval som pre nás mier !“ – naozaj tragikomické !)

Édourad Daladier – Francúzsko

Adolf Hitler – Nemecko

Benitto Mussolini – Taliansko

 

A čerešnička na torte , pre západný „demokratický“ svet na čele s USA, viete Vážení, kedy Nemecko, už ako Nemecká spolková republika – Bundesrepublik Deutschland (teda nie DDR – Deutsche Demokratische Republik ) uznali oficiálne, že Mníchovská dohoda z 30.9.1938  a následne aj Viedenská arbitráž ( 2.11.1938 – donútenie Československa o odstúpení svojho územia bez boja – fašistickému Nemecku !), uznala, ako neplatnú od svojho počiatku – ÁNO až v roku 1973 (až 35 rokov po jej podpise a až 28 rokov po skončení 2. sv. vojny !) na Základe podpísania Zmluvy o medzinárodných vzťahov !

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.