Založ si blog

Monika Tódová a jej ústup z pozícií ?

Tak čo, „najinformovanejšia“ novinárka Slovenska, sveta a celej priľahlej galaxie ?

Kde máte ďalšie kompromitujúce sms z Kočnerovho telefónu. Veď ste sa chválila, že je ich okolo 10 000 (máte ich všetky k dispozícií) a to čo ste „autenticky“ zverejnila, je tak ani nie jedno promile !

Čo sa stalo ?, veď verejnosť čaká na Vaše ďalšie blúznenia. Stratil sa Vám dôveryhodný zdroj ?, alebo sa stalo niečo ešte horšie a zistila ste, že konáte v rozpore nielen s morálkou novinára, ale aj v rozpore zo zákonom. Iste ste si všimla, že aj Vaši kolegovia z „mienkotvorných“ médií Vám dali jasne najavo, že takouto „novinárčinou“, cesta k úspechu nevedie. Alebo Vaši mecenáši, ktorý Vás platia špinavými eurami a dolármi, Vám na teraz dali stopku, a teda ste sa zamerala na zahraničie, konkrétne na pána Babiša v Čechách, kde žiaden novinár nedostal, ako prvý informáciu, že štátny zástupca, ukončil voči nemu trestné stíhanie. Prečo ten útek za hranice Slovenska !?

Píšete, že ste sa v tejto „autentickej“ komunikácií našla aj Vy, ale nie tak, žeby ste si Vy osobne dopisovala sms správami s p. Kočnerom, ale že ste mala byť tiež na jeho muške. Nuž dobre, ale „páchateľ“ je už vo väzení a teda Vám nemôže ublížiť, a to hlavne aj preto, že aj keby z väzenia niečo voči Vám chcel podniknúť, tak Vy predsa budete o tom vedieť ako prvá, lebo „dobré informovaný zdroj“, Vám da ihneď avízo !

Myslím si a som presvedčený, že dôvod je úplne iný a jednoduchý. Zamotala ste sa do svojich klamstiev, výmyslov a varenia z vody. Ja viem, že Vy by ste aj ďalej pokračovala v týchto blúzneniach, ale zasiahol niekto „z hora“ a na teraz máte stopku. Veď ono to začínalo zapáchať, a to tým, že p. Kočner nepoznal nikoho, len vládne špičky, a aj to len z čias vládnutia Smeru-SD so svojimi koaličnými partnermi a všetci ostatný sú mimo hry a nič tam o nich nie je. Ale na to nemusíme mať „autentické“ prepisy sms správ z „autentického“ mobilného telefónu p. Kočnera, pretože p. Matovič sa priznal k niekoľkohodinovému rozhovoru s p. Kočnerom, ako ináč len a len o nesmrteľnosti chrústa a p. Sulík má aj videjko, z ktorého vôbec nie je zrejme, že so svojim priateľom sa bavia či p. Trnka áno alebo nie generálnym prokurátorom GP SR !

Toto sú pani Monika Tódová autentické informácie o styku politikov s p. Kočnerom a nie to čo Vy tu predvádzate a vystrájate.

Ja už len čakám, kedy Vám opäť dajú „ z hora“ pokyn, Monika choď, teraz opäť môžeš. Špina a hnus !

Odporúčanie pre Vás Monika Tódová : Okamžite sa straťte z mediálneho priestoru a najlepšie by bolo, aby ste sa zamestnala ako operátor výroby v jednom zo zahraničných podnikov na výrobu aut, aby ste zažila, čo je to poctivá práca a nakoniec sama zistíte, že to čo ste doteraz robila a ešte stále robíte, je na zvracanie !

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.