Založ si blog

Čaputová a jej prejav na oslavách SNP

Kto počúval, ak to dokázal, prejav podnájomníčky v Grasalkovičovom paláci na oslavách 75 výročia SNP v Banskej Bystrici, tak musel mať poriadne silný žalúdok. To čo tam ta pani narozprávala, bolo ako pre hluchonemého. Jednoducho nič – prázdno. Jedine čoho sa dotkla najviac (a žiaľ aj ostatný vystupujúci), bolo, že tu máme opäť extrémistov a fašistov, a jednoducho bolo zjavne, že sa venujú K-ĽSNS.

Tak vážení, Vy ste si nevšimli rozhodnutie najvyššieho súdu SR, že K-ĽSNS je štandardná parlamentná strana, ktorá nie je na politickej mape SR ničím a nikým limitovaná !? Veď GP p. Čižnár, žiadal zrušenie tejto strany preto, že je extrémistická s fašizoidnými prvkami a NS SR, mu dal jasne najavo, že neuspel a bodka !

Takže aj Vy vážená pani, z prezidentského paláca, už prestaňte s týmito osloveniami a narážkami na legitímnu politickú stranu.

Z Vašich vyjadrení na túto stranu nám všetkým, čo akceptujeme rozhodnutia slovenských súdov vyplýva, že nerešpektujete rozhodnutie NS SR a teda pohŕdate naším právnym systémom !

Či sa Vám to páči, alebo nie, K-ĽSNS tu je legálne, občania v slobodných parlamentných voľbách, jej môžu slobodne odovzdať svoj hlas, a nikto ich nemôže označovať za extrémistov alebo nebodaj fašistov !

Niet väčších extrémistických strán na Slovensku ako je „koalícia“ PS/SPOLU, z ktorej liahne ste vyšla aj Vy. A niet väčšieho extrému v politike, ako to, že ste sa nechala menovať prezidentkou SR, bez toho, aby ste vyčkala na rozhodnutie ústavného súdu na vyhlásenie právoplatnosti, neprávoplatnosti prezidentských volieb 2019 !

„Kam a nač, ten spěch“, povedali by bratia Česi ?!

Apropo, kedy sa naučíte text Slovenskej hymny ?!

Ostatné pasáže Vášho prejavu nestoja za komentár, lebo niet čo komentovať !

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.