Založ si blog

Besnenie Denníka N a spol. – zastavte to GP JUDr. Čižnár ! Hrozia nepokoje a občianska vojna !

Včerajšie spravodajstvo našich mienkotvorných TV, ma doslova šokovalo. Na základe protištátneho Denníka N, ktoré prostredníctvom „novinárky“ Moniky Tódovej, zverejnilo „najpravdivejšiu“ zakódovanú a odkódovanú sms komunikáciu, medzi absolútne nepodstatným pre slovenskú, politickú scénu (pre terajšiu vládnu koalíciu avšak nie pre terajšiu parlamentnú a mimoparlamentnú „demokratickú“ a „slušnú“ opozíciu) človiečikom Kočnerom ( je to len jeho zbožné želanie, aby bol podstatným a dôležitým) a ešte nepodstatnejšou, akousi „krásavicou“ ,Žužovou (Zsuzsová) .

Vy pán GP, kde ste ? Ak ste na Slovensku, tak prečo preboha mlčíte, a ak ste na dovolenke, tak potom, kde ? na Proxima Centauri ?, keď sa k Vám nedostávajú informácie o pokuse rozvratu tohto štátu a hrozbe násilných demonštrácií na uliciach našej republiky ?! Z Vašej strany je potrebné, aby ste požiadali súdy o vydanie predbežného opatrenia voči Denníku N a niektorých ich politických „novinárov“, o okamžite predbežné opatrenie, ktoré zamedzí Denníku N, uverejňovať, takéto ničím  nepodložené lži, a aby nešírili v spoločnosti nenávisť medzi, už aj tak rozhádaným národom slovenským. Ako je možné, že Denník N, svoje informácie prezentuje, ako pravdivé, lebo sú v spise v trestných veciach vedených voči M. Kočnerovi a spol. a ostatné média ich s veľkou chuťou preberajú a ešte väčšmi prilievajú olej do ohňa svojimi rožnými komentármi ( niečo neskutočné čo včera „vypotil“ zo seba najmúdrejší politológ, p. Mesežnikov, s ukrajinským prízvukom v hlase), smutné je, že to robí aj „verejnoprávna“ RTVS ! Z akých zdrojov Denník N a Monika Tódová, disponujú, takýmito informáciami, pre mňa bludmi. Veď vynášanie informácií zo živých spisov je trestné nielen pre toho, kto ich vynáša, ale aj pre toho, kto ich šíri. Je potrebné okamžite podať na neznámeho páchateľa (informátora a donášača pre Denník N) a na Denník N, a hlavne na pani „novinárku“ Moniku Tódovú, trestné oznámenie za marenie výkonu orgánov činných v trestnom konaní v trestných veciach týkajúcich sa p. Kočnera a spol., a za šírenie poplašných správ z dôsledkom rozvratu štátu a vedomé vyvolávanie nepokojov a násilnosti v SR. Je celkom možné, že sa zistí, že toto všetko, čo uverejňuje Denník N a Monika Tódová, sú len vymyslené konšpiračné a manipulatívne články a žiadny vierohodný zdroj neexistuje, a o to horšia je jej trestná činnosť v tomto smere.

Ďalej je zarážajúce, že všetky ostatné, „slušné“ a „mienkotvorné“, média sa vo svojich komentároch a reportážach nezamerali na to, že by mali Denník N a Moniku Tódovú za takúto „novinársku“ prácu odsúdiť, pýtať sa verejne, kto je ten zdroj a či je vôbec pravda čo šíria, ale ako spomínam vyššie v texte, ako barani to prevezmú, a konšpiračne a účelovo ešte okolo toho vyslovujú ďalšie a ďalšie „pravdy“, ako sa traja predsedovia terajších koaličných strán stretávali s p. Kočnerom, a ako ich on riadil, a nariaďoval im, čo majú a budú hovoriť na svojich tlačových besedách a v televíznych diskusných reláciách. Niečo neuveriteľné ! A časť národa slovenského na takúto špinu naletí a až po 20 rokoch zistia, že to bolo úplne inak, alebo sa tak vôbec nestalo, ale to už možno bude neskoro.

Prečo sa tieto média nepýtajú Denníka N a Moniky Tódovej, to naozaj Kočner a Žužová, sa cez kódované sms-ky bavili len o vládnych politikoch ?, a ani jedna sms ohľadne „nových“ a „slušných“ politikov, tu k úniku informácií neprichádza! To sa p. Kočner u p. Sulíka stretával na raňajkách, kde sa bavili o tom, do ktorého baru alebo nevestinca večer pôjdu, a nie o vážnych politických témach, keď bol p. Sulík predseda NR SR, na základe akej komunikácie, posielali si správy poštovými holubmi ? Veď je to všetko jedna veľká fraška na manipuláciu občanov SR a tomu je potrebné právnymi krokmi okamžite zabrániť a je jedno, čo si bude o nás celý svet hovoriť, ako tu obmedzujeme právo na slobodu slova a prejavu. Sloboda slova a prejavu musí a má, tiež svoje zákonné hranice. Áno, ja vždy hovorím, že „pravda musí byť vždy vyrieknutá, nech je akokoľvek nepríjemná“, ale musia existovať na to skutočné a preukázateľné podklady, inak to nie je pravda, ale manipulatívna lož !

Vraj toto sú prepisy sms správ medzi Kočnerom a Žužovou, ktoré boli nájdené na Kočnerovom mobile, ktorý on pred svojim zatknutím odovzdal najväčšiemu „SS“ (bývalí novinár denníka SME a bývalí príslušník SIS) manipulátorovi a podliakovi Petrovi Tóthovi, ktorý ho orgánom činným v trestnom konaní odovzdal, až po 5 mesiacoch. A čo robil s tým mobilom dovtedy, čistil ho handričkou, alebo ho inak dopĺňal rôznymi vymyslenými konšpiračnými sms zakódovanými textami, a je to vôbec pôvodný MT p. Kočnera, alebo je to iný, len sa vymenila do neho SIM karta z pôvodného mobilu Kočnera? Veď zmanipulovať a doplniť MT p. Kočnera pre „SS“ manipulátora, ako bývalého príslušníka SIS, kde ku konci svojej kariéry to dotiahol až na šéfa kontrarozviedky !, nie je žiaden problém ( a nie to ešte pre stredne zdatného IT-čkára). Vážení občania SR, vyberte si zo svojho mobilu SIM kartu a pozrite sa na históriu odoslaných a prijatých SMS správ, ony sa Vám nestratili, ostali v pamäti telefónu a ostanú tam aj po tom, ako do toho istého telefónu vložíte inú SIM kartu, až pokiaľ ich nevymažete, už viete, čo som Vám tým chcel naznačiť ?

Ja nerozumiem tomu, ako sa včera, všetci politickí lídri terajších vládnych strán (p. Fico, p. Danko, p. Bugár), ako ovečky, ktoré idú na porážku, znížili k tomu, že sa jeden, po druhom, išli, na v priamom prenose vysielaných tlačových besedách (TA3), „vyviňovať“, z bludov, ktoré uviedol na svojich stránkach Denník N a ktoré prevzali aj iné média a nielen u nás, ale na celom svete. Pretože, ak by niečo také existovalo v spisoch, v trestných konaniach týkajúcich sa p. Kočnera a spol., museli, by byť predvolaný na výsluch minimálne ako svedkovia alebo by mohlo a malo byť voči ním vznesené obvinenie minimálne za spolupáchateľstvo, zneužitie právomoci verejného činiteľa obzvlášť závažným spôsobom, lebo, ako všetci informovaný občania SR, veľmi dobre vieme, že na poslancov NR SR, sa už trestnoprávna imunita nevzťahuje ! Ja by som na ich mieste vydal, len spoločnú tlačovú správu v znení „ Vyzývame Denník N, aby v súvislosti s uverejnenými sms správami, komunikácie medzi Kočnerom a Žužovou, ktoré pravdepodobne získali trestnou činnosťou, ako únik informácií zo živého spisu, podal na nás hromadné trestné oznámenie za zneužitie právomoci verejného činiteľa, a to tým, že sme sa s p. Kočnerom stretávali, komunikovali zakódovanými sms správami, že sme sa aktívne vyhľadávali, že sme mu vo všetkých jeho požiadavkách vyhovovali, lebo mal a má na nás kompromitujúce materiály, a že sme mu pomáhali rozkrádať a riadiť tento štát ! V prípade, že tak neučiníte do 24 hodín od vydania tejto našej výzvy, Vás žiadame, aby ste sa z okamžitou platnosťou zdržali akých koľvek komentárov na našu adresu v spojitosti s trestnou činnosťou p. Kočnera a spol., a aby ste sa nám za všetky Vami ničím nepodloženými tvrdeniami, vo všetkých verejne prístupných mediach na Slovensku na titulných stránkach a na začiatku hlavných spravodajských relácií ospravedlnili a My následne na Vás podáme trestné oznámenie za ohováranie verejného činiteľa, ako aj na všetky trestné činy, ktorých ste sa týmto konaním dopustili.

Ja osobne, vyzývam, všetky „mienkotvorné“ média, že ak tak veľmi chcú, aby tu po parlamentných voľbách 2020, došlo k zmene vládnucich strán, tak to robte odborne a profesionálne. Nehádžte špinu na terajšiu koalíciu ( a ak nejaké podozrenia máte, predložte ich orgánom v trestnom konaní a vo svojich médiách informujte o tejto skutočnosti), ale dávajte do popredia Vašu, Vami milovanú terajšiu „demokratickú“, „slušnú“ a „politicky novú“ parlamentnú aj mimoparlamentnú opozíciu, tým, že budete na stránkach svojich novín a obrazovkách svojich TV, rozoberať ich volebný program do najmenších podrobností a presvedčte národ slovenský, že toto je program týchto strán, čo vyvedie tento štát z „marazmu“ doterajších „izmov“ a že toto sú ich programy, čo ich spájajú a nie nenávisť voči najsilnejšej vládnej strane, ktorú akosi nevedia v riadnych demokratických parlamentných voľbách poraziť ´, tak, že moc prevezmú v tom to štáte, len a na základe slobodnej vôle občanov a nie na základe Vašej nenávistnej štvavej kampane na ničím nepodložených tvrdeniach, a ctená opozícia, tak isto, nech nechá koalíciu koalíciou a nech denne usporadúvajú tlačové besedy na tému „ náš najlepší, pre Slovensko, volebný program“, a nech ho porovnávajú s tým terajším vládnym a špinu nech si nechajú pre vzájomné súkromné rozhovory, a v prípade dôkazov o trestnej činnosti terajšej vládnej koalície poskytnúť orgánom činným v trestnom konaní, a cez „svoje“ média o tom občanov SR stroho informovať, a nech dotknuté orgány konajú slobodne a nie pod nátlakom Vás a „ Vašich a Vám „ naklonených mienkotvorných médií !

Záver : – mňa mrazí po celom tele, keď si čo i len pomyslím, že sa na Slovensku nájde pomätený, a možno aj pod vplyvom návykovej látky, jedinec, ktorý nedajbože strelnou zbraňou zaútočí na politika vládnych strán, alebo na politika opozičných strán, alebo na niektorého z novinárov ! To by bol určite spúšťač nekontrolovateľnej násilnej činnosti na našich uliciach a viedlo by to k občianskej bratovražednej vojne. Všetci zainteresovaní politici a hlavne média zabráňte tomu, Ako ? To som Vám naznačil vyššie v texte !

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.