Založ si blog

Prosíme Vás, neberte nám (princa) Trubana

Takto nejako si môžeme preložiť vyjadrenia spolu straníkov p. Trubana v PS/Spolu, ako aj predvolebných „ koaličných „ partnerov strany PS a čo je zarážajúce aj  KDH ústami p. Hlinu, ktorý to jednoducho odbil tým, že koaličného partnera „ Vám vyberajú občania vo voľbách „ !. Možno, ale Vy ste si PS/Spolu, za koaličného partnera vybrali už pred voľbami !

Pán Hlina si asi neuvedomuje, že ak sa teraz a okamžite nedištancuje od p. Trubana a to nielen na čele tejto strany PS, ale aj ako radového člena PS, tak vo voľbách 2020 KDH pochová na dlhé roky, ak nie na veky. Dosiahnutie 5% hranice v PV 2020, je takto v nedohľadne.

PS/Spolu majú totiž voličov hlavne medzi liberálnou, voľnomyšlienkárskou a voľno konajúcou mládežou v Bratislave, na západnom Slovensku a vo veľkých mestách Slovenska, kde je ich životná úroveň na vyššej úrovni, ako na chudobnom vidieku a ešte sú živený a ubytovávaný u svojich rodičoch, tak že život zatiaľ žiaden problém.

Ale KDH má voličov, hlavne v časti kresťanskej, konzervatívnej, strednej a staršej generácie, ťažko pracujúci ľud za nízku, ak nie minimálnu mzdu, a tento volič Vaše konanie určite nepochopí a ani vo voľbách nepodporí.

To, že takúto prosbu o ponechanie „Nám“, Trubana, vyjadruje  SaS a im podobný liberáli, tak to je z určitých dôvodov jasné.

Ale prečo tak činia všetky konšpiračné mienkotvorné média ? Nuž to je tiež jasné, lebo oni nevidia smietku vo „vlastnom“ oku, ale vidia brvno v oku svojho „nepriateľa“. Veď, ako môžu teraz napísať niečo odsudzujúceho na p. Trubana, keď ich mecenáši dobre platili za to, aby z neho a „nových“ politikov spravili priam ikony slušnej novej slovenskej politiky.

Viete, a vieme si predstaviť, čo by vypisovali a zverejňovali tieto konšpiračné a mienkotvorné média, ak by sa k takému niečomu po prvotných klamstvách o množstve a kvalite užívania drog, priznal niekto zo súčasnej koalície alebo „nedemokratickej“ opozície, nuž išli by sa roztrhnúť od nenávistných článkov a reportáži a priam by ich označili nielen za užívateľov drog, ale aj mafiánskych dílerov a kategoricky by žiadali GP JUDr. Čižnára o okamžité začatie trestného stíhania, kolúznej väzby a návrh na zrušenie týchto strán a to všetko s poriadnym rozpútaním pekla. Tu by tieto média nepísali o akejsi novej politickej kultúre, však priznal sa, je sebakriticky, prosím odpusťme mu a povýšme ho ešte na vyšší piedestál !

Takže pán GP JUDr. Čižnár, máte málo poznatkov o trestnej činnosti, ku ktorej sa priznal p. Truban, aby Ste začali ex offo konať ? Alebo aj Vám stačí „nová politická kultúra“, že stačí sa priznať a ide sa veselo ďalej ?! A čo na to NPJ ( Národná protidrogová jednotka), veď p. Truban, by ich mohol naviesť na stopu drogových dílerov, až do ich „spálne“. A prečo prof. JUDr. Kurilovská, s navretými žilami na krku, oduševnene, nevysvetľuje do konšpiračných a mienkotvorných, médií, aké je toto konanie p. Trubana pre spoločnosť a našu mládež, nebezpečné a že je potrebné v jeho veci okamžite, začať trestné stíhanie, lebo takto to učia ich absolventov na Akadémií Policajného zboru, kde je ona Rektorkou ?!

Veď trestný čin nepácha, len ten čo drogy predáva, ale aj ten čo ich kupuje a následne konzumuje. Prečo p. Truban a všetci Tí, ktorí sa k požívaniu drog priznali (p. Poliačik, p. Sulík a ďalší), nečelia trestnému stíhaniu z užívania, kupovania a možno aj šírenia drog a prečo sa ich v tejto súvislosti nepýtate, kto boli Tí díleri, čo im tie drogy predávali ?! Veď Tí čo im tie drogy predávali, tu možno ešte na našom drogovom trhu existujú a veselo ich šíria za nie malé peniaze našej mládeži, ktorá na stretnutiach s p. Trubanom, na našich školách ( čo na to riaditelia a zriaďovatelia tých to škôl ?), ho s otvorenými ústami od úžasu počúvajú, uznanlivo pokyvkávajú hlávkami, a nevedia sa dočkať, kedy by to mohli aj oni v „malom“, ako p. Truban vyskúšať, ale na to potrebujú, aby im p. Truban povedal zdroj, kde si to môžu zadovážiť a tak isto, by im mal poradiť, koľko eur na to budú potrebovať a kde ich majú zohnať, ale a bacha, dobre sa skrývajte a maskujte, lebo aj keď je to „slušné“, ešte stále je to u nás trestné, no keď ma budete voliť, tak to zmiernime na nulu a už, to bude pohodička.

Z takejto Slovenskej politiky našich konšpiračných mienkotvorných médií a nekonania našich orgánov v trestnom konaní je mi nielen smutno, ale aj zle od žalúdka.

V médiách, by sa mali od teraz objavovať články a reportáže, už len v súvislosti s jeho trestným stíhaním, investigatívni novinári, by mali začať pátrať po tom, kto boli díleri drog od koho si ich p. Truban zadovažoval a nie oslavné články a reportáže v našich  „spravodlivých“ médiách o tom, ako „slušne“, chce p. Truban riešiť školstvo, do ktorého on svojimi prednáškami našej mládeži vtláča názor, že užívanie drog je predsa normálne a dá sa s ním skončiť, kedykoľvek, keď to mládež uzná za vhodne, lebo on to dokázal a má len o jednu „slušnú“ skúsenosť v živote navyše a My ostatní, ktorí sme to, ani počas svojej mladosti a ani teraz v zrelom veku ešte nevyskúšali, mu to môžeme len ticho závidieť a pred našou mládežou sme len jedno veľké ZERO !

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.