Založ si blog

Pán Mečiar, dnes to naozaj nemá význam pokiaľ. .. .

Vážený pán JUDr. Vladimír Mečiar, dnes obnovovať svoju politickú činnosť naozaj nemá význam. Ešte stále Vás všetky mienkotvorné média a na zaplakanie aj verejnoprávna televízia a všetci aktívny politici, či už parlamentný alebo ešte mimo parlamentný, nenávidia a namiesto toho, aby Vám vzdali vďaku za to, že tu máme svoj samostatný Slovenský štát a môžu sa biť o miesta vo vláde, ako psi o dobre mäsom obrastenú kosť, na Vás hádžu len špinu a nenávisť a pre niektorých tiež demokratov a hlavne mládež, narodená po skončení Vašej politickej kariéry, Vás nenazvú inak, ako len zlodej a vrah a všetci čo boli s Vami pri Vašich vládach sú banda zlodejská, po Vás prišli na scénu, už len sami anjeli.

Nuž pravda je taká, že z väčšej časti si za to môžete sám lebo mlčíte. Vraj Ste musel dať  amnestiu na skutok „zavlečenia“ Michala Kováča ml. širokú amnestiu, ako zastupujúci prezident SR (schválila ju celá vláda), pretože bolo pred voľbami a z dôvodu, že by sa v tomto prípade namočili viacerí vysokopostavený politický činitelia a aj sám bývalí prezident SR p. Michal Kováč st. a hrozilo im trestné stíhanie, ste sa obával, že by v spoločnosti zavládol nepokoj a mohla tu byť druhá Juhoslávia. Omyl pán Mečiar, ak je to tak, ako tvrdíte, nebolo treba brať ohľad na nikoho, a ako Tí dnešní politici s obľubou hovoria „padni komu padni“ (zatiaľ akosi ešte nikomu nepadlo, okrem dvoch bývalých ministrov za SNS), pretože dnes a v budúcnosti, ak to tak pôjde ďalej, tu hrozí ešte väčší konflikt, pretože to v spoločnosti vrie i keď sa nám snažia podsúvať, že nie.

Ale poďme na začiatok. Keď došlo k pokojnému rozchodu Čechov a Slovákov a 01.01.1993 vznikla de jure a de facto, samostatná Slovenská republika, bolo, že na námestiach nadšenia a to i napriek tomu, že bratia Česi z toho vyšli oveľa lepšie, už len to, že si ponechali nezmenenú viac ako 70 rokov spoločnú vlajku Československa a nemali s tým žiadne náklady a mnohé zahraničné ambasády a pod.

My Slováci a Vy so svojimi vládami, ste začal budovať novú štátnosť od piky – takmer žiadne devízové rezervy, nefunkčný bankový sektor, budovanie inštitúcií štátu, zakladanie Slovenských ambasád v zahraničí a pod.

Vtedy neprišiel za Vami veľký brat z Ameriky a nikto z vyspelých demokracií západnej Európy ( Nemecko, VB, Francúzsko, Taliansko) a nepovedal Vám, Vlado počúvaj, ako veľký demokrati sa veľmi tešíme že ste po 1000 rokoch útlaku, získali svoju samostatnosť, ale nemáte žiadne skúsenosti s vlastnou štátnosťou, s trhovou ekonomikou, nemáte takmer žiadne devízové rezervy, tak mi Vám pomôžeme a ver nechceme skúpiť Vaše zlaté nosnice VSŽ, SPP, elektrárne, Slovnaft a pod., len si prosím dávaj pozor, keď budeš tieto podniky privatizovať samozrejme do slovenských rúk, aby Ti tam tí tvoji chlapci nešafárili a okamžite, ak niečo také zaregistruješ, alebo Ťa na to opozícia upozorní, konaj okamžite a zasiahni tvrdou rukou, lebo je potom márne sa oháňať tým, že si postavil SR na nohy a že si do troch mesiacoch po vzniku SR nechodil po Václavaku po kolenách a prosil o späť vzatie pod českého leva, keď si dopustil, že Ti SR rozkradli Tvoji vlastný, teda Slováci.

A čo sa stalo ? Títo najväčší demokrati sveta si našli Mikuláša ( Dzurinda) a spol., TV Markíza a denníky, vtedy už opozícií naklonené a dávali rozum im. Povedali, pozri Mikuláš, My z Teba spravíme premiéra vlády SR a Ty potom budeš k nám štedrý, ako sa na správneho Mikuláša patrí. Mečiarovi nepomôžeme, pretože nám nechce predať rodinné striebro ,ako vidíš len to Slovensko rozkráda a čo na tom, že na začiatku ste mali kurz voči českej korune 1:3 a teraz sa Vladovi podarilo dokonca kurz otočiť v prospech slovenskej meny, ľudia to nevidia a budú vidieť len tú špinu čo na neho a jeho vlády nahádžeme, sorry Ty Mikuláš nahádžeš na spontánnych stretnutiach ľudí na námestiach všetkých väčších aj menších mestečkách a spontánne tam vyrastú pódia, spontánne tam nainštalujeme tú najkvalitnejšiu zvukovú aparatúru a spontánne tam budete vystupovať so spontánne nepripravenými príhovormi. Aby to bolo ešte dôveryhodnejšie, tak spolu vystúpiš na jednom pódiu s Róbertom (Fico) na pódiu pri TV Markíza a budete spolu bojovať, ako jeden muž za záchranu demokracie a Slovenska pred zlým mečiarizmom. No a potom, keď už budeš premiérom SR, tak jednoducho povieš, štát je zlý gazda, ľudia si aj tak nevšimnú, že predsa ten najvyšší gazda v štáte si Ty a predáš nám za misu šošovice všetky tie Vaše zlaté nosnice a My si zisk z nich budeme vyvážať do našich domovských štátoch, lebo naši ľudia predsa potrebujú mať vysokú životnú úroveň a Vy ste z čias socializmu navyknutý na skromnejší život a všetky ďalšie Vaše generácie budú po stáročia otročiť na nás, ale Mikuláš ver nám to je tá najväčšia sloboda a demokracia , aká sa Vám mohla dostať, buďte nám na veky vďačný !

Ďalej to už rozvádzať p. Mečiar nebudem, lebo by z toho bola dosť slušná knižka. Chcel som Vám len dať na vedomie, že počas svojich vlád, ste sa dopustil aj niekoľkých veľkých chýb, nebol ste tvrdý na svojich ministrov a slovenských privatizérov (viď p. Fico, keď ste bol s ním vo vláde, odvolal Vám ministrov a SNS dokonca odobral ministerstvo a zobral si ho svoju kontrolu) a najväčšia chyba, ktorú robíte do dnes je, že mlčíte a necháte sa byť po hlave, veď amnestie sú už, aj keď protiústavne ( zmenili si na svoj obraz niektoré ustanovenia, aby tak mohli učiniť ) a proti všetkým demokratickým princípom zrušené a národ je už dosť vyspelý na to, aby sa vedel vysporiadať s tým, čo sa tu dialo v rokoch 1994 až 1998 . A naozaj padni komu padni a keď z toho všetkého vyplynie, že aj Vám, tak musíte aj Vy niesť podiel viny. Všetko to však musíte podložiť skutočnými dôkazmi, lebo reči už nestačia.

Ak tak neučiníte, tak Váš terajší politický reštart bude takmer nulový.

Prajem veľa šťastia a odvahy, pretože je stále hovorím – pravda musí byť vyrieknutá, nech je akokoľvek nepríjemná !

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.