Založ si blog

Denník SME a jeho tentokrát už skutočná pravda o Vladimírovi Mečiarovi

Dnes denník SME vyšiel na titulnej strane s článkom „ Skutočná pravda o Vladimírovi Mečiarovi“, ktorého autorom je p. Samo Mravec.

Takže sa môžeme podľa tohto nadpisu domnievať, že všetky v minulosti uverejnené články o Vladimírovi Mečiarovi v denníku SME, asi neboli skutočné pravdy, tak potom pred tým to čo bolo ?!

Denník SME je „najobjektívnejší“ a „ najpravdivejší“ denník, nielen na Slovensku, ale na celej zemeguli a priľahlom širokom vesmíre.

Nuž, vážený pán Samo Mravec, ak ste Vy a vlastníci Vášho denníka SME  100 % presvedčený, že toto je tá skutočná pravda o Vladimírovi Mečiarovi, tak okamžite podajte na Vladimíra Mečiara trestné oznámenie a ako zdôvodnenie Vášho trestného oznámenia pripojte, ako prílohu, tento dnešný Váš článok, ako jediný a pravdivý dôkazový materiál o trestnej činnosti menovaného pána ( Vami tak nenávideného) a podajte to priamo na generálnu prokuratúru a neuspokojte sa s tým, že Vám to dovolia podať, len do podateľne, ale dožadujte sa toho, aby ste mohol odovzdať priamo do rúk samotného generálneho prokurátora p. Čižnára a on na základe Vami predložených dôkazov tu rozpúta také peklo ( lebo doteraz ešte nemal dôvod),  aby ten nenávidený Mečiar a jeho kumpáni už konečne hnili na večne veky v base. Ak tak neučiníte, tak nemáte právo tvrdiť, že toto je tá skutočná pravda o Vladimírovi Mečiarovi, ale len Váš novinársky komentár na danú tému a nechajte čitateľa, aby sám posúdil do akej miery Ste blízko pravde, alebo je to len z ďalších ničím nepodložených výmyslov.

Nuž Vážení čitatelia, ak sa naozaj chcete z uvedeného článku dozvedieť skutočnú pravdu o Vladimírovi Mečiarovi, tak máte len dve možnosti, buď budete okamžite bežať do najbližšieho stánku, aby Ste  ho mohli zakúpiť tlačenú verziu denníka SME, alebo si tento článok môžete prečítať na web stránke www.sme.sk, ale pozor, opäť sa celú a  skutočnú pravdu o Vladimírovi Mečiarovi dozviete len vtedy, ak si zaplatíte online vstup na články, ktoré sú tu uvedené, ináč sa pravdu nikdy nedozviete.

K pánovi Samo Mravcovi ešte jedna poznámka, ako si môžete vo svojom článku napísať o p. Jánovi Ľuptákovi, ako o človeku s nižším intelektom a to len preto, lebo bol celý život poctivý robotník na stavbách a možno sa svojimi mozoľmi podieľal aj na stavbe budovy, kde Vy teraz píšete svoje „ skutočné pravdy“, alebo na výstavbe škôl do ktorých ste Vy chodil alebo dokonca aj na výstavbe bytov, kde ste býval so svojimi rodičmi.

Preložil ste Vy vo svojom živote aspoň slamku cez slamku. Choďte na stavbu a odmakajte si tam denne 8 a viac hodín v zime, v daždi v horúčavách a potom čosi píšte o intelekte robotníkov. Skúste položiť na seba aspoň dve tehly, tak aby zo seba nespadli. Niečo neskutočné ako jeden „novinár“ takto dehonestuje pracovitý poctivý ľud Slovenska. Desí ma, že vôbec ťažko pracujúci ľud si ešte dovolí zo svojej mizernej mzdy kúpiť tlačenú podobu tohto denníka.

Apropo, ja som vychodil stredné odborné učilište bez maturity, maturitu som si urobil popri zamestnaní (takže viem čo je to makať a ešte po večeroch sa vzdelávať) a vysokú školu Dopravy a spojov odbor Strojárska technológia som riadne vyštudoval na dennom štúdiu a diplomovú prácu som si robil celkom sám na internáte, ako časť výkresovú, tak aj písomnú na starom písacom stroji CONSUL, obhájil som ju za jedna, následne som bol promovaný na titul Ing. a  následne som sa opäť zamestnal, tam, kde som začínal ako mučeň učeň. Takže mi tiež môžete vyčítať môj menší intelekt, lebo som pracoval aj rukami.

Byť na mieste Vašich zamestnávateľov, tak ste za takýto článok na sekundu von z redakcie, ale je to vlastne len môj utopistický pohľad na Vašu redakciu, lebo veľmi dobre vieme, kto sú Vaši chlebodarcovia.

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.