Založ si blog

Informoval Igor Matovič svoju šéfku Angelu Merkelovú o účinkoch slovenskej atómovej bomby? !

Na Igora Matoviča z mojej strany už len tvrdo, nekompromisne, bez rúška, ale výhradne v medziach zákona!!!

V súvislosti s Matovičovou poslednou návštevou Bruselu (10.-11.12.2020) si najskôr pripomeňme jeho predošlú návštevu Bruselu, presnejšie deň – 16.10.2020. Pre Slovensko „pamätný“ to deň, ktorý by som nazval, ako „Matovičova Bruselská zrada“ (MBZ), „inak povedané“ – O nás bez nás!!! V tento, pre drvivú väčšinu občanov SR, „pamätný“ deň sa Igor Matovič „ozval“ Slovákom z Bruselu „super“ dobrou správou! Tá správa znela – parafrázujem – „…práve som si pohrkútal s mojou šéfkou Angelou a informoval som ju, že na Slovenku použijeme atómovú bombu v podobe „dobrovoľného“ povinného testovania AG testami, ktoré sú určené Billom Gatesom, pre rozvojové štáty tretieho sveta. A keďže my sme tiež rozvojový štát v rámci starých „demokratov“, „starej“ EÚ, tak pre nás musia byť tieto testy, až akýmsi nadštandardom! Zároveň som Angelu Merkelovú uistil, že ju budem o výsledkoch informovať…“

A ešte dodávam, či náhodou to nemohlo byť opačne, že nie Igor Angelu, ale Angela Igora „informovala“ že by bolo dobré a potrebné, ak by Igor spáchal na občanoch SR takýto hokus-pokus!!! ((12) Igor Matovic | Facebook) (a odmena bude sladká!)

Teraz sa vrátim k poslednej návšteve Igora Matoviča v Bruseli, minulý týždeň. Akosi som si nevšimol, žeby sa Igor stretol s Angelou medzi štyrmi očami a poinformoval ju o účinkoch jeho „jadrovej“ zbrani v podobe povinného plošného testovania občanov SR! Ako to, že ho Angela neprijala a pred celým svetom resp. minimálne pred všetkými lídrami EÚ nepochválila, že Igor ukázal celému svetu, že ak sa chce, tak sa dá! Čo sa stalo, že ho všetci nepotľapkávali po pleci a nevyjadrovali mu uznanie za tak super výkon???

Ako to, že mu nedali priestor v rámci rokovania lídrov EÚ, aby ich Igor na mimoriadnom zasadnutí poinformoval o detailoch tohto celoplošného pretestovania občanov SR na báze „dobrovoľnosti“??? Igor by im premietal všakovaké grafy, pred testovaním, po testovaní a samozrejme by ich nezabudol upozorniť, že ak nám teraz krivka pozitivity na C-19 stúpa, tak to je len preto lebo tento slovenskí nevďační národ, namiesto toho, aby mu nohy, ruky bozkával, sa nevďačne 17. novembra vybral do ulíc a preto účinok jeho atómovej zbrane proti C-19 sa tak skoro pominul!!!

Nie je potrebné teraz, aby som do detailov rozoberal tieto jeho absolútne nezmysly. Teraz chcem jasne poukázať na to, že celá EÚ mu svojim nezáujmom na jeho výsledky celoplošného testovania, dala jasne najavo, že tento spôsob, ktorý diktátorsky presadil Igor Matovič na občanoch SR je absolútne k ničomu a jediným jeho výsledkom je práve terajší prudký nárast pozitivity na C-19. Preto je podľa môjho názoru potrebné bezpodmienečne Igora Matoviča odstaviť nie len od „riadenia“ boja proti C-19, ale je potrebné jeho a aj celú jeho terajšiu vládu a terajšiu pandemickú komisiu odstaviť absolútne od všetkého a nastoliť tu zdravý sedliacký rozum!!!

A na záver jedna perlička z víkendového vyjadrenia „ministra zdravotníctva“ Mareka Krajčího, ktorá by mala otvoriť oči všetkým tým zarytým vyznávačom povinného celoplošného testovania AG testami na C-19. Marek sa totiž cez víkend nechal počuť, že občania, ktorí si nechajú vykonať v týchto dňoch AG test a ak AG test ich označí za negatívnych na C-19, tak takýto občania budú mať aspoň jeden deň istotu, že nie sú pozitívny na C-19!!! Nuž je toto normálne??? Tak už aj Marek Krajčí jasne povedal, že AG testy sú účinné v momente vykonania testu a ich platnosť je „až“ maximálne jeden (1) deň!!!

Nuž počkajme s čím nás dnes „poteší“ Igor Matovič, keď nám bude na TB oznamovať o akých sprísneniach dnes rozhodne „vláda“ SR na základe piatkového (11.12.2020) odporúčania pandemickej komisie. Podľa vyjadrenia Mareka Krajčího o účinnosti AG testov očakávam, že Igor Matovič príde s ďalšou prelomovou myšlienkou a oznámi, že testovanie bude „dobrovoľné“, celoplošné a to každých 24 hodín!!! Žiaľ opäť nebude môcť svoje predsavzatie splniť, pretože Richard Sulík je budíš k ničomu, pretože nedokáže zadovážiť nejakých slabých 16 miliónov AG testov načas a k takejto geniálnej myšlienke diktátora Igora Matoviča nebude môcť dôjsť, čo nám krivku pozitivity zdvihne do nekonečných výšin, ešte dobre, že idú Vianoce a bude sa menej testovať, čo určite pomôže sploštiť krivku pozitivity na C-19!!!

Takže ostáva len jediné múdre a zásadné riešenie – Igor Matovič odstúpte z pozície predsedu vlády SR – Naozaj už stačilo!!!

BODKA:

Igor Matovič sa po chodbách EÚ v Bruseli veselo prechádza bez rúška ((12) Facebook) a nám na Slovensku nariadil nosiť rúško už aj do postele!!! Totálny výsmech do očí všetkých občanov SR!!! To ti občan SR nevadí???

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.