Založ si blog

Farizejstvo Zuzany Čaputovej a „našich“ médií nemá dno? !

To že Zuzana Čaputová sa stretne so Svätým otcom vo Vatikáne bolo známe už dlhšiu dobu. Stačí navštíviť webstránku Prezidentka Slovenskej republiky, kliknúť na Oficiálny program prezidentky. Na tejto stránke je možné sa dočítať, aký mala program Zuzana Čaputová dňa 14.12.2020 – okrem iného – o 10:00 Osobná audiencia u pápeža Františka. „Osobná“ v preklade znamená súkromná!!! Tak potom neviem prečo je tento súkromný program Zuzany Čaputovej, ako súkromnej osoby vedený na stránke prezident.sk, ako program oficiálny?! V tomto už dokonca boli aj naše „objektívne“ média objektívne, keď píšu o tejto Čaputovej aktivite, ako o – „Súkromnej audiencií“. Takže, ak sa jedná o súkromnú návštevu, tak potom by to v žiadnom prípade nemalo byť v „našich“ médiach prezentované na titulných stránkach a ako prvá správa vo večerných hlavných správach „našich“ „mienkotvorných“ médiach. Pravdupovediac, mňa súkromie Zuzany Čaputovej absolútne nezaujíma! A ak mala potrebu, ako absolútna neoliberálka, sa stretnúť so Svätým otcom (konzervatívnych názorov!), tak potom nech sa páči, ale bez mimoriadnej mediálnej show!!! Apropo, kto inicioval toto súkromné stretnutie? Požiadala oň Zuzana Čaputová, ako súkromná osoba? Alebo je zvykom súčasného Svätého otca si osobne pozývať na súkromné audiencie tých, koho on uzná za vhodné?! Toto ma však vôbec netrápi! Nech si Zuzana Čaputová vo svojom súkromí robí čo chce, pravda ak tým nikomu na Slovensku neubližuje. Následne nech si takéto súkromné aktivity nechá pre seba a pre svoj súkromný archív! Áno, iné by to bolo, ak by sa jednalo o oficiálnu návštevu, so všetkým čo k tomu patrí! Myslím si a som hlboko presvedčený, že tu doma, na Slovensku máme oveľa viacej zásadných problémov, ktoré je potrebné riešiť okamžite a dennodenne! Teda prítomnosť Zuzany Čaputovej je momentálne na Slovensku viac, ako potrebná a na súkromné výlety bude času dosť, keď sa vysporiadame s diktátorom Igorom Matovičom a jeho diktátorskou, despotickou vládou!!!

Zo strany Zuzany Čaputovej je podľa mňa, pokrytectvo sa takto verejne chváliť tým, že si dovolila, ako najväčší papaláš, navštíviť Svätého otca, ako súkromná osoba a pritom je celkom možné a reálne, že naša vystrašená diktátorská vláda a vystrašená jednostranná pandemicka komisia, zakáže našim veriacim počas vianočných sviatkov aj návštevu kostolov, o polnočnej omši ani nehovoriac! A ak sa jedná o súkromnú akciu Zuzany Čaputovej, tak potom predpokladám, že si ju aj celú sama hradila z vlastných súkromných zdrojov?!

Prejdem k ďalším farizejstvám Zuzany Čaputovej, ktoré rovnako farizejský opomínajú „naše“ „objektívne“ média.

Zuzana Čaputová na svojom FB profile, kde opisuje svoje stretnutie so Svätým otcom, okrem iného píše aj toto – „…Veľmi oceňujem postoje pápeža, ktorý dlhodobo zastáva chudobných, sociálne slabých, ľudí v núdzi. Je veľkou inšpiráciou počúvať jeho slová, aká dôležitá je láska voči každému jednému človeku bez rozdielu.“ Toľko pokrytectva a farizejstva, že sa mi z toho až žalúdok obracia! To Zuzana Čaputová nevidela to všetko zlatom nablýskané bohatstvo okolo seba v sídle Svätého otca?! Nevidela? Nevnímala? Ako sa cíti človek, ktorý sedí obklopený zlatom, bohatstvom, mamonom a pritom sa zhovára o slabých, chudobných, bezvládnych…?! Veď Zuzana Čaputová nateraz prebýva v rovnakom bohatstve a svetskom mamone v Prezidentskom paláci u nás doma na Slovensku! Povedala Zuzana Čaputová Svätému otcovi, ako sa dnes na Slovensku bojuje proti chudobe? Ako sa zatvárajú prevádzky lebo C-19?! (TVRDÝ Lockdown!) Ako krachujú malí a strední podnikatelia!? Ako naše deti II.st. ZŠ, stredoškoláci, už celé mesiace sedia doma?! Toto povedala Zuzana Čaputová Svätému otcovi?! Nie, nepovedala? Prečo? Veď Svätému otcovi by sa mala vravieť pravda, aj keď nepríjemná! A povedala mu akú „lásku“ k svojmu národu a svojim občanom prechováva diktátor „predseda vlády SR“ Igor Matovič a spol. keď nás označujú ako opice, mudrosráči, psi za plotom a najnovšie od Jaroslava Naďa, aj špiny?! A povedala Zuzana Čaputová Svätému otcovi, že ak sa jej „novinári“ pýtali na slovník diktátora Igora Matoviča vo vzťahu k nespokojným občanom SR, že sa vyjadrila v zmysle, že toto je jeho typické vyjadrovanie sa a že na základe takéhoto slovníka vyhral ostatné PV 2020?! Nie nepovedala! Pre mňa je toto znak farizejstva a pokrytectva!

Ďalším nehoráznym pokrytectvom a farizejstvom je pre mňa aj to, keď sa Zuzana Čaputová chváli, aké svoje súkromné (?) dary odovzdala Svätému otcovi. Jeden s týchto darov je aj 10 000 PCR testov, od slovenského uznávaného biochemika Pavla Čekana! Presne od toho Pavla Čekana, ktorý, keď na adresu diktátora Igora Matoviča povedal, že účinnejšie, ako AG testy sú PCR testy, ktoré on vyvinul a ponúka ich vláde SR, tak diktátor Igor Matovič ho obvinil, že si naháňa vlastný biznis a treba jeho vyjadrenia, aj takto brať! Nuž potom sa pýtam, prečo Zuzana Čaputová nepriniesla Svätému otcovi náš spoločný dar nesmiernej hodnoty, pre diktátora Igora Matoviča absolútne nevyčísliteľnej a to je 10 000 AG testov, ktorými nás diktátor Igor Matovič sekíruje už dosť dlhú dobu, nemieni sa ich vzdať a nasilu chce nakúpiť ďalších 16 miliónov týchto „úžasných“ AG testov?! Svätý otec by sa hádam takémuto daru viacej potešil, hlavne ak by mu k tomu Zuzana Čaputová podala vysvetlenie, že pôvodne boli Billom Gatesom určené pre najchudobnejšie štáty tretieho sveta – pre Afriku…!!!

Nuž a za prejav najväčšieho farizejstva zo strany Zuzany Čaputovej považujem to, ako sa na svojom FB profile vyviňuje z toho, že pri osobnom kontakte nemá ona, Svätý otec, ba ani tých ďalších desať ľudí okolo nich všemohúce rúška!!! Zuzana Čaputová to len tak na okraj v zátvorke okomentovala takto – „Audiencia u pápeža bola na jeho žiadosť̌ bez rúšok. Pre jeho ochranu sme však boli všetci otestovaní́“ Niečo úžasné!!! Tak oni boli všetci otestovaní! A čím PCR testami alebo stačil Bill Gatesov AG test pôvodne určený pre Afričanov, nie starší ako 72 hodín?! A pri vstupe k Svätému otcovi bolo potrebné sa preukázať dokladom o absolvovaní takéhoto testu napr. Slovenským modrým certifikátom, bez ktorého vás na Slovensku nepustia ani do verejného WC, ak to na vás niekde na ulici príde?!

Ako to, že sa vo Vatikáne nedodržiava R-O-R (ruky-odstupy-rúška)? Prečo Zuzana Čaputová netrvala na svojom a nemala nielen rúško, ale aj rukavice, ktoré tak poctivo nosí doma, dokonca aj pred monitorom, keď s niekým vedie video rozhovor?! U nás doma nestačí mať negatívny test, aby aj doma nemusela Zuzana Čaputová nosiť rúško, nemusela dodržiavať odstupy (lebo na fotke so Svätým otcom sú bližšie, ako dva metre), nemusela si za každým aplikovať na ruky dezinfekciu…???

Veru farizejstvo najhrubšieho zrna!!!

V poriadku, budem sa riadiť presne tým, ako koná Svätý otec a uvidím či to bude fungovať aj tu u nás doma na Slovensku. Žiadam diktátora Igora Matoviča, jeho vládu, všetkých koaličných poslancov a hlavne pandemickú komisiu, aby sme prestali nosiť rúška, aby sme prestali dodržiavať odstupy, aby sme prestali s tým nezmyselným chemickým ošetrovaním našich rúk, už aj tak na kosť, od toho vyschnutými! Som presvedčený, že by to nemal byť problém! Veď zobrať si príklad od samotného Svätého otca predsa nemôže byť hriech! Pretože ak týmto nepácha hriech samotný Svätý otec a necíti sa byť ohrozený na zdravý od nikoho s kým sa stretne bez rúška, tak potom prečo sa bojíme my všetci???

Naozaj farizejstvo, farizejstvo, farizejstvo od Zuzany Čaputovej a všetkých našich „najvyšších“, ktorí nás nútia sa dusiť pod akousi „handrou“!!!

Na záver odo mňa, jedno veľké prekvapenie!

Chcem sa úprimne poďakovať Zuzane Čaputovej, ale aj Igorovi Matovičovi. Za čo? Nuž za toto! Stiahol som si do mobilu fotku/ky Zuzany Čaputovej, ako je bez rúška na súkromnej návšteve (prijatí) u Svätého otca a fotku Igora Matoviča, s posledného rokovania lídrov EÚ, kde pred novinármi vystupuje bez rúška. Prečo? Nuž, preto lebo ja tiež nenosím rúško a ak by ma náhodou niekto na to na ulici drzo upozornil, prípadne by ma chceli chlapci v zelenom z „Pomáhaj a chrániť“ na príkaz Igora Matoviča a spol., za toto nejakým spôsobom pokutovať, potrestať, tak im ukážem tieto fotografie našich najvyšších ústavných činiteľov s poznámkou – „…ak títo naši „chudobní“ a dnes mocní mi/nám pôjdu príkladom a budú nosiť rúško všade na svete, kam sa pohnú, tak potom môžete toto vyžadovať aj odo mňa. Pretože žiadna choroba, ani C-19 nepozná hranice…!“ ((13) Facebook, (14) Facebook)

Nuž občan SR, pýtam sa ťa, tebe správanie sa, konanie našich najvyšších ústavných činiteľov a ich pritakávačov nepripadá farizejské, ak vodu kážu a ten najtvrdší destilát pijú? Odpovedz si sám, ale naozaj úprimne, bez klapiek na očiach…

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.