Založ si blog

Igor Matovič – „. .. budú tak poslušne hlasovať jedná radosť. .. “

Presne takto začal svoju slovnú exhibíciu Igor Matovič v ostatnej letnej politickej relácií TV Markíza Na telo plus (https://www.tvnoviny.sk/na-telo/2001590_matovic-v-na-telo-plus-sas-aj-za-ludi-stiahnu-chvost-a-budu-poslusne-hlasovat-v-rozpore-s-tym-co-tvrdia#). Ešte pred týmto výrokom, ktorým sa prihováral k svojim koaličným partnerom ohľadne ich výziev Borisovi Kollárovi, aby odstúpil z postu predsedu NR SR sa o nich (SaS a Za ľudí) vyjadril, že je to len také napínanie svalov ! Už hneď v prvej vete Igor Matovič tak neuveriteľným spôsobom urazil svojich koaličných partnerov, že sa čudujem SaS a Za ľudí, že vôbec zotrvávajú v takejto koalícií s človekom, ktorý ich vždy potom, keď majú iný názor, ako Igor, okamžite uráža a jednoznačne im dáva na javo, že nimi pohŕda. Myslím si a som o tom presvedčený, že SaS a Za ľudí, by mali Igorovi Matovičovi okamžite vystaviť žltú kartu za toto jeho neustále osočovanie a urážanie koaličných partnerov a ak v tom bude pokračovať, tak ide okamžite červená – to znamená vyslovenie nedôvery predsedovi vlády a samozrejme odchod z koalície. Ale poďme ďalej. Ďalší výrok Igora Matoviča na adresu poslancov a poslankýň koaličných strán SaS a Za ľudí v súvislosti s prípadným hlasovaním v pléne NR SR o zotrvaní resp. zosadení Borisa Kollára z postu predsedu NR SR znel takto „…predpokladám, že na konci SaS a Za ľudí stiahnu chvost a bola to len taká hra na ľudí…“ Nuž nádherné ! Nechať sa takto urážať a nereagovať, tak za tým musí byť niečo veľké ! Niečo čo stojí zato, zotrvať v takejto pozícií so stiahnutými chvostami ! Vie si niekto predstaviť, žeby sa v minulom období takto vyjadroval Robert Fico na adresu Andreja Danka, Bélu Bugára a na ich poslancov v NR SR ? Viete si predstaviť, ak by Robert Fico pred celým národom slovenským a všetkými občanmi SR povedal o svojich koaličných partneroch, že budú poslušne hlasovať so stiahnutými chvostami a ak aj niečo na jeho adresu povedia, tak je to len také napínanie svalov ? Ak by sa Andrej Danko a Béla Bugár voči takémuto urážaniu zo strany najsilnejšieho koaličného člena ostro neohradili, tak naše média by šaleli a denne by sa verejnosti predstieralo, že aké silné to musí byť „lepidlo“ čo ich drží v koalícií s tak urážajúcim predsedom vlády. To by sme sa denne napočúvali o lepidle peňazí lebo nie je dôležité, ako vás šéf najsilnejšej koaličnej strany douráža, dôležité je koľko vám dovolí ukradnúť z našich spoločných peňazí a pod. Dnes sa Richard Sulík a ani nikto zo Za ľudí tiež nijako neohradzujú voči urážkam zo strany Igora Matoviča a naše „objektívne“ média akosi nehľadajú, čo vlastne SaS a Za ľudí drží v takejto vládnej koalícií ! Nuž pýtam sa, aké lepidlo ich drží v tejto urážlivej atmosfére ? Nuž asi budú úplne iný ako tí pred nimi ! Áno určite za tým nebudú peniaze, ale len peniaze !!!

Neverím, žeby Andrej Danko alebo Béla Bugár zotrvali v koalícií, kde by ich Robert Fico takto verejne ponižoval a urážal !!!

A čo Zuzana Čaputová, toto sú podľa vás tie hodnoty „zmeny“ vládnutia o ktorých tak rada hovoríte ? Vám neprekáža, že v dnešnej vládnej koalícií je taká „demokracia“, že predseda vlády SR hovorí na adresu všetkých koaličných poslankýň a poslancov, že budú hlasovať poslušne a zo stiahnutými chvostami ?! Toto sú tie hodnoty a toto je tá vláda „zmeny“, ktorú občania SR si tak vehementne žiadali. Naozaj, toto ???

Nuž uvidíme, kam až Igor Matovič zájde vo svojich urážkach na koaličných partnerov a uvidíme, kam až mu dovolia v týchto urážkach zájsť SaS a Za ľudí ! Im nestačí, že ich Igor Matovič považuje za „poslušné zvieratká zo stiahnutými chvostami“, na to aby odišli z takejto dehonestujúcej koalície ?! Veď ste všetkým občanom na smiech, ako zobete z ruky diktátora a politického neokrôchanca Igora Matoviča ! Prajem vám ešte veľa takých a podobných urážok od človeka, ktorý sa nikdy nemal stať predsedom vlády SR !!! Hádam sa to štyri roky dá vydržať, hlavne, ak sa jedná o peniaze a to až v prvom rade !!! Naozaj ste úplne iný, ako tí pred vami, ešte oveľa, oveľa horší !!!

Vám voliči SaS a Za ľudí neprekáža, že Igor Matovič zametá s lídrami a poslancami NR SR za vami volené politické strany ?! Naozaj nevadí ?!

A vy voliči OĽANO a zvlášť voliči Igora Matoviča, vy sa nehanbíte za slovník lídra OĽANO ? Vám takéto hulvátske správanie sa Igora Matoviča neprekáža ? Lebo ak nie, tak potom sa nedivte, že vaše mentálne vybavenie sa celkom jasne dá porovnať s mentálnym vybavením Igora Matoviča a to by vás naozaj nemalo tešiť !!!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.