Založ si blog

Hudobný hit tohto leta, až do PV 2020, pre PS/SPOLU, Za ľudí, KDH, SaS, OĽANO

Vážení priatelia zo spolku „Čističov“,  (pridajte sa aj Vy, mienkotvorné, konšpiračné média, Denník N, SME, Aktuality.sk, TV JOJ, TV Markíza, RTVS, tento letný hit je aj pre Vás a aj o Vás), viete čo, poďme si celé Slovensko zaspievať :

S pánom Bohom, iďte od nás, neubližujte, neubližujte, žiadnemu z nás „, posielam Vám posledné zamávanie !

 

PS:

Vedzte milí „Čističi“ a „mienkotvorné“ konšpiračné média, aj keď som to vymyslel vlastnou hlavou, absolútne mi to nebude vadiť, keď tento text piesne zľudovie, a nenárokujem si ani na honorár !

Mojim honorárom bude (a to sa nedá zaplatiť žiadnymi peniazmi, ani Sorosovskými satanskými dolármi, ktoré Vy tak, bezmedzne milujete, neporovnateľne viac, ako svoj vlastný národ a Slovenskú republiku!) , Váš odchod z politickej scény Slovenska !

 

A pospolitý ľud si ju bude spievať všade, pri práci, v záhradkách, na poli aj pri rannej toalete, tak ako sme to videli v starých českých pohádkach, keď z kráľovstva hnali, hlavu pomazanú, krále Kazisvěta !  .

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Ukrajina SR ČR Čaputová Pavel Návšteva

Prezidentka sa chystá na sklonku svojho mandátu navštíviť Ukrajinu

05.05.2024 14:00

Naznačila, že návšteva by mala obsahovať stretnutia s ukrajinským prezidentom, predsedom vlády a parlamentu.

USA, Ukrajina, tanky, Abrams, vojna

Tisíce vojakov zabíja rakovina. Môžu za to zbrane s ochudobneným uránom?

05.05.2024 14:00

Ochudobnený urán, ktorý je zložkou protitankových striel, u vojakov údajne spôsobuje nádorové ochorenia. Sporná munícia sa pritom stále využíva - aj vo vojne na Ukrajine.

al-Džazíra

Netanjahuova vláda schválila ukončenie činnosti televízie Al-Džazíra v Izraeli

05.05.2024 12:54, aktualizované: 13:18

Zatiaľ nie je jasné, kedy zákaz nadobudne platnosť a či je trvalý alebo dočasný.

Štefan Harabin

Glück, Migaľ, Plaváková a Čaučík sa nestotožňujú s Harabinom v súdnej rade. Danko áno

05.05.2024 12:42, aktualizované: 13:10

Migaľ podotkol, že ak by SNS trvala na tomto kandidátovi, v Hlase si k tomu budú musieť sadnúť.