Založ si blog

Keď skutočnosť je označená za rasizmus a nenávisť. .. !

…a hlavne ak tá skutočnosť je jasne dokázateľná, preukázateľná a pravdivá !

Včera (nedeľa 26.04.2020) som napísal a zverejnil článok o tom, ako tretí najvyšší politický činiteľ v SR, nám dával za vzor istú časť obyvateľstva SR a pritom to malo byť absolútne opačne. V článku som jasne pomenoval dôvody, prečo to malo byť opačne a vôbec tam nebol ani najmenší náznak prejavov rasizmu resp. nenávisti. Tí z vás ktorí ste si to stihli prečítať, mi dáte určite za pravdu a vy ostatní, ktorí ste tú možnosť nedostali, si žiaľ bude musieť počkať na dobu, keď preukázateľná pravda a preukázateľné skutočnosti, nebudú označované za rasistické a nenávistne !

A teraz vo všeobecnosti, aby som znova nebol označený za rasistu a nenávistníka. Mimochodom nikdy som voči nikomu nepociťoval nenávisť, ani dnes a ani do budúcnosti a už vôbec som ľudí nerozdeľoval a neposudzoval podľa rasy a iných odlišností, ale vždy som sa snažil veci a skutky pomenovať pravými, nefalšovanými a ničím skresľujúcimi faktami, začo som si pravda v živote neraz narazil tu moju tvrdohlavú „palicu“, ale z pravdy, nech je akokoľvek nepríjemná, nikdy neuhnem ani o chlp a keď bude treba, budem za pravdu aj trpieť, ba niekedy aj neprávosti strpieť, ale nepoddám sa, ani náhodou ! Pravda sa nedá ani umlčať, ani zničiť, dá sa len na istý čas oddialiť !

Takže vo všeobecnosti, ako mám súhlasiť s tým a neozvať sa, ak je nám verejne dávaná za vzor nejaká časť obyvateľstva, ktorá preukázateľne nám za vzor nemôže byť dávaná a ba práve naopak práve tí čo im je táto časť obyvateľstva dávaná za vzor sú tí (väčšinoví) ktorí sú jednoznačne a preukázateľne vzorom pre tých, čo sú za vzor dávaní ! Prosím, čo je na tom nenávistné a rasistické ! Naozaj nechápem ! Myslím, že rozumnému človekovi, poctivo pracujúcemu občanovi SR je absolútne jasné o čom tu píšem, hlavne ak si pozrie resp. už videl túto TB –  https://www.youtube.com/watch?v=STEEyUFvq-Y . Prosím pozrite si túto TB a vyjadrite sa, dúfam slobodne a demokraticky, či je rasistické a nenávistne, ak som vo svojom nedeľňajšom článku jasne pomenoval dôvody prečo by hlavným vystupujúcim v tomto videu mali byť daní za vzor tí ostatní tím, ktorí sú v tomto videu nám dávaní za vzor, žiaľ moje argumenty na zmenu vzoru a vzorových v tomto videu, tu nemôžem napísať, nech by boli akokoľvek pravdivé a bez problémov dokázateľné, lebo by som bol okamžite označený za rasistu a nenávistníka.

Nateraz nemá význam túto TB tretieho najvyššieho ústavného činiteľa SR, dopodrobna okomentovať lebo ešte nedozrel na takúto pravdu čas a je mi z toho smutne rozhorčene . Áno som pobúrený, že pravda jasne podložená nevyvrátiteľnými argumentami, sa vydáva za rasizmus a nenávisť !!!

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.