Založ si blog

Kotlár, Krčméry, Bielorusko – čo majú spoločné? Veľa!

Včera na TB MUDr. Peter Kotlár ozrejmil, teda nie predstavil, základné kontúry jeho správy o covid dobe na Slovensku v rokoch 2020-2022.

Konkrétnejšie, teda len do 24.2.2022…

Podľa jeho vyjadrení má správa okolo 200 strán a najskôr si ju musí naštudovať Vláda SR a potom k nej zaujať stanovisko.

Takže toto na teraz nechajme na Vládu SR.

Ale k čomu sa chcem vyjadriť je tá, akoby nevidiaca spojitosť, medzi zatiaľ známymi výsledkami, základnými kontúrami, šetrenia covid doby na Slovensku od MUDr. Petra Kotlára a spol., už zosnulým Vladimírom Krčmérym (žiaľ – mohol veľa vecí okolo doby C-19 na Slovensku ozrejmiť) a medzi vtedajším „covidovým“ Bieloruskom.

Bielorusko ani z ďaleka nie je jediný štát sveta, ktorý si v začiatkoch doby covidovej a aj následne počas nasledujúcich dvoch rokov covid „pandemického“ ošiaľu, zachovali zdravý rozum, bez paniky, bez riadenia z vonku lebo je nám geologicky najbližšie. Teda, je to jednoznačne európsky štát. Suverénny a zvrchovaný európsky štát, aj v dobe covidovej, čo sa o vtedajšom Slovensku povedať nedá.

Takže, Kotlár v hrubých rysoch naznačil, informoval, aké pochybenia sa na Slovensku v dobe covidovej urobili. Sú to všetko už dávno známe veci.

Veľa som o nich písal aj ja.

Úplne najzakladanejšia vec, ktorá bola urobená úplne, že úplne zle a zbytočne bolo zatvorenie všeobecných ambulancií a zákaz liečenia C-19 lebo lieky na to boli.

BOLI!

To jasne povedal ešte 20.marca 2020 (deň pred nástupom Matovičovej „vlády“!) Vladimír Krčméry pre TREND.sk – „Krčméry: Už dnes máme lieky na koronavírus, ale nie sú registrované“

https://www.trend.sk/spravy/krcmery-dnes-mame-lieky-koronavirus-ale-nie-su-registrovane a video https://www.youtube.com/watch?v=pHfVRNHvwmw

Ja verím, že Krčméry bol natoľko zdatný odborník v tejto oblasti, že by niečo takéto len tak z úst nevyslovil, aby si za tým pevne nestál!

Hlavne ak v uvedenom rozhovore povedal takúto závažnú vec – „…už teraz máme lieky, ktoré účinkujú na koronavírus…“ a celkom vážne dodal toto – „„Prvé, čo ma zaujíma je, aby pacient nezomrel a o každom lieku, o ktorom viem, že by mu mohol pomôcť,  mu ho dám, či je registrovaný alebo nie je registrovaný, aj keby ma mali za to, prosím pekne, trestne stíhať.“

06.10.2021 som o tom písal TU – https://ferro.blog.pravda.sk/2021/10/06/okamzity-navrat-v-krcmeryho-na-slovensko-je-viac-ako-nevyhnutny/ – 7339 čítaní.

Čo sa potom stalo s Krčmérym, že na druhý deň otočil úplne naopak, sa žiaľ už z jeho úst nedozvieme, ale mohol by nám o tomto povedať niekto z jeho vtedajšieho blízkeho okolia…

A potom tu máme Bielorusko a Lukašenka.

Áno toho „diktátora“, ktorý svoj ľud nenechal doma zatvoreného, nepozatváral fabriky, školy, všebecné ambulancie, nenasadil im povinne rúška a respirátory na ústa, netlačil ich do povinného očkovania…nenechal ich dennodenne médiami strašiť do špiku kosti, že koľko nakazených, koľko v nemocnici, koľko na JIS, koľko umrelo na C-19…NIE!

Nič z toho a už vôbec nie tak brutálne ako v celej EÚ a hlavne vtedy, v naj Covid pápežskejšom Slovensku.

A pýtam sa – sú na tomto svete ešte Bielorusi! Covid nevymreli?!

Iste že, aj u nich covid (umelo vytvorený!) narobil starým chorľavým, ale aj mladým chorľavým ľuďom ťažké problémy a u niektorých aj dopomohol k predčasným úmrtiam, ale nebola tam covid davová psychóza!

A prežili to!

Sú tu!

Podľa covid šialencov, už dávno mali na C-19 vymrieť!

Takže čosi tu nehraje.

Nejdem ďalej túto tému podrobnejšie rozoberať lebo som ju v mojich článkoch, už dostatočne podrobne rozobral.

Ale pevne verím, že dnešná Vláda SR, sa bude tomto zisteniu Kotlára a spol. venovať s plnou vážnosťou a zaujme k nej rozumné stanovisko!

Slováci už musia konečne počuť, aspoň tú najzakladnejšiu pravdu o C-19!!!

A veru ani zďaleka nevyzerá, že by bola príjemná!

P.S.:

„Objektívne“ média to budú zosmiešňovať, všakovako sa snažiť to zbagatelizovať…, nuž ale ich dôvod/dôvody na takéto konanie, sú nám plne známe!

Ich podiel na covid gniaviacej dobe aj tu na Slovensku, je jasný a neodškriepiteľný…

Andrej Danko sa slovíčka nikdy, asi nikdy nezbaví!

02.10.2024

Iste, toto nie je téma, ktorá by mala dnes otriasať Slovenskom. Ale zopár slov si zaslúži. Celá dnešná situácia v parlamentnom klube SNS resp. „SNS“, hlavne medzi Dankom a Huliakom, mi pripadá tak, ako o tom spieva skupina TEAM – Paľo Habera, v piesni z roku 1988 – Malá nočná búrka. Tu sa spieva aj takýto text – „Malá nočná búrka prehrmela v nás…, [...]

V rokoch 2020-2023, ste kde boli? Vtedy ste boli umlčiavaní, tak ste mlčali a teraz, keď už môžete, tak na raty kričíte?

01.10.2024

Áno, dnes keď je opäť sloboda slova, sloboda vyjadrovania sa, sloboda bezhraničnej kritiky k vládnej moci a nikomu nič za takúto bezhraničnú, klamlivú, útočnú kritiku vládnej moci, nič nehrozí…tak dnes sa začínajú všetci ozývať, že čo sa to tu na nich, na nás chystá, akáže to konsolidácia…, že to každého zničí, zruinuje…, vyhrážajú sa [...]

O 5 minút 12 – moderátorovi Alfonzovi Šuranovi – sviňa nevadí, suka áno!

30.09.2024

Nerozumiem tomu. Jednoducho tomu nerozumiem, ako môžu byť moderátori, dnes už v STVR, tak mediáne primitívne obmedzení! V bývalej RTVS bolo zakázané slovo – Cigán a veru ani dnes tomu nie je inak. Lebo v ostatnej relácií STVR, v O 5 minút 12, kde hosťami boli Rudolf Huliak (NK/SNS) a Jozef Hajko (KDH), ktorú opäť moderoval Alfonz Šuran a nie Marek Gudiak(?), sa nedalo [...]

danko, fico

NAŽIVO: Fico, Šutaj Eštok a Danko o konsolidácii a aj aktuálnom napätí v koalícii

03.10.2024 12:50

Sledujte naživo tlačovú konferenciu predsedov koaličných strán.

drogy, kokaín, hašiš

Začal sa proces s drogovou zločineckou skupinou. Vo veľkom dovážala kokaín a hašiš

03.10.2024 12:38

Z ôsmich obvinených osôb bola jedna príslušníkom Finančnej správy SR.

SR Sereď doprava most zeleznica uzatvorenie TTX

Konečne. Po piatich rokoch od uzavretia vyhlásili súťaž na mimoriadne potrebný most

03.10.2024 11:52, aktualizované: 12:08

Predpokladaná hodnota zákazky je takmer 10 miliónov eur.

Dukla, pamätník,

Vodiči pozor. Oslavy 80. výročia Karpatsko-duklianskej operácie obmedzia dopravu

03.10.2024 11:30

K uzávere cesty I/21 na hraničnom prechode Vyšný Komárnik - Dukla dôjde v nedeľu.