Založ si blog

Čaputovej odkaz všetkým Slovákom – neverte sľubom predstaviteľov Progresívneho Slovenska!

Veru, je to tak!

Len je potrebné mať dobrú pamäť a vrátiť sa na začiatok, kedy sa tu začalo rozmáhať akési progresivisticko-neoliberálne Progresívne Slovensko!

Áno to PS, z ktorého vzišla „nezávislá prezidentka“ – Čaputová!

Už onedlho sa jej skončí „prezidentský“ mandát a s najväčšou pravdepodobnosťou, všetky, jej naklonené média tzv. hlavného prúdu (pre mňa osobne hl. prúdu dezinfoscény a manipulácie s verejnou mienkou!), budú vypočítavať jej „prínosy“ pre Slovákov a Slovensko, v ich reči pre spoluobčianky, spoluobčanov jej (ich) akejsi bezmennej krajiny!

To bude chvály, čo všetko dobrého urobila, ako tu ich krajinu vo svete v dobrom zviditeľnila, ako sa postavila na stranu tých naj odborníkov v dobe Covid „pandémie“, ako bolo super, že sama vykonala naj reklamu na USA experimentálnu covid vakcínu, ktorú dnes už takmer nikto nechce, ako sa v prípade konfliktu na Ukrajine postavila na tu „správnu stranu“ dejín, teda na stranu „mieru“, ktorý sa podľa nej dá dosiahnuť len neobmedzenou dodávkou zbraní Zelenského režimu!

A hladkanie a hladkanie a hladkanie…, až do politického aleluja!

Avšak, už tie isté média hlavnej dezinfo-manipulačnej scény, si akosi nespomenú na Čaputovej rozlúčku so svojou politickou Alma mater PS, ktorú vykonala takmer na deň presne pred 5 rokmi, teda 08. mája 2019.

Nuž tak ja im to a všetkým Slovákom, ktorí vidia v Čaputovej politické spasenie a v dnešnom PS to isté, hlavne teraz pred voľbami do EP, ako to oni so spĺňaním svojich sľubov myslia vážne resp. „vážne“ pripomeniem! Čaputová sa v ten deň na sneme PS, „lúčila“ s PS a toto im tam vtedy na konci svojho čítaného prejavu sľúbila – „…nesmierne dôležitou témou je pre mňa spravodlivosť a dnes Vám chcem sľúbiť, že budem ako Prezident ku každej politickej strane pristupovať absolútne férovo. Preto som požiadala o zrušenie môjho členstva v Progresívnom Slovensku.“ – https://www.facebook.com/Aktuality.sk/videos/359860424875016/?locale=sk_SK

Nuž teda Slováci posúďte, či tento svoj sľub Čaputová, ktorý dala na sneme PS v máji 2019 a skrze facebook Aktuality.sk aj ostatným Slovákom, naplnila do bodky alebo z neho nesplnila ani tu povestnú bodku!

Za mňa jednoznačne tento svoj sľub NESPLNILA, ba práve naopak, bola rýdzo stranícky zameraná len a výhradne na jednu stranu politického spektra celých 5 rokov a dnes je to u nej ešte vypuklejšie!

Takže áno, na záver môžem celkom pokojne napísať, že aj toto je dôkaz o tom, že samotná Čaputová vysiela signál smerom k všetkým Slovákom, ktorí by chceli v nadchádzajúcich voľbách do EP voliť PS na základe ich sľubov takýto – „…že Slováci neverte im v PS lebo oni tie sľuby Vám dané, „dodržia“ presne tak, ako ja ten svoj s 8. mája 2019, že budem k všetkým politickým stranám, ako Prezident, pristupovať férovo!!!

 

 

 

 

 

Vládna koalícia, Šimečkom ml. sa nezdržiavajte. Toho prenechajte nám!

06.09.2024

A nielen Šimečkom ml., ale aj celou dnešnou, či už parlamentnou alebo mimoparlamentnou opozíciou. Máte úplne iné a dôležitejšie veci na práci, ktoré je potrebné, čo najskôr riešiť a vyriešiť! Prečo sa zdržiavate tým, že budete v Parlamente odvolávať Šimečku ml. z pozície podpredsedu Parlamentu SR? Aký to má význam? Takto len z neho robíte martýra, že on [...]

Dajte konečne Zelenskému tohto pána X. A potom Rusko a svet nemajú šancu!

05.09.2024

V tomto článku spomeniem na začiatok tému, ktorá sa môže niekomu zdať, že s tou druhou, vôbec nesúvisí. Ale ako hovorí klasik, tak aj tu platí, že – „Vážení, tohle je hluboké nedorozumění.“ „Objektívne“ média, hrdiac sa, že sú médiami tzv. hlavného prúdu, teda tie, čo jediné majú patent na všetko, hlavne na správny resp. „správny“ názor na [...]

Šimečka ml. -nedotknuteľný hovorí – Čaputová opustila Slovenskú republiku!

04.09.2024

Si nevymýšľam. Len čítam s porozumením FB status Šimečku ml.-nedotknuteľného, ktorý zverejnil dňa 01.09.2024 – https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/pfbid02N3J7HgEKXS5GrNGRk4ubgtD4K5gjNwmL9zjBh1bmQeaHYZKX5QwuinTQWUAmjjnpl?locale=sk_SK V tomto svojom FB statuse sa Šimečka ml.-nedotnuteľný, politicky rozhodil nad vyjadreniami Andreja Danka v diskusnej relácií STVR [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.