Založ si blog

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

Buďme korektní resp. ja budem korektný.

Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať.

Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade.

Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť mlčky.

Osobne som to nevidel a to som si išiel dnes ráno autom do práce oči vyočiť, či to niekde popri ceste (asi 8 km) na nejakom reklamnom panely (billboarde) neuvidím.

„žiaľ“ resp. chvalabohu som také niečo nevidel.

A čo som to nevidel?

Nuž niečo, na čo ma neupozornili média dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N…), ale tie „zlé“ média alternatívy,  pre ktoré by napr. Ivan Korčok, ak by bol zvolený za Prezidenta SR, zvolával Bezpečnostnú radu SR a to konkrétne HLAVNÝ DENNÍK.

Pozri TU – https://www.hlavnydennik.sk/2024/04/18/tak-toto-tu-este-vazne-nebolo-kotlebovci-vytiahli-originalne-billboardy

Ak je to pravda, tak s niečím takým sa naozaj nedá súhlasiť!

Rozumný človek, nech už má akýkoľvek odmietavý postoj k súčasnej bruselskej EÚ, sa takto vyjadrovať nesmie a nie to ešte verejne na verejných reklamných plochách!

Na predmetnom reklamnom plagáte K-ĽSNS do volieb do EP, je takýto slogan – „ÚNIA NÁS NIČÍ, pošli ju do ****“

Naozaj nechutné!

Každý aj malý človiečik, ktorý už vie čítať, vie, čo znamenajú resp. aké slovo, si je potrebné doplniť namiesto tých 4 hviezdičiek.

Iste, aj ja mám voči dnešnej EÚ, jeho vedeniu, jeho parlamentnej skladbe, hlavne k EK na čele s akousi Leyenovou, obrovské výhrady a nepáči sa mi to!

Ale používať vulgárne výrazy i keď „len“ náznakom, na verejnom stacionárnom priestranstve, nie je na mieste!

Toto nie je správna cesta, ako zmeniť nie len EÚ, ale aj celú Európu!

Vážení vo vedení K-ĽSNS, čo keby ste Váš, tentokrát naozaj nepodarený reklamný slogan, zmenili napr. takto: – „ÚNIA NÁS NIČÍ, SLOVENSKO Z NEJ VON FIČÍ“

Na dnes len toľko.

P.S.:

Takže K-ĽSNS, buď si škodíte sami, že ste to boli Vy, čo ste dali na verejnosť takéto naozaj nechutné reklamy alebo Vám niekto takto chce uškodiť?

 

Vládna koalícia, Šimečkom ml. sa nezdržiavajte. Toho prenechajte nám!

06.09.2024

A nielen Šimečkom ml., ale aj celou dnešnou, či už parlamentnou alebo mimoparlamentnou opozíciou. Máte úplne iné a dôležitejšie veci na práci, ktoré je potrebné, čo najskôr riešiť a vyriešiť! Prečo sa zdržiavate tým, že budete v Parlamente odvolávať Šimečku ml. z pozície podpredsedu Parlamentu SR? Aký to má význam? Takto len z neho robíte martýra, že on [...]

Dajte konečne Zelenskému tohto pána X. A potom Rusko a svet nemajú šancu!

05.09.2024

V tomto článku spomeniem na začiatok tému, ktorá sa môže niekomu zdať, že s tou druhou, vôbec nesúvisí. Ale ako hovorí klasik, tak aj tu platí, že – „Vážení, tohle je hluboké nedorozumění.“ „Objektívne“ média, hrdiac sa, že sú médiami tzv. hlavného prúdu, teda tie, čo jediné majú patent na všetko, hlavne na správny resp. „správny“ názor na [...]

Šimečka ml. -nedotknuteľný hovorí – Čaputová opustila Slovenskú republiku!

04.09.2024

Si nevymýšľam. Len čítam s porozumením FB status Šimečku ml.-nedotknuteľného, ktorý zverejnil dňa 01.09.2024 – https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/pfbid02N3J7HgEKXS5GrNGRk4ubgtD4K5gjNwmL9zjBh1bmQeaHYZKX5QwuinTQWUAmjjnpl?locale=sk_SK V tomto svojom FB statuse sa Šimečka ml.-nedotnuteľný, politicky rozhodil nad vyjadreniami Andreja Danka v diskusnej relácií STVR [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.