Založ si blog

Kvílenie jahniat!

Iste, väčšina by očakávala, že názov by mal skôr znieť, ako – mlčanie jahniat, ale to je omyl!

Tieto jahniatka, o ktorých budem písať v tomto článku teda nemlčia, ale hlasno kvília, kvičia a to ako skrze zapredanecké média, tak aj na námestiach!

Áno, pre mňa osobne sú to také ešte nedozreté politické jahniatka, na čele s akýmsi Miškom, Riškom a v prezidentskom paláci Zuzkou!

Zuzke som venoval na túto tému samostatný článok, tak dnes sa jej primárne venovať nebudem, i keď sa jej to bytostne týka!

Nuž tieto politické jahniatka nám dnes tak nahlas kvília, kvičia lebo vraj legitímna Vláda a vládna väčšina v Parlamente SR, ide pošliapať svojou novelou Trestného zákona všetko to západne demokratické, čo oni uznávajú a čo aj reálne v rokoch 2020-2023 na Slovensku, na národe slovenskom, vykonávali, presadzovali., predvádzali!

Teda absolútnu neústavnosť, protizákonnosť a svojvôľu!

A keď sa dnes ide dať všetko do tých správnych ústavných a zákonných koľajníc, tak jahniatka kvília, pištia a kvičia!

Nuž veru, boja sa!

A keď sa niekto bojí, tak kvíli, kvičí, piští a kope okolo seba koľko vládze!

A kvília, pištia, kvičia tak nahlas, aby ich bolo počuť až do Bruselu lebo si jasne uvedomujú, že aj zloženie Bruselskej inkvizície proti národným silám, silným národným štátom, im už tiež onedlho skončí, a tak chcú, aby im ešte terajšie Bruselské inkvizitórium dopomohlo zhodiť dnešnú slovenskú demokratickú, legitímnu Vládu!

To sa im však nepodarí!

Iste, možno by to mali ľahšie, ak by Vláda SR bola pri moci tretí rok, ale teraz?

Len pár mesiacov po demokratických PV a po ujatí sa moci v štáte koaličnou väčšinou na základe slobodného rozhodnutia občanov-voličov SR?

To je čo za politický amaterizmus?

Takže kvíľte, kvičte a pištíte, nič Vám to platné nie je lebo takto krátko po PV len a len, dnešnú vládnu koalíciu posilňujete! A to je pre Slovenskú republiku, pre Slovákov, len a len dobre!

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Čína, Peking, Si Ťin-pching, Vladimir Putin

Vytvoríme svetovú spravodlivosť, vojnu treba riešiť politicky, vyhlásil čínsky líder po stretnutí s Putinom

16.05.2024 10:48

Čína dúfa, že do Európy sa čoskoro vráti mier a stabilita a bude v tomto ďalej zohrávať konštruktívnu úlohu, povedal čínsky líder.

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Nemecké médiá sa pýtajú, čo stálo za útokom na Fica: K polarizácii prispel aj on sám

16.05.2024 10:06

Verejnoprávna televízia ARD uviedla, že slovenská spoločnosť je extrémne polarizovaná.

Handlová, atentátnik, streľba, Fico

Parlament zmĺkol, zakázali návštevy. Paralyzovaný môže byť až do júna, pripustil Žiga. Fica označil za kamaráta

16.05.2024 08:00

Žiga si vie predstaviť, že sa body programu z aktuálnej schôdze presunú na jún.