Založ si blog

Ďalšia neakceptovateľná nechutnosť, ktorú Čaputová vypustila zo svojich úst!

Pre mňa osobne ide o ďalší politický hnus v podaní Čaputovej!

A ešte sa tým pochváli na svojom FB profile.

Neskutočne odpudzujúcim spôsobom uráža ľud slovenský v zahraničí, v zahraničných médiach, kde samu seba vyhlásila za najslušnejšiu Slovenku, najslušnejšieho jedinca z pomedzi všetkého ľudu slovenského!

Viď TU – https://www.facebook.com/zcaputova/videos/1297365454251841/

Niečo neskutočné!!!

Je po PV 2023, vládna koalícia je už dohodnutá, čaká na prijatie Čaputovej…a ona niežeby okamžite konala, aby sa čo najskôr vytvorila aj personálne nová Vláda SR, tak ona si zájde do českého média a ohovára Slovákov!

Čaputová nerieši najpálčivejší problém SR, ktorým je rýchlosť vymenovania plnohodnotnej Vlády SR, ktorú si väčšinovo vybral ľud slovenský v PV 2023, ale ide opäť protislovensky mudrovať do českého média Aktuálně.cz!!!

Z tohto jej protislovenského prejavu ma najviac pobúrilo hlavne to jej vyjadrenie, ktoré si aj sama uviedla ako to najdôležitejšie, čo pre dané české médium povedala.

A je to toto – „Slušnosť môže dočasne ťahať za kratší koniec, ale história nás učí, že definitívne nikdy neprehrá.“

Takže Čaputová aj teraz po PV 2023, kedy je potrebné si vysúkať rukávy a začať pracovať na zastavení úpadku SR, ako takého – spoločenského, ekonomického, zahranično-politického…, tak ona opäť ľud slovenský rozdeľuje a štve proti sebe tým, že všetkých tých, čo volili politické subjekty novej vládnej koalície, označila za slovensku neslušnosť, a všetkých tých, čo volili hlavne PS a spol., označila za slovensku slušnosť!

Niečo nevídané a z pozície hlavy nášho štátu (chvála bohu, že už len do 15.6.2024 do 12:00 hod.) absolútne neakceptovateľné!!!

A čo je rovnako neakceptovateľné, je jej bohorovné vyjadrenie, že slušnosť resp. „slušnosť“, ktorú podľa nej, hlavne predstavuje ona, vraj teraz bude ťahať za kratší koniec, ale len dočasne!

Čo je toto za politické vyjadrenie, politicky nestrannej resp. „nestrannej“ „prezidentky“ všetkých Slovákov?!

Za niečo také, by ju naozaj objektívne média, mali doslova mediálne pokarhať a napomenúť!

Čaputová v tomto rozhovore povie ešte niečo neuveritelnejšieho, keď bez hanby o budúcej vládnej koalícií povedala toto – „Najväčší strach by som mala, keby budúca vláda zabudla na to, že je vládou všetkých občanov, a robila politiku len pre svojich voličov“ – niečo neskutočné, že ju tie jej politicky jednostranné ústa nebolia!

Veď už hádam niet resp. nebolo na Slovensku takého prezidenta, ako práve Čaputová, ktorí by takto verne slúžil len jednej časti obyvateľom Slovenska! (a to v mnohých prípadoch menšinovej resp. absolútne menšinovej časti slovenského obyvateľstva)

Ktorí by tak nadržal iba jednému spektru obyvateľov Slovenska, ako práve Čaputová!

Tých príkladov je neúrekom, veľa som o tom v spojitosti s Čaputovou písal, či už to bolo pred PV 2020, kedy, už z pozície „prezidentky“ SR, jednoznačne nadržiavala tým „slušným“ politickým subjektom (PS/SPOLU, Za ľudí, SaS…), potom v čase covidovom, kedy stála na jednej jedinej strane a to na tej, ktorá tvrdila muziku bezdôvodného covid gniavenia ľudu slovenského a ani náhodou nepripustila aj iné názory, iné riešenia tejto „pandémie“, následne sa postavila len na jednu stranu toho spektra našej spoločnosti, jednoznačne menšinového, ktoré tvrdilo a presadzovalo naše vojenské sa zapojenie do konfliktu medzi Ukrajinou a Ruskou federáciou, s ktorým my Slováci naozaj nemáme nič, aleže absolútne nič!…atď., atď…

A ona ide dnes tvrdiť o budúcej vládnej koalícií, ktorej Vládu ešte ani len nevymenovala, a označiť za neslušnú, a dokonca jej prorokuje len akúsi dočasnosť?!

A akú?

Rok, dva alebo za dočasnosť tejto, podľa nej politickej “neslušnosti“, považuje jej jedno 4. ročné volebné obdobie?

Áno?

A potom, čo nastane?

Potom opäť nastúpi slušnosť resp. “slušnosť“ v jej podaní?

Resp. v podaní tých politických subjektov, ktoré ona považuje za slušné?

Sú to také politické subjekty, ktoré bezdôvodne covid „slušne“ gniavili Slovákov?

Sú to tie „slušné“ politické subjekty, ktoré nás „slušne“ takmer povinne, hnali do covid experimentálneho očkovania, a kto ho v danom okamihu nemal, tak bol neplnohodnotným občanom SR?

Sú to podľa Čaputovej, tie „slušné“ politické subjekty, ktorých vrcholoví politickí predstavitelia nás Slovákov „slušne“ častovali prívlastkami oje….júci roboši, psi štekajúci za plotom, dezoláti, opice alebo toť nedávno tým, že voliči novej vládnej koalície sú spodina?!

Toto je tá politická „slušnosť“ podľa Čaputovej, ktorá bude podľa nej dočasne ťahať za kratší koniec?!

Naozaj je nechutné, ako sa Čaputová prehlasuje za slušnú a pritom je predstaviteľom tej najbrutálnejšej politickej neslušnosti, politickej diktatúry, politického despotizmu…, ale jedno jej vytknúť nemožno a to je to, že síce politicky slušná nie je, ani len z ďaleka, ale za to je absolútne poslušná vo vzťahu k Bidenovej USA administratíve, k akejsi Európskej komisií EÚ, k U.S. Army vedeniu/veleniu NATO…

Avšak jedno je isté, že po vymenovaní novej Vlády SR po PV 2023, sa do popredia dostanú aj tie média, ktoré budú všetkým Slovákom odhaľovať „slušnosť“ Čaputovej a zároveň aj „slušnosť“ tých politických subjektov, ktoré Čaputová považuje za slušné!!!

 

 

 

 

Tvrdý odkaz Čaputovej od poradcu B. Johnsona – Aj vy ste súčasťou nášho Západného spolku idiotov!

11.05.2024

Aj týmto článkom nevykonám nič iné, len to, po čom dnes, dnešná slovenská (?) opozícia volá, že teda bráňme slobodu prejavu, demokraciu…a to tým, aby bolo možné klásť našim(?) politikom kritické otázky. A keďže v médiach hlavného prúdu našej dezinfoscény, kladú dennodenne milióny kritických otázok len dnešnej vládnej koalícií, tak je potrebné to [...]

RTVS ľadovo-hokejové MS harašenie!

10.05.2024

Na úvod jasná otázka – Vy tam „čiernoodenci“ v dnešnej „verejnoprávnej a pluralitnej“ RTVS, načo je resp. slúži RTVS TV okruh :ŠPORT? Napr. na akúsi Citrónshow? Akási „super“ relácia o ľadovom hokeji, ktorú neviete pomenovať ani len v slovenskom jazyku, že teda Citrónzábava! Zámerne dnes spomeniem, len túto jednu vašu „super“ reláciu lebo dnes sa [...]

Sakovej rétorika je úplne totožná s rétorikou Čaputovej a spol. ! Neprípustné a neprijateľné!

10.05.2024

Hneď na úvod musí odo mňa jasne zaznieť, že terajšia vládna koalícia je to najlepšie, čo mohlo vzísť z výsledkov ostatných PV 2023. I keď priznávam, že by som bol spokojnejší a pokojnejší, keby súčasťou tejto vládnej koalície bolo aj HNUTIE REPUBLIKA… Ale toto je len v rovine – čo by bolo, keby bolo a teda som vďačný aspoň za túto terajšiu vládnu [...]

Izrael Palestína Gaza Rafah Evakuácia

Izrael vyzval na ďalšie evakuácie na východe Rafahu, aj na severe Pásma Gazy

11.05.2024 12:23

Podľa odhadov izraelskej armády už oblasť Rafahu opustilo 300 000 Palestínčanov.

polárna žiara, aurora borealis

Nebeské divadlo tancujúceho svetla. Polárnu žiaru videli ľudia aj nad Slovenskom. Zopakuje sa v noci?

11.05.2024 12:00

Slovákom sa naskytol v noci zriedkavý pohľad na polárnu žiaru.

Záchranka / Sanitka / Ambulacia /

Zábava sa skončila tragédiou. V Bratislave sa viacero ľudí zrejme otrávilo drogami, jeden muž neprežil

11.05.2024 10:57

Záchranári prijali v noci viacero volaní zo spoločenskej akcie vo Vlčom hrdle, pri ktorých bolo podozrenie na intoxikáciu drogami.

nehoda autobusu, rakúsko

Vážna nehoda slovenského autobusu v Rakúsku: Zranilo sa desať ľudí, traja ťažko

11.05.2024 10:39

Vodič vo vysokej rýchlosti narazil do betónovej zábrany oddeľujúcej jazdné pruhy v úseku, kde sa uskutočňujú práce na ceste.