Založ si blog

SME. sk, Aktuality. sk, Denník N – „Tak už aj ty Boris“?

Iste, naša spoločnosť a hlavne „objektívne“ média, dnes žijú (živia!) tému novej povolebnej Vlády SR, kto s kým áno, s kým nie…, ale ako som napísal, ja sa na túto tému rozpisovať nebudem, nebudem komentovať, špekulovať…, čo by mal spraviť ten, či onen, kto by mal v čom ustúpiť, resp. pritvrdiť…, až do doby, kedy nová Vláda SR nebude oficiálne ustanovená tým, že jej Parlament SR vysloví dôveru, dôveru jej Programovému vyhláseniu…

Ale čomu sa chcem venovať, je téma na prvý pohľad nedôležitá, ale podľa môjho názoru jej dôležitosť, je tak povediac, mediálne na prvom mieste!

Totiž ide o tie média, ktoré o sebe vyhlasujú, že jedine oni sú tí, čo Slovákom dennodenne prinášajú vraj informácie, ktoré sú pravdivé, ktoré sú na základe faktov…, a všetko to, čo sa nezhoduje s ich videním sveta, tak všetko to ostatné, sú dezinformácie, hoaxy…ba dokonca sú za to, aby takéto „alternatívne“ média boli zakázané!

Áno, ide o tie média, ktorých jednotlivých „novinárov“ nazval Fico, že sú, teraz citujem – „presstitúti“

Fico ich vtedy takto nazval preto lebo títo „žurnalisti“ s týchto „objektívnych“ médií napísali čokoľvek, čo im bolo prikázané od ich majiteľov a hlavne ak im za to bolo dobre zaplatené!

Takže v prípade, že sa im za to dobre zaplatilo, tak o akejsi výhrade v ich svedomí, nemôže byť ani reči!

Oni nepovedali, tak toto teda nenapíšem za žiadne peniaze lebo sa mi to vnútorne prieči…NIE!

Oni napísali alebo napísali, ak nebolo dobre zaplatené, ale úplne opačne, teda proti tomu, kto nezaplatil dostatočne, ale žiadal, aby napísali!

Všetci si pamätáme, aký vtedy tieto média rozvírili humbug proti Ficovi lebo si dovolil o nich povedať pravdu!

Ja toto bez pripomienok vnímam, ako úplnú pravdu!

Všetci vieme, že od tej chvíle, všetci títo, Ficom za „presstitútov“ označení, voči Ficovi ešte viac pritvrdili, a až do dnešných dní, sa nevedia toho zbaviť!

Následne, keď ich rétorika, keď ich „objektívna“ žurnalistka voči Ficovi/SMER-SD, sa ešte viac stupňovala, tak im Fico priamo na TB oznámil, že na ich otázky odpovedať nebude!

A div sa svete neboli to žiadne iné média, ako SME.sk, Aktuality.sk a Denník N!

Následne pred PV 2023 Fico a strana SMER-SSD oznámili, že sa nebudú zúčastňovať predvolebných debát v ich „objektívnych“ médiach – Markíza, JOJ!

A opäť.

Humbug lebo Fico vraj neznesie otázky na telo resp. Na telo, však Kovačič z TV Markíza?

No, ale čo sa nestalo?

Onehdy, na jednej zo svojich povolebných TB, sa istý Boris Kollár takto vyjadril smerom k „objektívnym novinárom“ – „Prosím, Odkiaľ ste? Prosím Vás pekne, niečo Vám chcem oznámiť. Smečko, enko, aktuality, od teraz, ani do budúcna Vám nebudem odpovedať na žiadne otázky. Pre nás za tých osem rokov som bol veľmi zdržanlivý, ale už nemusím byť. Za tých osem rokov, ste jedna Piar agentúra a vy ako redaktori, ste len propagandisti, takže Vám odpovedať nebudem!

https://www.youtube.com/shorts/qWP94Rve7wg

BUM! Tak tu to máte, vy „objektívni žurnalisti“!

Jediný „malý“ rozdiel medzi Ficom a Kollárom je ten, že Fico sa týmto „objektívnym žurnalistom“, toto nebál povedať z pozície Predsedu Vlády SR v roku 2016 a povedal im priamo do očí presne toto, citujem – „Niektorí z vás sú špinavé protislovenské prostitútky a stojím si za týmto výrazom.“ –   https://www.aktuality.sk/clanok/392952/fico-novinarom-niektori-z-vas-su-spinave-protislovenske-prostitutky/

Nehľadiac na to, že to bude mať (a aj mal, a stále má!) od tej chvíle na „objektívnej“ stráne médií ťažké, preťažké…

Zatiaľ čo Boris, sa takto otvorene vystúpiť voči „mienkotvorným“ médiám, odhodlal až po tom, čo na politickej scéne SR, po ostatných PV 2023, zaujal pozíciu politickej NULY!!!

Je jasné, že tieto média sa o neho teraz, keď je politická NULA, ani len neobtrú, maximálne tak nejaký bulvár…

Avšak podstata toho môjho článku spočíva v tom, že práca týchto médií nie je ani objektívna, ani vyvážená a hovoriť o nich ako o žurnalistoch, už vôbec nie je na mieste!!!

Týmto médiám, sa chrbtom otáča stále viac a viac politikov, politických strán, ale hlavne občanov SR!

Tieto média podľa môjho názoru čaká jednoznačný úpadok, ale nie z dôvodu toho, že im niekto, tak povediac, pôjde po krku, nebodaj, že ich niekto bude na silu zakazovať, to nie, ale ich úpadok bude prirodzený lebo ľudia už nebudú mať záujem o ich „objektívnu žurnalistiku“…

Viac k týmto „objektívnym“ médiám, na teraz, nemám čo dodať…

 

 

 

 

 

 

Sakovej rétorika je úplne totožná s rétorikou Čaputovej a spol. ! Neprípustné a neprijateľné!

10.05.2024

Hneď na úvod musí odo mňa jasne zaznieť, že terajšia vládna koalícia je to najlepšie, čo mohlo vzísť z výsledkov ostatných PV 2023. I keď priznávam, že by som bol spokojnejší a pokojnejší, keby súčasťou tejto vládnej koalície bolo aj HNUTIE REPUBLIKA… Ale toto je len v rovine – čo by bolo, keby bolo a teda som vďačný aspoň za túto terajšiu vládnu [...]

Čaputovej odkaz všetkým Slovákom – neverte sľubom predstaviteľov Progresívneho Slovenska!

09.05.2024

Veru, je to tak! Len je potrebné mať dobrú pamäť a vrátiť sa na začiatok, kedy sa tu začalo rozmáhať akési progresivisticko-neoliberálne Progresívne Slovensko! Áno to PS, z ktorého vzišla „nezávislá prezidentka“ – Čaputová! Už onedlho sa jej skončí „prezidentský“ mandát a s najväčšou pravdepodobnosťou, všetky, jej naklonené média tzv. hlavného [...]

Podľa Čaputovej v II. sv. vojne nemecký nacistický fašizmus porazil len jeden, jediný neznámy vojak!

08.05.2024

Všetci najvyšší ústavní činitelia Slovenskej republiky na čele s predsedom Vlády SR Robertom Ficom, za účastí ambasád štátov sveta pôsobiacich na území SR, sa dnes zúčastnili slávnostného stretnutia na Slavíne pri príležitosti Dňa víťazstva nad fašizmom, ja pridávam, že hlavne nad nemeckým nacistickým fašizmom. Stretnutie bolo svojou účasťou a programom na [...]

čaputová, kyjev

Prezidentka Čaputová pricestovala do Kyjeva na rozlúčkovú návštevu Ukrajiny

10.05.2024 08:30, aktualizované: 09:02

Som tu aj preto, lebo prinášam dobré správy o pomoci Slovenska Ukrajine, uviedla Čaputová.

Izrael Palestína Gaza tank

Hamas tvrdí, že vývoj rokovaní o prímerí v Pásme Gazy má v rukách Izrael

10.05.2024 08:04

Delegácia Hamasu, ktorá sa v Káhire zúčastňuje na rokovaniach o prímerí v Pásme Gaze, odcestovala z egyptskej metropoly do Kataru.

aktivisti, Tatranská Lomnica,

Ako je to s prepúšťaním v národných parkoch? Aktivisti voči nemu protestovali, Taraba to považuje za pseudoaktivitu

10.05.2024 08:00

Približne 150 aktivistov v Tatranskej Lomnici protestovalo proti prepúšťaniu v správach národných parkov, spojilo sa do živej reťaze.

Ramón Fonseca, panama papers

Zomrel kľúčový aktér kauzy Panama Papers

10.05.2024 07:07

Významný aktér finančného škandálu známeho ako Panama Papers, panamský právnik Ramón Fonseca, zomrel vo veku 71 rokov.