Založ si blog

Ódor vo vzťahu k Čaputovej – Za dobrotu na žobrotu!

Ej, ej, ej Ódor, toto sa robí?

Takto ste sa vy včera na vašej TB odvďačili Čaputovej, ktorá Vás inštalovala na pozíciu predsedu jej „vlády“?

https://www.ta3.com/relacia/904437/tb-l-odora-a-m-horvath-po-rokovani-vlady

Nuž teda o čo ide…

Na včerajšej TB, sa Čaputovej „predseda Čaputovej vlády“ SR Ódor, veľmi nepekne vyjadril o tom, v akom stave bude jeho „vláda“, teda Čaputovej „vláda“, odovzdávať republiku novej povolebnej Vláde SR, hlavne po stránke ekonomickej!

Jedným slovom – KATASTROFA!!!

Mohlo by sa zdať, že teda čo s tým Čaputová má?

Nuž má a veľa!!!

Lebo do tohto katastrofálneho stavu, po každej stránke, v ktorom sa naša republika nachádza, ju dostali všetky tri „vlády“, ktoré tu máme od 21. marca 2020 – prvá Matovičova „vláda“, druhá Matovičo-Hegerová „vláda“, a samozrejme aj tá, doteraz posledná, čaputovsko-ódorovska „vláda“!!!

Za všetok ten ekonomicko-spoločenský marazmus, je vo veľkej, ak nie z najväčšej časti, zodpovedná práve Čaputová, ktorá tento stav kryla!!!

Vedela o tom v akom stave sa naše financie nachádzajú a nekonala!

Videla, ako Matovič, či už z pozície „premiéra“ alebo následne z pozície „ministra“ financií, doslova ruinuje naše financie, a nerobila proti tomu nič!

Dokonca ho ešte aj 01.apríla 2021 vymenovala za „ministra “financií“!!!

Aby mu umožnila drancovať našu štátnu kasu ešte viac a viac!!!

Ako sa po slovenský hovorí – Urobila z capa záhradníka!

Ľudia to referendom chceli zastaviť, ale Čaputová im to prekazila, píšem o prvom referende, ktoré sa malo konať ešte v roku 2021!

Čaputová následne po tom, čo Matovičo-Hegerovska „vláda“ padla v Parlamente SR 15. decembra 2022, neurobila všetko preto, aby sa predčasné voľby konali najneskôr do 6 mesiacov, teda niekde na sklonku júna 2023, ale túto agóniu predlžila až do 30.9.2023 a dnes sa tvári, že ona ide zostavovať, politicky podlo a zákulisne, novú povolebnú, opäť jej „vládu“, za účasti hlavne PS a takto zachrániť Slovensko pred krachom!!!

A včera na TB jej to priamo do jej politických očí, doslova vpálil jej vyvolený – Ódor!

Vpálil je to, že za ostatné tri a pol roka, čo umelo držala Matoviča a spol. pri moci, sa naša ekonomika prepadla do takých hlbín, že dostať ju z nich von, bude neskutočne bolieť každého radového občana, obyvateľa SR (ich, čo sú už za vodou, určite nie!) a po viac ako 30. rokoch budovania svetlých kapitalistických zajtrajškov, sa dostávame opäť do fázy, keď nám po novembri 1989, sľubovali raj na zemi, ale najskôr sme si museli utiahnuť opasky na najposlednejšiu dierku, aby sa nenásytný veľkokapitalistický Západ nasýtil z toho, čo tu dlhé desaťročia po II. sv. vojne, v pote svojich tvári, tu pre nás budovali naši rodičia a starí rodičia!!!

Dnes to vyzerá na to, že si ten opasok budeme musieť opäť utiahnuť, ale už nebude stačiť na tú najposlednejšiu doterajšiu dierku, ale si ešte zo tri-štyri nové urobiť a stiahnuť sa v pase tak, že nás to doslova rozpolí na polovicu!!!

Takže toľkoto k téme od Ódora k Čaputovej a teraz na záver si neodpustím jednu ráznu, ostrú poznámku k samotnému Ódorovi.

Vy Ódor, vy ste spadli z neba?

Mňa absolútne nezaujíma, aké vám dala Čaputová a jej pozadie pokyny, ako máte „v kľude a bez väčších strát“ priviesť ich krajinu a našu republiku k predčasným voľbám!

Mňa vôbec nezaujíma, aké vám  dali pokyny, o čom máte pred voľbami mlčať!

Je jasné, že z neba ste nespadli, ale ste spadli na Čaputovej pozíciu „predsedu“ jej „vlády“, rovno z najvyšších miest NBS!!!

A jednoznačne ste mali presné údaje, ako naša republika, po stránke finančnej, na tom je!!!

Tak prečo ste pred voľbami alebo pred mesiacom, dvomi, tromi…nekričali na raty, na celé Slovensko, ako našu ekonomiku zruinovali – OĽANO, SME RODINA, SaS a Za ľudí???

Prečo kričíte až teraz?!

A aj to nie úplne transparentne, teda konkrétne, ktože to náš štát slovenský, za ostatné tri a pol roka, priviedol do tejto mizérie?!

To akože chcete Fica/SMER-SSD a jeho potenciálnych koaličných partnerov (HLAS-SD, SNS, možno aj KDH) odradiť, aby prevzali republiku v takomto stave?!

Takže Ódor, aj vy ste plne zodpovedný za stav, v ktorom sa naša republika nachádza, aj vy ste zodpovedný za to, že sa občania-voliči pred PV 2023 , nedozvedeli celú pravdu o našej ekonomickej katastrofe (určite by voľby dopadli inak pre Čaputovej PS, SaS, OĽANO…!), a teraz, keď SMER-SSD, si chce pri zostavovaní Vlády SR, urobiť jasný obraz o tom, ako sme na tom s financiami, a vy im jednoducho na ministerstve financií teraz musíte ukázať všetky dokumenty, aby mali skutočný obraz o tom, ako na tom naozaj sme, tak teraz, sa už hráte na transparentného?!

Aj z vás mi je zle, ako ste sa nechali zapredať…, a som za to, aby ste sa späť do NBS už nevrátili!!!

Zachovali ste sa k nám Slovákom rovnako politicky podlo, ako Čaputová, ktorá si vás vybrala, na túto politicky špinavú hru…!!!

 

 

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.