Založ si blog

Hamran úraduje dnes. 30. 9. 2023 budú úradovať občania – voliči SR!

V názve tohto môjho článku sa síce Čaputová nenachádza, ale začnem a budem pokračovať práve ňou.

 

Zvykne sa hovoriť, že – „Za všetkým hľadaj ženu“.

A za tým všetkým, čo sa na Slovensku deje od marca 2020, do dnešných dní, a čo sa všetko ešte do 30.9.2023, do konania mimoriadnych PV udeje, hľadaj Čaputovú!

Áno, toto moje presvedčenie je pevné a nemenné!

Áno, Čaputová je za všetok ten marazmus, ktorý tu dnes máme, za všetku tu mizériu kam sa Slovensko a slovenská spoločnosť dostala od marca 2020, kedy sa k moci dostali absolútny politicky amatéri, diletanti…za všetko toto má najväčšiu, ak nie absolútnu zodpovednosť, práve Čaputová!

A ona sa dnes ide hrať na tú dobrú, ako ona ide chrániť demokraciu na Slovensku lebo po zásahu Polície SR/NAKA, ktorí sa až dnes, pár dni pred PV 2023, pustili do najvyšších predstaviteľov SIS, NBÚ, GP…, ona ide zvolávať Bezpečnostnú radu SR (BRSR)!

A aj tu jej hrozilo, že jej dá príučku jej nominant, „predseda nikým nevolenej vlády“ Ódor, ktorý absolútne neovláda Ústavu SR a najskôr odkázal svojej šéfke, že teda on BRSR, len tak nezvolá, že on si počká na TB Hamrana.

Toho Hamrana, ktorého si Ódor s Čaputovou ponechali a Šimka hodili cez palubu, i keď jeho si sami vybrali, zatiaľ čo Hamrana si vybral Matovič s Mikulcom!

Keď však Ódora na neústavné správanie vo svojom FB statuse upozornil Eduard Chmelár a „zákonníci“ okolo Ódora zistili, že tak toto teda neprejde, tak Ódor sa nad Čaputovou zľutoval a BRSR zvoláva.

TU je dôkaz:

 

TASR, štvrtok 17.9.2023, 9:43 – „Prezidentka požiadala pre zásah NAKA o zvolanie bezpečnostnej rady“ – https://www.teraz.sk/slovensko/brief-prezidentka-poziadala-pre-zasah/735004-clanok.html

 

TASR, štvrtok 17.9.2023, 11:39 – „Ódor rozhodne o zvolaní bezpečnostnej rady, keď získa dostatočné údaje“ –  https://www.teraz.sk/slovensko/premier-rozhodne-o-zvolani-bezpecnost/735041-clanok.html

 

TASR, štvrtok 17.9.2023, 15:38 – „Premiér zvolal Bezpečnostnú radu na piatok, príde aj prezidentka“ – https://www.teraz.sk/slovensko/brief-premier-zvolal-bezpecnostnu-ra/735140-clanok.html

 

Nuž ja osobne toto považujem za jasné divadlo zo strany Čaputovej, ktorá sa najskôr tvári, že o ničom nevie.

Že ona teda nevie, že Hamran a spol. sa chystajú na šéfov SIS, NBÚ…lebo Čaputová „nedisponuje“ dennými zvodkami všetkých tajných, aj netajných služieb pôsobiacich na Slovensku?!

A potom, keď sa pre ňu udeje takéto „prekvapenie“, tak sa hraje na progresivistickú záchrankyňu Ústavnosti a zákonnosti a akože ona je ta iniciatívna, tá dobrá, ktorá zvoláva BRSR, aby zachránila právny štát!

Naozaj takejto rozprávke môže veriť len ten, čo nesleduje Čaputovej konanie resp. nekonanie od marca 2020 dopodrobna!

Čaputová mala konať v chaose a svojvôli na Polícií SR/NAKA ihneď potom, čo sa aj ona stretla na tajnom pokútnom stretnutí  vtedy „mocných“ nášho štátu, v útrobách SIS v máji 2021 – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/588566-v-sis-bolo-tajne-stretnutie-najmocnejsich-ludi-statu-temou-boli-velke-korupcne-kauzy/

 

Takže áno, dnes na Slovensku úraduje z pozície „prezidenta“ Policajného zboru SR akýsi Hamran.

Ten Hamran, ktorý ma dnes takú moc resp. mu bola daná do rúk taká moc, že nie minister vnútra jeho odvoláva, ale on odvoláva ministra vnútra!

Áno, Hamran musí mať obrovské zákulisné krytie a tí čo ho kryjú, veľmi dobre vedia prečo to robia.

Robia to preto, moje hlboké presvedčenie, že majú strach!

Majú strach z toho, že ak po PV 2023, sa k moci dostane dnešná opozícia, tak ich doterajšie viac, ako tri roky trvajúce nezákonnosti, uzrú svetlo sveta a im bude horúco!

Lebo naša Polícia SR nemá mať len „rozviazané ruky“, ale je potrebné im tie „ruky zviazať“ do ústavnosti a zákonnosti!!!

Lebo každý článok v reťazi OČTK, môže resp. musí konať, len na základe našej Ústavy a našich Zákonov!

Všetko ostatné je proti ústavné, proti zákonné a toto je u nás trestné!!!

 

Takže na záver – Čaputová, Ódor, Hamran a spol., áno dnes ešte úradujete vy, ale vedzte, že dňa 30.9.2023 budú úradovať občania-voliči SR, ľud slovenský a vaša doba úradovania sa skončí!!!

Na teraz „len“ toľko…

 

PS I:

No a čo sa týka toho, že R. Fico na včerajšej rannej TB v Prešove vyzval na uplatnenie si článku 32 našej ústavy, že na to práve nastal čas, tak tu by som málinko pribrzdil.

Na uplatnenie si článku 32 Ústavy SR už bolo dôvodov za ostatné roky neúrekom a národ sa akosi k tomu nemal!

Takže robiť necelé dva týždne nejaké výnimočné veľké demonštrácie, asi nemá veľký význam.

Ľudia sú po dovolenkách, začína sa nový školský rok…ľudia budú mať úplne iné starostí, budú ich mať neúrekom a teda čas na uplatnenie si článku 32 našej Ústavy, bude presne v deň 30. septembra 2023!

Áno, presne v ten deň je potrebné, aby sme všetci, naozaj všetci, prišli k volebným urnám a volili tak, aby úradovanie dnešných nezákonníkov bolo ukončené!!!

 

PSII.

Ak Hamran dosiahol odvolanie ministra vnútra Ivana Šimka, čo ak by sa mu teraz podarilo „odvolať“ aj samotnú Čaputovú?!

Lebo, čo ak sa Čaputová politicky obráti a bude požadovať od Hamrana a spol., aby konali len  a výhradne v medziach Ústavnosti a Zákonnosti, voči komukoľvek, teda ja voči SMER-SD, Ficovi, R. Kaliňákovi, tak ako to od Hamrana žiadal I. Šimko, kto bude musieť ustúpiť?

Nedávno musel ustúpiť, byť odstúpený, práve Ivan!

Nuž možno práve preto dnes odstúpi samotná Čaputová, aby OČTK mali „voľné ruky“ a dokončili to, čo dokončiť majú resp., podľa niečích príkazov a prianí, dokončiť musia?!

Veď Čaputovej to už môže byť jedno, či bude v úrade „prezidentky“ SR ešte nie celý rok alebo sa toho vzdá, a minimálne do PV 2023 si vydýchne…

Nuž veru, pri dnešnom dodržiavaní Ústavnosti a Zákonnosti zo strany poniektorých vysokých funkcionárov OČTK, je možný aj tento scenár.

Veď, čo je to pre Čaputovú vzdať sa mandátu necelý rok pred jeho vypršaním, ak má istotu že Fico a spol., ktorých tak politický nenávidí, skončia „Ústavným a Zákonným“ spôsobom vo väzbe, na začiatok stačí aj väzba útekovo-kolúzna, na dobu neurčitú!!!

 

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.