Založ si blog

Čoho, koho, sa bojíte, keď ste takí spravodliví a konáte dobro?

„Od 24. mája do 8. júna budú zavedené dočasné kontroly na hraniciach s Rakúskom, Maďarskom, Poľskom a Českom…“, keď som túto informáciu započul v médiach, tak mi ihneď napadlo, že aha ho, ideme sa konečne brániť pred nezákonnou migráciou.

Ale potom si hovorím, však kto by už len k nám utekal?

Veď všetci, čo k nám prídu, chcú ísť ďalej, preč, na Západ!

Ako to, že na Západ?

Veď západ sme aj my?

Či nie?

No a potom som vytriezvel.

Celá správa na stránkach Ministerstva vnútra SR znie takto – „GLOBSEC 2023 BRATISLAVA FORUM – od 24. mája do 8. júna budú zavedené dočasné kontroly na hraniciach s Rakúskom, Maďarskom, Poľskom a Českom“ https://www.minv.sk/?tlacove-spravy-2&sprava=globsec-2023-bratislava-forum-od-24-maja-do-8-juna-budu-zavedene-docasne-kontroly-na-hraniciach-s-rakuskom-madarskom-polskom-a-ceskom

 

V tejto správe sa môžeme dozvedieť aj dôvod, prečo takéto opatrenie z čias, keď sme sa ešte volali ČSSR, a znie takto – „Zúčastnia sa na nej významné politické a iné osobnosti verejného života z Európy a z ostatných častí sveta. Prioritou je preto zaistenie vysokého bezpečnostného štandardu tohto významného medzinárodného podujatia.“

 

A kto s takýmto „socialistickým“ nápadom prišiel?

Meno až potom, budem ho najskôr citovať – „Materiál som predložil ako iniciatívny a toto opatrenie je dočasné.“

Povedal demisný šéf rezortu vnútra Roman Mikulec.

Pozrime sa naňho!

Aký iniciatívny.

Takže bezpečnosť akýchsi Európskych a svetových politických „osobnosti“, je pre Mikulca kľúčová a preto na termín konania USA konferencie – GLOBSEC – uzatvára voľný prechod cez naše „západne“ hranice, teda hranice voľné – Schengenské!

Ale pre bezpečnosť obyvateľov SR, v čase keď sa sem hrnú desiatky, stovky nelegálnych migrantov z kade, tade zo sveta, tak tu je to v poriadku a hranice s nami uzatvorili tí druhí, ktorým on teraz zatvára „bránku“!!!

A ktoréže, sú to tie svetové politické a iné celebrity, čo sa prídu proti rusky nenávistne, vyrozprávať na tohtoročný GLOBSEC?!

Je už k dispozícií zoznam?

 

A akoto, že im hrozí nebezpečenstvo zo Západu, teda z vnútra „demokratickej“ Európy a nie z Východu?!

Koho sa tieto politické „celebrity“ „demokratického“ Západu obávajú zo Západu?!

Veď tu sú doma!

Tu sú predsa medzi svojimi, tak kto by ich tu ohrozoval zo štátov, z ktorých oni sami pochádzajú?

Lebo logika káže, že keď uzatvárame hranice zo štátmi, ktoré sú členmi EÚ, rovnako ako my, tak potom nepriateľ nečíha na východe, ale na západe!

Alebo sa mýlim?

Nuž nech už je to ako chce, platí čo mám v nadpise môjho dnešného článku, že – Koho resp. čoho, sa bojíte Vy Západní „celebritní“ politici, keď ako nám tvrdíte, konáte len dobro a ste spravodliví a pritom ste doma“???

 

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.