Založ si blog

Čaputová umelo a cielene vytvára dojem veselosti a radosti!

Slovensko, Slováci, prežíva, prežívajú, najťažšie obdobie svojej existencie a Čaputová sa stará o svoj vlastný imidž lebo ona vraj ešte „nevie“, či bude kandidovať v prezidentských voľbách 2024!

Jej ostatné FB statusy však hovoria  niečom inom…

Hlavne ten z 25. apríla 2023, zverejnený o 14:14 –  https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02E8Z1iRo4kWbmc9nhpcwvsd1FHQ99LQBYAEHcu3JWAUo8r8hsFws7jvwrUu3XHNGBl

 

Absolútna pohodička!

 

Čaputová sa vznáša v oblakoch lebo sa stretla so žiakmi bilingválneho gymnázia v Sučanoch…

A samozrejme, že k mládeži patrí veselosť, pochabosť, bezstarostnosť…

Takže áno, niekto niečo práve v tej chvíli „zapotil“, keď istý mladý muž z predmetnej školy si podáva ruku s Čaputovou, ten sa pravdepodobne zakoktal alebo pomýlil a všetci sa v tej chvíli naokolo rozosmiali, tak práve v tom momente  cvakol fotoaparát prezidentského protokolu a Čaputová mohla následne na svojom FB profile prilepiť predmetnú fotografiu a napísať túto úvodnú vetu – „Lepší úvod dnešného dňa na Turci si ani neviem predstaviť.“ – https://www.facebook.com/photo?fbid=783728126443892&set=pcb.783729666443738

 

Ešte raz.

 

Áno, mládež má byť veselá, bezstarostná, roztopašná a jej jedinou úlohou je študovať, čo najlepšie sa pripraviť na budúci plodný, plnohodnotný život a to nie len pre seba samých, ale aj pre celú slovenskú spoločnosť, pre celú Európu, kde bez pochýb patríme a to nie len my, ale aj všetky ostatné národy, národnosti, etnické skupiny…, počnúc západným pobrežím Európy – Atlantickým oceánom, z juhu pobrežím Stredozemného mora, zo severu pobrežím severských morí, oceánu a končiac na východe tiahlym pohorím Uralu!

Nikto nemá právo z Európy nikoho vymedzovať…NIKOHO!!!

 

Takže na základe usmiatej mládeže vytvárať dojem, pocit, že na Slovensku je všetko lážo-plážo, že všetko napreduje k svetlým zajtrajškom…, je naozaj neadekvátne a zo strany Čaputovej doslova cynicky farizejské.

 

Bolo by zaujímavé, ako by sa tvárili pri Čaputovej, rodičia a starí rodičia týchto, dnes absolútne, bezstarostných detí?!

Ktorí ich musia živiť, šatiť…

Tí by sa až tak veselo netvárili a možno by aj niečo štipľavé Čaputovej povedali!!!

Pravda, ak by ich jej ochranka k nej pustila, minimálne na komunikačnú vzdialenosť…

 

Jasne, média nám neustále omieľajú, že dnes, dnešnú opozíciu, uznávajú a voliť budú, len tí starší a tí menej vzdelaní resp. nevzdelaní…, ľahko pro ruskou propagandou zmanipulovaní.

Je však potrebné si uvedomiť, že pred niekoľkými rokmi, napr. v roku 1998, kedy na Slovensku nastala dlho „očakávaná“ politická zmena, kedy síce HZDS vyhralo voľby, ale vládu zostavoval Dzurinda a spol., mali práve dnešní rodičia, týchto dnes mladých usmiatych detí, možno 20-25 rokov a patrili vtedy medzi prvovoličov, ktorí vtedy tiež volili Dzurindu a spol.

A starí rodičia detí, ktoré sa tak veselo pri Čaputovej tvária na predmetnej fotografií, mali vtedy možno niečo cez 50 rokov a teda vtedy ešte ani z ďaleka nepatrili medzi tých mečiarových voličov (medzi „babky demokratky“) a tiež sa nechali vtedajšou propagandou v propsech USA Dzurindu, zmanipulovať a tiež volili SDK…

 

Tak sa pýtam, čo sa stalo s týmito vtedy mladými ľuďmi za tých 25 rokov, že dnes už nechcú voliť neoliberálov, Čaputovú, PS a spol.?

Ako to, že dnes sú médiami oni, vtedy mladí, označovaní za dnešné „babky demokratky“, ktoré vtedy ako mladé/mladí, sa tiež na niektorých z fotografií veselo usmievajú napr., pri Dzurindovi na bicykli?!

https://domov.sme.sk/g/102261/volebna-kampan-1998?gref=https%253A%252F%252Fdomov.sme.sk%252Fc%252F20897289%252Fdvojnasobne-platy-a-porazka-meciara-dzurindova-cyklokampan-ma-20-rokov.html&photo=p3533358

 

Toto nám chcú média nahovoriť, že každá nasledujúca strašia generácia je ľavicovo zmýšľajúca pri volebnom akte lebo sú resp. nie sú vysokoškolskí vzdelaní lebo sú starší/starí?!

Veď oni pred 25 rokmi boli mladí a možno už vtedy boli vysokoškolskí vzdelaní a vtedy ich označovali, tie isté média, za tých dobre informovaných a dobre sformovaných mladých ľudí, mladých voličov!

 

Takže teória o tom, že SMER-SSD, REPUBLIKU, SNS a všetky naozaj pro národné, pro slovenské strany budú v nasledujúcich PV 2023 voliť, len tí starí a nevzdelaní, jednoducho neobstojí!

A je to totálny manipulatívny BLUD!!!

Presne preto, ako to opisujem vyššie lebo toto je volebno-generačný kolobeh!

 

A potom dnešné „objektívne“ média aj skrze všakovaké prieskumy verejnej mienky tvrdia, že Čaputovú, PS, SaS, OĽANO, Demokratov a spol., budú voliť mladí, vysokoškolskí vzdelaní lebo oni sa vraj vedia lepšie orientovať, majú viacej tých „správnych“ informácií z rôznych pro západných webov. Oni vedia, ktorá „strana dejín“ je tá pre nich najlepšia…

Naozaj?

Takto to funguje?!

A s tých dnešných mladých, o 25-30 rokov, nebudú náhodou tí, čo potom budú voliť nie neoliberálne progresivistické zoskupenia, ale výhradne ľavicu a pro národné politické zoskupenia?!

A potom aj ich „objektívne“ média označia za starích a nevzdelaných, Za „babky demokratky“?

 

Takže, môže sa Čaputová a spol. tváriť ako len chcú, že sa nechávajú fotiť z usmiatou mládežou a hovoriť, že hľa, mládež vie presne, čo je pre nich, pre Slovensko dobré lebo títo mladí ešte neprešli skúškou najťažšou a tou je život sám!!!

Preto dnešná neoliberálna časť nášho politického spektra, na čele s Čaputovou chce, aby sa vek pre účasť vo voľbách, voľbách hlavne parlamentných, znížil na 16 rokov lebo mladí nemajú životné skúsenosti z bežného života a teda sú veľmi ľahko manipulovateľní, rôznymi zelenými témami, rôznymi neoliberálnymi témami a hlavne sa im vštepuje do hláv, kto je náš nepriateľ a kto je naša spása!!!

 

Záver mám pre dnešný článok len jeden – Môže sa Čaputová aj roztrhať, môže sa nechávať denno denne fotiť so šťastnou, usmiatou, dnes ešte bezstarostnou mládežou, ale koniec tejto neoliberálnej, voči východu, nenávistnej politiky, sa blíži ku koncu!!!

Na teraz všetko!

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.