Založ si blog

Čaputovej trápne vysvetlenie a ešte trápnejšie odôvodnenie!

Ostatný FB status Čaputovej zo dňa 18.4.2023 mi pripadá, ako to staré známe – „Ja nič, ja muzikant“

A zároveň mi jej status pripadá, ako by ho písala pre menej mentálne vyvinutých jedincov!

Čo nás už načisto považuje za hlúpych?!

Nuž teda o čo konkrétne ide?

Začnem citátom z jej predmetného FB statusu – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02ajJngVqaZ9vBDUSzwT69YVJ6sgG4EbnyXdfUAkfaXLz1XuBafXUwUVF4391PAMc5l .

 

Čaputová začína – „Naozaj vodím všetkých zahraničných hostí na Zámockú, ako to podsúvajú niektorí politici?“

 

Moja odpoveď, moje presvedčenie – ÁNO!!!

Nikto tak negatívne nespropagoval toto miesto, ako práve Čaputová…

Áno, na tomto mieste (ako na mnohých iných na Slovensku, v minulosti, v prítomnosti a žiaľ, aj v budúcnosti!) sa udiala tragédia, ktorá sa nikdy udiať nemala!

Zároveň je potrebné povedať a to úplne jasne a nahlas, že dôvod tejto tragédie dodnes nie je vyjasnený, celá vec nie je do vyšetrená a nebol urobený OČTK definitívny záver – výrok!

Teda všetko okolo toho sú len zbytočne spoločnosť jatriace, rozdeľujúce, traumatizujúce vyjadrenia a gestá!

 

Čaputová sa ďalej bráni takto – „To, že sa zahraničné návštevy rozhodnú uctiť si pamiatku obetí teroristického útoku na Zámockej, považujem za gesto solidarity a pre pretrvávajúce predsudky je skôr hodné inšpirácie ako kritiky.“

Nooo.

Vie vôbec Čaputová, čo je to teroristický útok!

A ako si môže takto dovoliť označiť skutok, ktorý nebol riadne vyšetrený, teda ešte je v štádiu šetrenia, skutok nad ktorým nebol vynesený právoplatný verdikt orgánmi na to určenými,  za terorizmus?!

To čo je za vyjadrovanie sa?!

Týmto Čaputová nerozsieva nenávisť v spoločnosti?!

A ďalej,  Čaputová sa nám snaží nahovoriť, ako nejakým nesvojprávnym osobám, že zahraničné návštevy na najvyššej úrovni, ktoré tu prichádzajú oficiálne skrze prezidentský protokol, nechcú na Slovensku vidieť nič iné, len toto miesto tragédie, s ktorou každý normálny človek, každý normálne zmýšľajúci obyvateľ Slovenska nemôže súhlasiť!

A vraj je to hodné inšpirácie!

Inšpirácie k čomu?

Akosi nechápem!

A aby Čaputová z nás urobila už úplných idiotov, tak nám odkazuje toto – „Pietna spomienka býva len jedným z mnohých bodov návštev a o svojom programe na Slovensku rozhodujú sami zahraniční hostia.“ a ešte to priklincuje opovržlivo takto – „Nerozhodujem teda o ňom ja a už vôbec nikoho nikam nevodím, ako sa to niekto snaží podsúvať.“

 

Niečo neskutočné!

Takto komunikovať s občanmi Slovenskej republiky!

Takže, keď sa na Slovensko chystá oficiálna zahraničná návšteva na najvyššej úrovni, tak to je len tak, zo dňa na deň?

A nie je to náhodou dlhodobý proces, ktorý sa chystá, dolaďuje…, aj mesiace vopred?

A nie tak náhodou medzi sebou obidve protokoly komunikujú a navzájom si dohadujú, ladia a odsúhlasujú program, aký budú obe strany mať?!

To nám Čaputová chce nahovoriť, že všetci tí jej oficiálni zahraniční hostia, čo už boli na tomto mieste, na Zámockej ulici v Bratislave, sa tam ocitli, len tak, že práve v tú chvíľu si zaumienili, že tam pôjdu a oficiálny, presne na minúty naplánovaný program porušili?!

A kto im o tomto mieste dal informáciu?

A akú informáciu?

Pravdivú?

Skreslenú?

Zámerne skreslenú?

A kto im vnukol, že bolo by dobré, keby navštívili práve toto miesto?

Lebo to bude dobré pre dosiahnutie akéhosi cieľa, keď to bude aj patrične mediálne odprezentované?!

A takých otázok, v súvislosti s týmto miestom a Čaputovou je habadej!

 

Nuž nemám viac k tomu čo dodať, snáď len to, že Čaputová by si už konečne mala uvedomiť, že my nie sme stádo nemysliacich zvieratiek, ktoré zjedia každé seno, čo im je podhodené,!

 

PS:

 

Tak ma práve napadlo, prečo takýto FB status od Čaputovej prišiel práve teraz.

A nebude to náhodou tým, že práve dnes bude Čaputová, od 17:00 hostiť prezidenta Talianska Sergia Mattarellu? – https://www.prezident.sk/oficialny-program/

 

A nebude to také Čaputovské vopred alibi, že čo ak aj taliansky prezident, sa z „nenazdajky“ pôjde pozrieť na miesto, o ktorom Čaputová tvrdí, že tam nikoho nevodí?!

Nuž uvidíme, či aj Taliansky prezident si dá záležať a pôjde na toto miesto lebo ak nie, tak podľa Čaputovej nie je hoden inšpirácie!

Aby som bol presnejší, jeho pobyt na Slovensku nebude potom hoden inšpirácie…?

Alebo Čaputová už vopred vie, že aj taliansky prezident ta pôjde a aby sme si  následne nemysleli, že práve ona má v tom prsty?!

Nuž uvidíme…

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Luhansk / UA vojak / UA armáda /

Ďalšia pomoc Ukrajine za 50 miliárd dolárov? USA rokujú s krajinami G7

04.05.2024 11:00

Peniaze by mali byť splácané z neočakávaných ziskov zo štátnych ruských aktív mrazených prevažne v Európe, z ktorých stále plynú úroky.

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

Zuzana Dolinková, Ide o pravdu

Dolinková v Ide o pravdu: Pri Rázsochách sa roky neurobilo nič. Kritizujú tí, ktorí to mohli pohnúť

04.05.2024 10:00

Kde bude stáť nová nemocnica v Bratislave - na Rázsochách či v Ružinove? Návrh pôjde čoskoro do vlády, uviedla ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková.