Založ si blog

Čaputovej jarné blúznenie. ..

Svet sa mení pred očami a Čaputová podľa môjho názoru, doslova jarne blúzni!

Ona nevidí, čo sa deje?

Ona nevidí, ako sa začínajú správať iné štáty EÚ?

Ona nevidí politickú zmenu rétoriky Francúzov, Poliakov, Nemcov…???

Ona nevníma, že vo všetkých štátoch EÚ, sa začínajú vládne špičky na základe tlaku zdola, na základe tlaku svojich obyvateľov, spamätávať z toho najskôr Covid zblúdenia a následného pro USA, proti ruského zblúdenia?!

Ona to nevidí, nevníma?

Ona nevidí, nevníma, že obyvateľom EÚ už nestačí, že sa na nich z vládnych pozícií, z pro vládnych médií, valí dennodenne manipulácia a rýdza proti ruská propaganda?!

Ona nevidí a nevníma, čo sa deje vo Francúzsku, v Nemecku…?

Že obyvatelia EÚ (je ich drvivá väčšina) už majú po krk tých jednostranných, totálne manipulatívnych neoliberálnych formulácií z úst vládnych, že všetci tí, čo majú iný názor na dianie vo svete, na dianie v Európe…sú tí, čo sú nenávistní, tí čo šíria dezinformácie, tí čo ohrozujú demokraciu a pod. dehonestácie iných, legitímnych názorov!!!

NIE!

Čaputová to nevníma, nevidí lebo neustále dookola si ide svoje!

Viď jej posledný FB status – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02L2GHYp8GBiAFi5bg1Q47zDyiQZze1W5VV9KB3zBpAV4drJiX4E9x9vUsYgKsnDZ8l , kde píše o čomsi, čo sa odohralo na území Československa pred 73 rokmi a prirovnáva to k dnešnej situácií na Slovensku lebo vraj toto Slovenskému obyvateľstvu hrozí, keď sa po PV 30.9.2023 dostanú k moci tí, čo sú dnes v opozícií a namysli ma hlavne SMER-SSD, REPUBLIKU, SNS a iné pro národné, pro štátne, pro suverénne, pro zvrchované…politické subjekty!

Iste, nie som naivný a nemyslím si, že Čaputová sedí za PC a píše tieto FB statusy. Iste, píšu jej to iní, ale keďže je to pod jej menom, tak je to jej zodpovednosť, čo odznieva v statusoch na jej FB profile!!!

Čaputová píše čosi o historických udalostiach z pred 73. rokov a pritom je asi taký historik ako ja. Teda v tomto smere absolútny laik.

Takže ani len netuší, aká bola vtedy doba! Ani len netuší, ako a  prečo toto všetko bolo a pod.!

V poriadku, veď to pripomenúť môže, ale už je absolútne neadekvátne, že to dáva do súvisu z dnešnou dobou a hlavne s tými politickými subjektmi, ktoré sú od takéhoto konania na hony vzdialené!

Čaputová v predmetnom statuse píše – „Pred 73 rokmi sa odohral krutý mocenský zásah komunistického režimu proti cirkvi…, … Považujem za potrebné pripomínať si takéto tragické okamihy našich dejín tým skôr, že aj v súčasnosti si násilné uplatňovanie moci nachádza sympatizantov…, … ostáva našim spoločným záujmom chrániť demokraciu a nepripustiť, aby sa opakovali podobné udalosti, aby ktokoľvek trpel pre svoju vieru či presvedčenie.“

 

Takže, Čaputová ukazuje svojim mocenským ukazovákom na iných a pritom to, čo iným vyčíta, že tak budú konať, ak by sa proti jej vôli dostali k moci z vôle ľudu slovenského, tak presne tak konajú ona a jej ňou držaná demisná „vláda“ voči všetkým tým, čo nemajú ten „správny“ názor na jej státie na „správnej strane dejín“!!!

Viď posledné jej „demokratické“ vyjadrenie smerom ku Kažimírovi, guvernérovi NBS, ktorého posiela preč z danej pozície tým, aby zvážil svoje odstúpenie lebo bol odsúdený sudcom…

Jej nič nehovorí, že rozsudok, ktorý nenadobudol právoplatnosť, nie je rozsudkom vykonateľným a konečným?!

Jej nič nehovorí to resp. sa nezaujímala o to, ako tento „vysoko špecializovaný“ súd a jeho sudca v danej veci pojednávali?!

Že hlavné súdne pojednávanie ani len nebolo?! – Pozri TU – https://www.youtube.com/watch?v=lzvofXdTFus&ab_channel=PolitikaDnes

 

Na zver už len zhrniem.

Áno, Čaputová blúzni, blúzni aj teraz na jar a snaží sa ľud slovenský presvedčiť tými svojimi manipulatívnymi „zvestovaniami“ o možnej katastrofickej budúcnosti Slovenskej republiky, ak sa po PV 30.9.2023 dostanú z vôle ľudu k moci tie politické subjekty, ktoré sú v úplnom rozpore s tým, čo a ako ona koná a jej podobní konajú „na prospech“ Slovenska a celej Európy!!!

Verím, že čas takýchto totálne poblúznených euro politikov sa onedlho skončí!

A nemôžem inak, ako ešte raz nespomenúť rovnako poblúznených poľských najvyšších vládnych, ktorí otvorene hovoria o tom, že Poliaci si pamätajú na sovietsky komunizmus, ale ani len slovkom nespomenú nemecký nacizmus, nemecký fašizmus, ktorý im nebral len slobodu, ale hlavne životy!!!

A o takýchto euro politikoch Čaputová mlčí!!!

Lebo je jedna z nich!

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.