Založ si blog

Vojnoví štváči, dajte od toho svoje vojnovo štváčske ruky preč a nechajte to na občanov Slovenskej republiky!

Niečo neskutočné, akú aroganciu nám tu predvádzajú „dočasní“ „vládni“ na čele s Hegerom, ktorí by už nemali mať kompetenciu na Úrade Vlády SR, už ani len svietiť a kúriť, vzhľadom na vysoké energetické náklady, ktoré sú vysoké na Slovensku jedine ich pričinením!

 

Takže – Heger, Naď, Káčer a spol., sa nám smejú do očí a tvrdia, že nech si na Slovensku kto chce, čo chce myslí o poslaní našich bojových stíhačiek Ukrajine na Ukrajinu, tak oni to jednoducho urobia a hajde s nimi tam!!!

 

Nuž tak toto „vážení“ teda NIE!!!

 

Nemáte na to kompetenciu, akokoľvek by ste chceli lokajsky vyjsť v ústrety USA/NATO!!!

A legitimitu už vôbec NIE!!!

 

Takže „vážení“ vojnoví štváči, ak chcete poslať naše bojové stíhačky na Ukrajinu, Ukrajine, tak musíte urobiť jednu dôležitú, najdôležitejšiu vec!

 

TÚTO!!!

 

Uchádzajte sa o priazeň slovenského voliča, v už prebiehajúcej predvolebnej kampani do PV 30.09.2023 svojim predvolebným programom, kde budete mať, ako prvý bod uvedené, že sa uchádzate o hlasy voličov SR tým, že ak vám dajú dôveru tak veľkú, že budete súčasťou novej Vlády SR, tak prvé, čo urobíte, pošlete Ukrajine na Ukrajinu naše bojové stíhačky MiG-29 a všetok vojenský potenciál, ktorý bude Ukrajina po nás požadovať!

Zároveň, ako bod dva, si dajte, že v žiadnom prípade nebudete vyvíjať v rámci EÚ a NATO, aktivity na mierové diplomatické riešenie konfliktu na Ukrajine, a že ste jednoznačne a výhradne, len za vojenské riešenie tohto východoeurópskeho vojenského konfliktu, ktorý nie je súčasťou konfliktu EÚ a NATO!!!

 

NO, a potom, ak si vás i napriek tejto vašej vojnovo-štvavej politike, ľud slovenský zvoli za svojich nových zástupcov a dostanete tak vysokú podporu s takýmto volebným zahraničným programom, že budete mať dosť hlasov v národnom parlamente, aby ste zložili novú Vládu SR, s novým mandátom od oprávnených voličov SR, tak potom áno, potom si tie MiGi-29 pošlite na Ukrajinu…

ALE INAK NIE A DAJTE OD NICH SVOJE VOJNOVO-ŠTVÁČSKE RUK PREČ!!!

 

Aj tieto stíhačky, sú majetkom nás všetkých a teda o ich osude budeme rozhodovať MY všetci a nie len vy, malá nepodstatná skupinka vojnových štváčov lebo aj takto sa chcete lokajsky votrieť do priazne USA/NATO a centrále EÚ!!!

 

Myslím, že z mojej strany stačilo na to, aby rozumne zmýšľajúci občan-volič Slovenskej republiky pochopil, čo som vyššie napísaným chcel povedať.

A tým, ktorí neporozumeli resp. porozumieť nechcú/nechceli, tak tým ešte raz stručne – Najskôr „predčasné“ Parlamentné voľby 30.9.2023 a potom tí, čo z nej vzídu, ako víťazi a ako nová slovenská Vláda, tak potom tí, na základe svojho predvolebného programu, s ktorým presvedčili občanov-voličov SR, že ich volili v hojnom počte, môžu legitímne robiť zahraničnú politiku smerom aj k Ukrajine a to buď tým, že budú mať mandát na posielanie všetkého vojenského Ukrajincom čo máme a čo vieme alebo budú mať mandát „len“ na to, aby začali okamžite aktivity na diplomatické riešenie vojenského konfliktu na Ukrajine v rámci EÚ, NATO, ale aj v OSN, OBSE…, a okamžite zastavili akúkoľvek vojenskú pomoc Ukrajine zo strany Slovenskej republiky…!!!

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.