Založ si blog

Pôjde Čaputová v čele mierového sprievodu – „Matky za Mier? “

Dnes 03.03.2023 vo Svetový deň modlitieb žien, sa uskutoční mierový pochod iniciatívy MATKY ZA MIER – https://www.peticie.com/vyhlasenie_obanov_sr_pri_prileitosti_mieroveho_sprievodu_matky_za_mier_ktory_sa_uskutoni_332023_od_1300_h_v_bratislave_podpisy_budu_odovzdane_spolu_s_listom_na_vevyslanectve_ruskej_federacie alebo https://www.facebook.com/groups/1243296209045095/ , aj v Bratislave.

A mal by ísť aj popri resp. pri, v blízkosti Grasalkovičovho paláca, kde dnes sídli „prezidentka“ SR Zuzana Čaputová.

Tá Čaputová, ktorá vehementne, najvehementnejšie, ako sa len dá, podporuje vyzbrojovanie Ukrajiny všetkými západnými najmodernejšími typmi zbraní, aby vraj Rusko bolo porazené a podobné „mierové“ iniciatívy!

A pritom cynicky tvrdí, že aj ona chce mier…

Čaputová podľa jej oficiálneho programu TU – https://www.prezident.sk/oficialny-program/ , nemá na dnešný deň nič mimoriadne na práci, teda má kvázi voľný deň, nie je viazaná na žiadnu zahraničnú návštevu tu na Slovensku ani v zahraničí a teda jej nič nestojí v ceste, aby sa postavila do čela tohto pochodu, keď tak sveto-svete tvrdí, že chce tiež mier, hlavne na východ od nás!

Lebo všetky jej doterajšie slová a hlavne skutky to absolútne nenaznačujú!

Na tomto pochode, mierovom pochode MATKY ZA MIER bude jasné prezentované toto –

„Naším cieľom je,

aby všetci ľudia pochopili, že nik nemá právo dosahovať svoje záujmy násilím a nenávisťou;

aby kvôli sebectvu niekoľkých nemuseli mnohí utekať z vlastného domova;

aby zodpovední bránili slobodu a dôstojnosť všetkých ľudí;

aby nikto netrpel pre svoju vieru a národnosť;

aby navždy zmĺkli zbrane, ktoré spôsobujú vyhasínanie nevinných ľudských životov.“ – https://spolok-archa.info/matky-za-mier/

 

Slovenské matky, mamy, mamky, mamičky nechcú, aby ich synovia, ale aj dcéry išli umierať na bojisko preto lebo západný veľkokapitál na čele s USA veľkokapitálom, svetovo mocichtivým, chcú pokoriť každého a všetkých, dnes už aj RF lebo oni sú predsa pánmi sveta a na svete môže byť len jedná „demokracia“ a to len ta ich „demokracia sveta moci“!!!

A keď je Čaputová taká verná svojmu presvedčeniu, že mier na Ukrajine sa dá dosiahnuť len tým, že sa Ukrajine budú dodávať štátmi EÚ/NATO a USA zbrane všakovakých druhov v neobmedzenom počte a je správne, že aj on a tak koná v našom mene, že ako ona tvrdí, že Slovensko vraj dnes stojí na správnej strane histórie, tak nech vystúpi na tribúne tohto pochodu Matky za mier a nech im povie toto – „Milé matky, aj ja som matka, ja som presvedčená, že nad zlom, nad zlou RF, sa dá vyhrať výhradne zbraňami a na bojisku. Teraz na bojisku, na východe Ukrajiny. Ale ak naša vojenská politika zlyhá a RF Ukrajinu porazí a vojská RF, sa ocitnú na našej východnej hranici, dnes ešte s Ukrajinou, tak tu na tomto mieste prehlasujem, že tu vedľa mňa stojace moje dve milované dcéry, pôjdu do boja za slovenskú slobodu, ako prvé a ja ich v tom plne podporím, rovnako aj mojou účasťou v čelných líniách bojov, v zákopoch…!

 

Nuž veru tak, „milá“ Čaputová!

Toto odkážte všetkým slovenským mamám, ktoré majú oprávnený strach o svoje deti, že im ich zatiahnete do absolútne nezmyselnej vojny s RF a možno vám uveria, ak vaše dve dcéry budú stáť prvé na čele vojnovej línie so zbraňou v ruke proti ruskému agresorovi, tak potom možno aj oni zoberú tie vaše slová vážne, že je potrebné takto so svojimi deťmi bojovať voči zlému Rusovi!!!

 

Nateraz nemám viac čo dodať…

 

PS I:

 

Azda ešte len toľko. Verím, že sa naše milované ženy, matky, mamky, mamičky našich detí na mňa nepohnevajú, keď poviem, že existuje, aj keď nie celkom formálne na Slovensku, aj takáto iniciatíva – „OTCOVIA ZA MIER“ a ja som jej plnohodnotným členom!!!

 

PS II.

 

A čo tak iniciatívy – „POLITCI ZA MIER“, „ČAPUTOVÁ ZA MIER“, „VLÁDA ZA  MIER“ „HEGERO-NAĎOVCI ZA MIER“ a hlavne „SVET ZA MIER“ ???!!!

 

PS III.

 

A čo tak, aby si všetci slovenskí politici, s Čaputovou na čele, si na svojich sociálnych sieťach vymenili ukrajinskú vlajku za bielu holubicu MIERU! Tú Picassovu – veď to je resp. bol, občan západnej kultúry, teda nie tej východnej, napr. zlej ruskej, takže s tým by nemal mať nikto problém!

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

vojna na Ukrajine, Petrohrad, Rusko

ONLINE: Útok na Charkov vyšetrujú na Ukrajine ako vojnový zločin

19.05.2024 07:35, aktualizované: 09:03

Ukrajina obvinila Rusko, že zámerne cieli na civilistov v Charkovskej oblasti a preto raketové útoky vyšetruje ako vojnový zločin.

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Akýkoľvek trest môže byť pre strelca doživotný. Vyšetrovanie atentátu na Fica by mali dokončiť o pár mesiacov, hovorí odborník

19.05.2024 07:00

Bývalý elitný vyšetrovateľ vysvetlil, ako by mali vyzerať kroky organov činných v trestnom konaní v najbližších dňoch

India, hory, Himaláje, Dharmsala

Telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu zniesli zo Šiša Pangmy

19.05.2024 06:12

Tím horolezcov zniesol telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu, ktorí vlani zahynuli v lavíne na hore Šiša Pangma v Tibete.

ŠTS, Kaliňák

Prísne opatrenia a sľub atentátnika. Súd ho poslal do väzby: Fica čakajú kľúčové hodiny, politici sa hádajú

19.05.2024 06:00

Premiér je pri vedomí a Kaliňák od neho dostal inštrukcie, vláda funguje ďalej. Atentátnika poslal súd do väzby, no rozhodnutie nie je právoplatné.