Založ si blog

Z Čaputovej prezidentky – Čaputová informátorka? !

I napriek tomu, že téma tohto môjho názorového článku je nesmierne vážna a nanajvýš dôležitá, začnem tak trochu odľahčene.

 

Je takýto vtip (ktohovie, možno aj priamo zo života) – V parku na zemi leží pán pod značným vplyvom návykovej látky. I pristúpi k nemu príslušník polície, zatrasie nim, i takto sa ho pýta – „Haló pane, čo tu je, nocľaháreň? A pán na zemi sa ledabolo otočí a takto mu odpovedá – „A čo som ja informátor?!“

 

Nuž a toto sa stalo Čaputovej, minimálne v piatok 16.12.2022 a to ticho, čo je okolo toho, je až mrazivé!

Z Čaputovej prezidentky, sa stala Čaputová informátorka!

 

Totiž Sulík jasne potvrdil, že to bola práve Čaputová, čo mu volala do parlamentu, že Matovič svoj akt podania demisie nedokonal.

Odkiaľ Čaputová vedela, že Sulík čaká práve na takúto informáciu?

Veď Sulík jasne povedal, že nebyť toho, že mu Čaputová nezavolá v hodine 12., tak už, už boli rozhodnutí na klube SaS, že stiahnu svoj návrh na vyslovenie nedôvery „vláde“ SR…

 

To, že Sulík na takúto informáciu z prezidentského paláca čakal, je pochopiteľné.

Že čakal na informáciu, či Matovič dostal svojho slova a podal svoju demisiu.

Ale, že ho bude o tomto informovať samotná Čaputová, tak toto už v poriadku nie je!

Je jasné, že politici majú všade svojich informátorov a teda by som sa nečudoval, ak by aj Sulíkovi bol v piatok v podvečer, nejaký radový zamestnanec prezidentskej kancelárie dal informáciu, že Matovič si to rozmyslel a odišiel ako s originálom, tak aj s kópiou svojej demisie…

Takže Čaputová mala inštrukciu, že má volať Sulíkovi, ako sa Matovič pri podávaní demisie zachoval?

Kto jej dal túto inštrukciu?

Kto ju týmto poveril?

A nemala v tejto veci stáť úplne bokom?

Čo je jej do dohôd politických parlamentných strán?

Otázok v tejto súvislosti, v súvislosti s Čaputovou je veľa…

 

Čo má čo, Čaputová vyvolávať radovým poslancom?

Kde v Ústave SR má Čaputová, v časti „PREZIDENT SLOVENSKEJ REPUBLIKY“, kompetenciu resp. povinnosť robiť bežným poslancom slovenského parlamentu INFORMÁTORA/INFORMÁTORKU???

 

Takže ide o jednoznačné porušenie, vedomé porušenie Ústavy SR zo strany Čautovej a to hlavne v tom smere, že ona nezabezpečovala svojou činnosťou riadny chod ústavných orgánov, ale celkom zjavne svojou činnosťou marila riadny chod ústavných orgánov…napomáhala pádu Vlády SR!!!

Je mi podozrivé, že práve Matovič mlčí…

Alebo si to necháva na príhodnú chvíľu a potom to všetko vytiahne?

A taktiež ma prekvapuje, že na tento informátorsky akt Čaputovej nereaguje opozícia…!

 

Naozaj, všetko zlé!!!

 

Záver:

Navrhujem Čaputovej, kým je ešte oficiálne na pozícií „prezidentky“ SR, aby v Grasalkovičovom paláci zriadila Call centrum prezidenta SR a po skončení jej „prezidentského“ pontifikátu, ostala v tomto Call centre pracovať ako INFORMÁTORKA, ak by niekto v parlamente alebo inde, potreboval okamžitú spätnú informáciu, čo sa práve v prezidentskom paláci udialo resp. neudialo a udiať malo!!!

 

 

 

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.