Založ si blog

Ako a koho voliť v nadchádzajúcich komunálnych voľbách 2022.

V tomto mojom názorovom článku ani náznakom nespomeniem konkrétny politický subjekt, ani náznakom niekoho konkrétneho a ani náhodou týmto článkom nechcem viesť akúkoľvek ruku, ktoréhokoľvek oprávneného voliča SR, ktorý je v týchto voľbách oprávnený (ba priam povinný!) ísť voliť a splniť si svoju občiansku povinnosť!!!

V tomto článku chcem poukázať na to, že aj tieto „len“ komunálne voľby, sú nesmierne dôležité lebo ich výsledky budú dennodenne zasahovať do nášho života, či už priamo alebo nepriamo!

Nuž keď občan – volič, budeš v túto sobotu 29.10.2022 pristupovať k volebným urnám, keď dostaneš potrebné podklady – volebné lístky, na ktorých budeš mať možnosť podľa nastavených pravidiel krúžkovať, či už niekoho na pozíciu Župana, Primátora, Starostu alebo jednotlivých poslancov župných, mestských, obecných, tak si spomeň na nedávne dva a pol roky, hlavne covid časy, ako sa títo všetci voči tebe, v tvojom regióne, v tvojej obci, meste zachovali a ako poslušne napĺňali všetky tie „vládne“ covid opatrenia, ba priam, ako sa poniektorí z nich ešte väčšmi predbiehali a vykonávali Covid opatrenia nad rámec tých „vládnych“!!!

Áno, toto presne maj na pamäti!

Maj na pamäti, čo títo doteraz „vládni“ na úrovni komunálnej politiky, tiež s tebou covid vystrájali!

Nie, nevšímaj si to, že teraz mesiac pred komunálkami sa akosi rozbehli všakovaké pozemné práce – úpravy ciest, obrubníkov a pod.

Nie, toto nie je dnes podstatné!

Toto mali vykonávať počas svojho volebného obdobia a nie až teraz na konci, aby minuli peniaze, ktoré im na tento účel mali slúžiť počas celého volebného obdobia, a ktoré až teraz a naraz idú minúť a používajú resp. to zneužívajú ako nekalú predvolebnú kampaň, keď sa pri týchto prácach vonku pred občanmi pretŕčajú…!!!

Občan-volič nezabúdaj na to, ako doterajší tvoji komunálni sa správali k dnešnej „vláde“!

Ako poniektorí z nich farizejskí prijímali s úsmevom na tvári „vzácnu“ návštevu z „prezidentského“ paláca, ako sa tvárili, že je všetko v poriadku a pod.

Občan – volič SR, prosím ťa, vážne zváž, komu dáš v týchto naozaj veľmi dôležitých komunálnych voľbách svoj hlas a maj na pamäti, žeby bolo načim už konečne si zvoliť takých zástupcov, u ktorých máš istotu, že nebudú poslušnými vazalmi práve vládnucej vláde, že budú autonómni lebo sú samosprávni!!!

A nedaj sa ovplyvniť „našimi“ zapredaneckými médiami, že títo sú zlí a títo sú dobrí lebo pravý opak je pravdou!!!

Skús voliť inak resp. úplne opačne, ako ti to takýmto nekalým spôsobom nanucujú!

Lebo čo oni neoliberáli považujú za demokratické, nie je ani v najmenšom demokratické!

A čo oni, mediálni zapredanci z toho, vraj hlavného mediálneho prúdu, považujú za extrémistické, dezolátne, hoaxové – nie je ani zďaleka extrémistické, dezolátne ba ani hoaxové!!!

Správaj sa ako dobrý skúsený vodič, ktorý nepotrebuje na akejkoľvek komplikovanej križovatke semafory aby mu ukázali zelenú, oranžovú alebo červenú!

Na tejto komunálnej volebnej križovatke sa riaď vlastným „semaforom“ a nie tým, mediálnym, zapredaneckým, manipulatívnym…

Prajem šťastnú ruku!

 

 

Podľa Čaputovej v II. sv. vojne nemecký nacistický fašizmus porazil len jeden, jediný neznámy vojak!

08.05.2024

Všetci najvyšší ústavní činitelia Slovenskej republiky na čele s predsedom Vlády SR Robertom Ficom, za účastí ambasád štátov sveta pôsobiacich na území SR, sa dnes zúčastnili slávnostného stretnutia na Slavíne pri príležitosti Dňa víťazstva nad fašizmom, ja pridávam, že hlavne nad nemeckým nacistickým fašizmom. Stretnutie bolo svojou účasťou a programom na [...]

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

Peter Pellegrini

Pellegrini: Stojíme pred zásadnou výzvou zabezpečiť mier na Ukrajine i v Európe

08.05.2024 18:54

Európski politici vrátane tých slovenských stoja pred zásadnou výzvou, a to zabezpečiť mier na Ukrajine a tým aj v Európe, uviedol Pellegrini.

Zelenskyj

Prelamuje Zelenskyj ľady? Orbána pozval na mierový summit

08.05.2024 18:30

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa telefonicky porozprával s maďarským premiérom Viktorom Orbánom.

izrael

Dodali tisíce a 3 500 ich bolo na ceste. USA stopli dodávky bômb pre Izrael

08.05.2024 18:21, aktualizované: 19:16

Spojené štáty žiadajú ochranu civilistov v Rafahu.