Založ si blog

Predčasné parlamentné voľby budú! Juraj Šeliga odíde z koalície!

Nech mi je na úvod dovolené napísať tento môj názor – Šeliga je jeden z ďalších, jeden z najväčších politických idiotov, ktorých táto „vládna“ koalícia má vo svojich radoch!

To mu nestačilo, aby sa politicky spamätal, keď ho počas najväčšieho Covid Lockdawnu pristihli v krčme akéhosi „naj“ novinára Štefana Hríba (toho akosi covid úrady nepoťahovali po súdoch, ako istého, v tomto biznise podnikajúceho pána z východu republiky!), ako tam s istou poslankyňou SNR (už nebudem NR SR označovať inak ako len takto! Z úcty k štúrovcom…, kto nevie o čom je reč, tak nech si to naštuduje napr. TU – https://sk.wikipedia.org/wiki/Slovensk%C3%A1_n%C3%A1rodn%C3%A1_rada_(1848_%E2%80%93_1849) ) „dolaďovali“ pri vínku nové programové vyhlásenie budúcej II. Matovičovej vlády…? – https://www.cas.sk/clanok/2526843/seliga-zitnanska-a-droba-porusili-zakaz-vychadzania-o-skandale-prehovoril-stefan-hrib-necakane-priznanie/

 

To mu nestačilo, keď mu jeho koaličný partner – Boris Kollár pred celým plénom SNR a tým pádom aj pred celým národom adresoval tieto slová – „Niečo až tak odporne farizejské ako je pán podpredseda Šeliga som ešte v politike nestretol,“ – https://hnonline.sk/slovensko/2176085-velka-koalicna-roztrzka-nieco-tak-odporne-farizejske-ako-je-seliga-som-este-nestretol-vyhlasil-kollar ?

 

Podľa všetkého to tomuto „najslušnejšiemu“ Slovákovi zo Za slušné Slovensko, akosi nestačí!

Tento podľa môjho názoru totálne „politický“ úbožiak, ktorý pre politickú kariéru zanechal Ulicu, kde sa mu nechcelo donekonečna bojovať len a výhradne Za slušné Slovensko, len a výhradne ako nezávislý občiansky aktivista, sa farizejsky voči Ulici, zapredal sa Kiskovi resp. sa mu votrel do priazne a to len preto lebo po boku Kisku sa videl možno aj v ministerskom kresle alebo v kresle predsedu SNR!!!

Tak tento politický farizej z „obrovskej“ strany Za ľudí, sa ide prostredníctvom Denníka N (https://www.youtube.com/watch?v=VETDoI1ydOI&t=6s&ab_channel=Denn%C3%ADkN ) vyhrážať, že ak SNR si slobodne zvolí za nového podpredsedu SNR jedného z nich, tak on odchádza z koalície!

A ja sa Šeligu pýtam, prečo len z koalície?

Prečo nie hneď aj z parlamentu?!

To je čo za politický „pád“ – najskôr z podpredsedu SNR na radového „koaličného“ poslanca a nakoniec z radového „koaličného“ poslanca, na ešte rádovejšieho mimo „koaličného“ poslanca…?!

Pýtam sa Šeligu, kde v Ústave SR je napísané, že občania SR, ktorí mali právo byť volení a boli zvolení za poslancov SNR sú si nie rovní?

Kde to má napísané?

Však je „veľký“ právnik, tak by nemal mať problém to tam nájsť!

Ale veruže to tam nenájde!

Tak prečo by sa hocikto z riadne zvolených poslancov našej Slovenskej národnej rady, nemohol na základe demokratického hlasovania svojich kolegov, stať podpredsedom SNR, bez toho, žeby sa potom niekto mal takto politicko-farizejsky“ vyhrážať?!

Mne osobne by to prišlo celkom vhod lebo týmto by bola terajšia „vládna“ trojka opäť o niečo bližšie k rozpadu a PV by boli už naozaj nevyhnutnosťou resp. skutočnosťou…

Ale takéto „demokratické“ správanie sa, takéto „demokratické“ blúdenie, aké predvádza „Za slušné Slovensko“ alias Za ľudí – Juraj Šeliga, by sa už nikdy nemalo dostať do nášho najvyššieho ústavodarného orgánu!!!

Juraj Šeliga povedal toto – „Ak zvolia Tarabu za podpredsedu parlamentu, odchádzam z koalície“

 

Veľmi „odvážne“ slová hodné „najslušnejšieho Slováka, ktorý tak „vehementne bojoval“ na uliciach v roku 2018 v našich uliciach, ktohovie s akým krytím za svojim chrbtom…!

Prečo Juraj nejde vo svojej politickej smelosti ešte ďalej a rovno nepoloží mandát poslanca a neodíde mimo parlament?!

Veď to by sa nemusel dennodenne pozerať z radových poslaneckých lavíc pred seba, tam o trochu vyššie, kde kedysi aj on sedával, na možno budúceho podpredsedu SNR – Tomáša Tarabu…

 

Hlavne, ak mu jeho „koaličný“ poslanec za Sme rodina Martin Borguľa, odkáže toto – „Ani ja sa veru v tejto koalícii necítim dobre. Horšiu vládu táto krajina nikdy nemala. Amatéri, neschopáci, blázni… a to si veľmi hryziem do jazyka“.

 

Ja viem, že venovať sa tak nepodstatnému „politikovi“ akým Juraj Šeliga bez pochyb je, je možno len strata času, ale je potrebné si uvedomiť, že je už viac ako dva roky súčasťou „vládnej koalície“ plnej „amatérov, neschopákov, bláznov…“ (len som citoval M. Borguľu), ktorí nás tu neodôvodnene gniavili, gniavia a snažia sa nás gniaviť aj naďalej!

A preto je potrebné poukazovať aj na takýchto, akými je Juraj Šeliga, aby si ľudia v najbližších PV rozmysleli komu dajú svoj hlas…

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.

kalifát, demonštrácia, islamisti, moslimovia

Žiadať kalifát nie je trestné, tvrdia odborníci. Aj to je sloboda prejavu

04.05.2024 06:00

Možno zakázať demonštráciu, kde spochybňujú základné práva, alebo by to nebolo demokratické? V Nemecku riešia dilemu, ktorú vyvolalo zhromaždenie moslimských radikálov.

radnica, Banská Bystrica

Vzácny erb na najkrajšom slovenskom námestí sa na svoje miesto nevráti. Mesto má však náhradu

04.05.2024 06:00

Historický skvost zdobil banskobystrickú Radnicu na Námestí SNP viac ako dve storočia. Vlani na jeseň však odtiaľ mestský erb zložili a dnes je už isté, že na pôvodné miesto sa nikdy nevráti.