Založ si blog

Čaputová opäť „hrala a spievala“ podľa USA nôt!

Naozaj?

Naozaj nie je na mieste dennodenne písať o „politike“ Čaputovej?

Naozaj nie je na mieste dennodenne písať o Čaputovej „reprezentácií Slovenskej republiky“ na vonok?

Naozaj?

Nuž nie!

Pokiaľ Čaputová bude na slovenskej politickej scéne aktívna a hlavne, ak bude na pozícií slovenského najvyššieho ústavného činiteľa, tak potom ÁNO, je potrebné o jej „politických“ aktivitách písať dennodenne!

Ako náhle bude mimo politického diania, tak potom naozaj, už si ju nikto ani len  nevšimne, pravda, najskôr sa bude musieť tomuto slovenskému ľudu zodpovedať za všetko to „dobré“ čo pre neho vykonala a čo všetko „dobré“ vykonala pre Slovenskú republiku ako takú!!!

A teraz k podstate môjho dnešného rýdzo názorového článku.

Čaputová vystúpila v pléne OSN.

Avšak podľa môjho hlbokého presvedčenia tam nevystúpila ako predstaviteľka suverénneho, samostatného, zvrchovaného štátu, ktorý hrdo nesie názov SLOVENSKÁ REPUBKLIKA, ale ako naprogramovaný element USA administratívy!

Mne to pripadá, že USA administratíva ju politicky naprogramuje, potom stlačí gombík a Čaputová číta a číta a číta…

Číta to, čo jej bolo napísané!

Číta to, čo je v národno-štátnom záujme USA a iných cudzích štátov na západ od nás (Veľká Británia, Nemecko, Francúzsko…!)

Nečíta resp. voľne neprednáša to, čo je na prospech resp. v prospech národno-štátnych záujmov Slovenskej republiky!

Nečíta resp. voľne neprednáša svoj prejav k štátom zoskupených v OSN, vyvážene a na všetky svetové strany!

NIE!

Ona je zahľadená červenými, politicko-nenávistno-krvavými očami len a výhradne na Ruskú federáciu!

V poriadku.

Ale keď na Ruskú federáciu preto lebo agresívne vojensky zasiahli na Ukrajine, tak mala pomenovať, aj príčiny tohto agresívneho sa správania Ruskej federácie!

Čo by sa stalo, keby pomenovala aj príčiny?

Ospravedlnila by tým následky?

Absolútne nie!

Už to opakujem po x-tý krát, že pomenovať príčiny následku, neznamená tento následok ospravedlniť, ale celkom jednoznačne to znamená sa do budúcnosti vyhnúť týmto príčinám, aby nevznikol ešte väčší následok, ako je tento!!!

Čo na tomto nie je zrozumiteľné?!

Čo na tomto je zakázané?!

Nuž nič!

Vôbec nič!

A príčiny sú jasné – nezmyselné rozširovanie NATO na východ Európy, hlavne do štátov bývalého bloku Varšavskej zmluvy!

Totálne nezmyselné a nepotrebné zriaďovanie U.S. Army základní na týchto územiach!

Agresívna politika USA administratívy a jej podriadeného Bruselu voči Ruskej federácií!

Prečo nepomenovala aj to, kto na Ukrajine v roku 2014 úspešne vyvolal Majdan?

Prečo nepomenovala jasne, čo tento Majdan pre Ukrajinu, Ukrajincov znamenal?

Prečo nepomenovala jasne, čo sa po tomto Majdane dialo rusky hovoriacim a k ruskému národu sa hlásiacim Ukrajincom, ktorí dovtedy pokojne žili a bývali bok po boku, v dennodennom bežnom živote, hlavne v Luhansko-doneckej oblasti, s miestnym obyvateľstvom hlásiacim sa k ukrajinskému národu ?

Tam sa nediali zverstvá na civilnom obyvateľstve?

Tam ukrajinský Pravý blok a neonacistický AZOV, sa k týmto Ukrajincom nesprávali zverský?

NIE?

Stačí keď si pozrie/prečíta  napr. toto –  https://eastmednews.org/the-risks-of-arming-ukraines-azov-battalion/

 

A ako by Čaputová pomenovala správanie sa USA voči Japonsku – Hirošima/Nagasaki?

Voči absolútne nevinným Japoncom?

Voči desiatkam tisíc nevinných japonských detí a ich rodičov…?

Videla niekedy Čaputová fotografie týchto doslova v mžiku spálených na uhoľ nevinných civilistov?

NIE, nevidela?

Nuž tak nech sa pozrie na toto – https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/desive-spomienky-atomove-peklo-hirosime-pred-75-rokmi-odohral-scenar-podobny-bejrutu

Prečo vo „svojom“ príhovore nespomenula a rázne neodsúdila USA za to, že doteraz boli prvý a pevne všetci veríme, že aj poslední, čo použili atómové bomby?

Prečo sa neobrátila vo „svojom“ príhovore k štátom OSN, na Joe Bidena s tým, že on nemá žiadne morálne právo vyzývať Ruskú federáciu, aby dnes nepoužili jadrové zbrane!!! (Zo strany Joe Bidena cynizmus/farizejstvo nevídaných rozmerov!!!)

Prečo Čaputová nespomenula, že keď dnes podľa nej hrozí, žeby RF použila jadrové zbrane, že prví boli Američania (USA), čo takéto zákerne, beštiálne zbrane použili na CIVILISTOV!!!

HNUS!

 

A ako by Čaputová pomenovala správanie sa USA voči Vietnamu?

Voči vietnamskému civilnému obyvateľstvu?

Videla Čaputová túto fotografiu niekedy –  https://www.teraz.sk/magazin/slavna-fotka-vietnamskeho-dievcatka-z/10440-clanok.html ???

Pre tých, čo si ju nemôžu pozrieť uvádzam, že na predmetnej fotke z 8. júna 1972, je deväť (9!) ročné, bežiace, uplakané, úplne nahé dievčatko, ktoré uteká spolu s ďalšími deťmi z horiacej vietnamskej dediny, zasiahnutej napalmom…

Mne sa z toho normálne zviera hrdlo…je mi z toho zle, takéto niečo sa nesme diať žiadnym deťom sveta, ešte raz ŽIADNYM…

 

A, ako by Čaputová pomenovala správanie sa USA voči Srbsku/Belehrad 1999?

Ani o tomto „humánnom“ čine USA administratívy nepočula a nič z toho nevidela?

NIE?

Tak nech sa pozrie tu – https://www.teraz.sk/zahranicie/srbsko-si-pripomina-13-rokov-od-zaciat/2669-clanok.html , kde sa okrem iného píše aj toto – „Počas trojmesačného bombardovania miest a dedín zahynulo podľa srbských zdrojov najmenej 2500 civilistov, z toho 89 detí.“ (!!!)

 

Pravdepodobne Čaputová nevidela vyčíňanie USA administratívy ani v Sýrii, Líbyi, Afganistane…

A potom americky hrdo vystúpi so „svojim“ prejavom na 71. Valnom zhromaždení OSN a „zahraje, zaspieva“ podľa/z USA nôt, okrem iného aj takúto jednostrannú, voči Ruskej federácií, nenávistnú „sonátu“ – citujem, z jej vystúpenia – „Demokratický svet a my všetci musíme byť hlasom Ukrajiny. Hlasom, ktorý nebude mlčať, hlasom, ktorý bude ďalej svedčiť o zločinoch Ruska na Ukrajine…“

A prečo Čaputová nechce byť aj hlasom, ktorý bude poukazovať na zločiny USA administratívy, ktorých sa po celom svete po II. sv. vojne napáchala neúrekom? (viď text vyššie)

Tu Čaputová už akosi hlas stratila, aleže úplne!!!

 

Čaputová však „objektívne“, absolútne jednostranne, voči Ruskej federácií totálne nenávistne, pokračuje ďalej takto – „…Hlasom, ktorý bude pamätať a ktorý bude konať, aby sa už nikto nikdy(Rusko) nedopustil takýchto zverstiev.“

 

Takže Čaputová vidí zverstvá len a výhradne na Ruskej strane a nevidí zverstvá, ktorých sa USA administratíva napáchala na civilnom obyvateľstve, počínajúc Hirošimou a končiac (končiac?) Afganistanom…, hlavne na nevinných deťoch(!), po celom svete, tak toto podľa nej neexitovalo a teda tieto ich zverstvá môžeme v budúcnosti zo strany USA dopustiť/akceptovať???

HNUS!!!

Kto má chuť a silný žalúdok, tak si „jej“ celý prejav môže prečítať TU – https://www.prezident.sk/upload-files/86097.pdf

 

Záver:

 

Aby bolo jasné!

Mne nevadí, že Čaputová rázne kritizuje a aj rázne odsudzuje to, že Ruská federácia vojenský, agresorský dňa 24.2.2022 vstúpila na zvrchované územie Ukrajiny…

NIE!

Toto mi nevadí lebo aj ja sa absolútne nestotožňujem z týmto aktom ruskej strany.

A to nepíšem preto, aby som sa vyvinil z vyššie napísaného na Čaputovú, na USA administratívu, na skazený západný kapitalistický, výsostne militantný svet…

Nie, to píšem preto lebo sa mi z duše priečia akékoľvek prejavy násilia a je mi jedno z akej svetovej strany pochádzajú!

Píšem to preto lebo každý rozumne zmýšľajúci človek, jednoducho musí odsúdiť akýkoľvek vojenský zásah na cudzom území, ale aj na území vlastnom a nie len ten jeden…!!!

Ale čo sa mi rovnako prieči je fakt, že Čaputovej jednostrannosť je do oči bijúca a je nenáležitá!

Totiž Čaputová sa jednostaj, neustále triafa len do jedného jediného terča – do Ruskej federácie!

A to nielen od 24.2.2022, ale od prvej chvíle, kedy zasadla na stolec v našej republike najvyšší!

A pritom nevidí(?) alebo nesmie vidieť(?), že vedľa tohto terča je ešte jeden, oveľa, oveľa väčší terč – USA militantná svetovo rozťahovacia/rozpínavá administratíva!, do ktorého sa akosi ani za svet nie a nie trafiť!!!

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.