Založ si blog

Prečo robia všetko preto, aby sme Ukrajinu, Ukrajincov znenávideli?

A nerobia?!

A veruže robia!

Je to presne to isté, ako to bolo (ešte stále to je, „len“ to na teraz spí?!) v prípade nového koronavírusu, ktorého pôvod čím ďalej tým viac ma bližšie a bližšie k USA…!!!

Budem parafrázovať našich niektorých „politikov“, že – „C-19, ešte nikdy nebol tak blízko USA administratíve, ako je tomu dnes!“

Covid sme znenávideli, ale ani nie tak pre neho samého lebo dnes je nad slnko jasné, že je úplne normálne liečiteľný (ak sa liečba naordinuje včas) a dá sa mu predísť aj (predovšetkým!) zdravým životným štýlom – vitamíny, pohyb a pod., ale preto lebo ak sa niečo v spoločnosti nedalo urobiť, tak za každým prišlo slovné spojenie – „lebo Covid!“

Deti nemohli ísť do škôl – lebo Covid!

Riadna zdravotná starostlivosť, najmä ta prevenčná, všeobecno-lekárska bola doslova zakázaná – lebo Covid!

Obchody pozatvárané – lebo Covid!

Nemožnosť chodiť do práce, aj keď bol človek absolútne zdravý – lebo Covid!

Slobodné zhromažďovanie sa zakázané – lebo Covid!

Prechod z okresu do okresu, ba dokonca z dediny do dediny, zakázané – lebo Covid!

Sloboda slova zakázaná – lebo Covid!

Cenzúra dovolená – lebo nikto nebude napadať Covid!

Aby som to skrátil, skrátka všetko čo malo nejaký zádrheľ, malo príčinu v – lebo Covid!

A ľudia už samotné slovo Covid znenávideli!!!

A toto presne sa dnes deje okolo Ukrajiny a Ukrajincov!

Všetko čo je zlé – vysoké ceny energií, vysoké ceny palív, vysoké ceny potravín, vysoké ceny všetkého, to všetko preto lebo musíme pomáhať Ukrajine a Ukrajincom!!!

Avšak príčinu dôsledku dnešného stavu okolo Ukrajiny a ich korupčných vládnych činiteľov, všetkých vlád od 1991, kedy sa Ukrajina osamostatnila od ZSSR, nechce nikto na priamo povedať a nahlas resp. je to zakázané!

Príčiny dnešného stavu na Ukrajine sú jasné – sami sú si na vine lebo absolútne nezvládli transformačný proces, proces osamostatnenia sa – dali sa na cestu korupcie a hlavne na cestu, kto im ponúkne viac, či Východ (Rusko) alebo Západ (hlavne USA)!

Nuž a vydali sa cestou USA „spolupráce“, ale nie spolupráce na ekonomicko-hospodársko-spoločenskom raste, ale cestou zbrojenia, vyzbrojovania proti Ruskej federácií!!!

Takže záver je pre mňa jednoznačný – ak to takto pôjde ďalej – lebo Ukrajina, tak potom Slovač Ukrajinu a Ukrajincov môže znenávidieť, ako to donedávna platné – lebo Covid!!!

Preto vyzývam, aby hlavne média upozorňovali „našich“ dnešných „vládnych“, aj pani z „kozieho“ paláca na to, aby sa k problému Ukrajina začali správať/vyjadrovať v širšom kontexte a nie len v kontexte USA protiruskej propagandy a hlavne, aby začali riešiť problémy a potreby nás Slovákov, občanov SR, všetkých občanov našej drahej vlasti, možno aj na spôsobom Maďarskej republiky!

Postavme sa na stranu Maďarska, začnime v Európe a v EÚ vytvárať blok štátov, ktoré myslia hlavou a nie opätkami, tak ako byrokrati v Bruseli, ktorí zakaždým zrazia opätky pred USA pokynmi, ako na Ruskú federáciu, ako ju ešte väčšmi sankcionovať a pritom si strieľame nádherne vinkle do vlastnej/vlastných spoločensko-ekonomicko-hospodársko-politických brán!

ŠTÁTNY ZÁUJEM SLOVENSKEJ REPUBLIKY A JEJ OBČANOV JE NA NAJVYŠOM MIESTE, TOTO JE NAŠOU PRIORITOU ( v čase mieru a o to viac v čase vojnových konfliktov!) A NIE ŠTÁTNE ZÁUJMY USA!!!

Lebo štátnym záujmom USA je zničiť Rusko, totálne oslabiť EÚ a takto sa potom zahrať na svetových „filantropov“, tak, aby ich všetci počúvali a skákali ako oni budú pískať!

Na to nech USA vojnový štváči zabudnú alebo ako vravia bratia Česi – „Na to si nechte zajít chuť!“

 

 

 

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Grécko Rodos požiare lesné ľudia evakuácia

Na ruskej Sibíri sa začína sezóna lesných požiarov

30.04.2024 18:52

Kým na východe Sibíri vyčíňajú lesné požiare, viaceré regióny v jej západnej časti pri hraniciach s Kazachstanom sužujú rozsiahle záplavy.

SND, Slovenské národné divadlo

Nazval ich duchovnými bezdomovcami. Poprední umelci žiadajú od Fica ospravedlnenie

30.04.2024 18:40

Ak požadujete slušnosť, začnite ako premiér od seba. Vyzývame Vás, ospravedlňte sa,“ adresovali umelci Ficovi.

česko, nemocnica, covid, koronavírus

Ďalšie zadlžovanie nemocníc: Poslanci Úradu pred dohľad novú kompetenciu neschválili

30.04.2024 18:10

Do parlamentu novelu predložili opoziční poslanci Jana Bittó Cigániková a Tomáš Szalay zo strany SaS.