Založ si blog

Zrada, škandál, toto im musí zlomiť ich politický väz okamžite!

Slovač, toto ťa už nesmie nechať ľahostajným, čo sa dnes na Slovensku deje!!!

Toto je už naozaj o našej budúcnosti, o našej svojbytnosti, o našej holej existencií.

Tento môj článok nebude dlhý lebo ani nie je dôvod, aby bol dlhý.

Začnem citátom.

Nebudú tu žiadne americké základne, žiadne zbrane hromadného ničenia, žiadne uzatváranie cesty medzi Banskou Bystricou a Sliačom, žiadne zaberanie súkromného majetku – pozor, toto všetko sú témy, ktoré s obľubou zneužívajú extrémisti a klamári.„

 

Toto povedal Jaroslav Naď, čoby „minister“ obrany SR v čase, keď sa na Slovensku schvaľovala a nakoniec aj definitívne prijala akási vraj „obranná“ Dohoda medzi USA a SR!!!

23.2.2022 – https://www.slovenskyreporter.sk/j-nad-na-slovensku-nebudu-ziadne-americke-zakladne/

A toto hovorili aj všetci tí, čo kopali a stále kopú za „vládnu“ koalíciu a najviac za tieto Naďové slová nesie zodpovednosť práve Zuzana Čaputová, ktorá bola posledným článkom v tomto reťazci, keď bez mihnutia oka, v politickej sekunde, predmetnú „Dohodu“ podpísala a uviedla ju do života a tiež tvrdila, že na Slovensku žiadne U.S. Army základne nebudú!!!

Zuzana Čaputová na margo toho, prečo podpísala túto „obrannú“ Dohodu, povedala tieto jasné slová a toto svoje jasné stanovisko – „Zmluva nenarúša našu suverenitu, nezakladá prítomnosť cudzích vojakov a ani základní na našom území bez rozhodnutia vlády alebo parlamentu, ako to je aj doposiaľ, a nemení platné medzinárodné záväzky Slovenska týkajúce sa držania jadrových zbraní.“  – https://www.teraz.sk/slovensko/prezidentka-podpisala-dohodu-o-obrannej/610864-clanok.html

 

Tak sa jej pýtam, kedy „Vláda“ SR resp. NR SR, schválili zriadenie AŽ dvoch základní U.S. ARMY na našom, zvrchovanom, Slovenskom území???

 

Druhý citát je z 22.4.2022 (len dva mesiace po zaprisahávaní sa J. Naďa!), ktorý znie takto, pre Slovensko a Slovákov doslova škandalózne, až životne nebezpečne(!) – „O zriadení americkej základne v Českej republike, ktorú Černochová v minulosti spomínala a ktorú by v Česku rada videla, na štvrtkovom stretnutí s Austinom nehovorila. Pokiaľ by podľa nej bol v Česku väčšinový záujem základňu zriadiť, je pripravená o nej rokovať. Zdôraznila, že záujem musí byť obojstranný. Ide totiž podľa nej aj o to, či Spojené štáty, ktoré budú mať dve základne na Slovensku, by vôbec mali záujem o ďalšiu základňu v rovnakom regióne.“

 

Toto je citát z článku denníka Pravda, ktorý uverejnili pod názvom – „Česko neráta s americkou základňou, keď má mať USA dve na Slovensku“ a ako zdroj uvádzajú Českú tlačovú agentúru – CTK!!!

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/624197-cesko-zatial-nerata-s-americkou-zakladnou-ked-ma-usa-dve-na-slovensku/

 

Záver.

Takže, My Slováci, sa musíme dozvedieť pravdu o U.S. Army základniach na Slovensku z cudzej tlače, z cudzích zdrojov, zdrojov cudzích štátov – členov NATO a EÚ a nie od „našich“ najvyšších!!!

Tak potom už chápem, o to viac, slová Zuzany Čaputovej, Eduarda Hegera, Jaroslava Naďa, Ivana Korčoka a spol., keď hovoria, že je potrebné zbrojiť Ukrajinu lebo „ona bojuje“ za nás, za našu bezpečnosť!

Samozrejme, že sme ako Slovensko v ohrození pred Ruskou federáciou, ale nie z dôvodu žeby si Ruská federácia na nás robila zálusk, keď si na nás doslova nespomenula vyše 30 rokov, po odchode ich vojsk z nášho územia, ALE VÝHRADNE PRETO lebo naši USA zapredanci dovolili USA administratíve, aby si na našom zvrchovanom území zriadili AŽ dve vojenské základne, ktoré a to si nenahovárajme, budú U.S. Army slúžiť, ako ich naša ochrana pred RF, ale celkom jasne, ako ich vojenské základne v strede Európy odkiaľ budú mať veľmi ľahký prístup na vojenské napadnutie RF!!!

A teda nie My sa stávame terčom pre vojská RF, ale stávajú sa nimi USA vojenské základne na našom území a tým pádom nie sú v ohrození občania USA, ale celkom iste My a ešte nám vymývajú mozgy, že Rusi nám chcú ublížiť lebo sme Slováci!!!

Tomuto môže uveriť už len naozajstný…

Takže ešte jeden záver – Slovač, tu máš jasný dôkaz, že nám klamú, klamú, klamú a robia všetko preto, aby sme NEBOLI!!!

Je naozaj na čase, aby sme im zlomili ten ich zapredanecký, klamársky, diktátorsko-tyranský krk!!!

Už naozaj niet načo čakať a tak využime každý jeden protest, ktorý sa v týchto a nasledujúcich dňoch koná/konajú po celej našej republike, v hojnom počte, nie v tisícoch, ale v desať/sto tisícoch a pošlime ich kade ľahšie!!!

PS:

Pre mier, hlavne v Európe je potrebné Ukrajinu NIE zbrojiť, ale ODZBROJIŤ a zaručiť jej a jej radovým občanom, absolútnu bezpečnosť pred USA, NATO, EÚ, RF a kýmkoľvek na svete a pomôcť sa im pozviechať po stránke ľudskej, morálnej, ekonomickej, hospodárskej a pod.!!!

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

polícia zatknutir naháňačka

Muži a žena. Zadržali páchateľov, ktorí z predajne ukradli trezor s 50-tisícmi eur

06.05.2024 13:19

Lup si odniesli na ubytovňu. Tam prekonali zabezpečenie trezoru a jeho obsah si ponechali.

preukaz, zdravotná poisťovňa, všeobecná, union, dôvera

Dôvera a Union vyplatili akcionárom 24 miliónov eur. Palkovič: Nesprávne

06.05.2024 12:57

Spoločnosť Penta , ktorá je akcionárom Dôvery, podotkla, že zdravotná poisťovňa mala koncom roka 2023 nerozdelený zisk z minulosti vo výške 162 miliónov eur.

Tusk, Leyenová

Leyenová: V Poľsku už neexistuje riziko porušenia zásad právneho štátu. Eurokomisia ruší konanie

06.05.2024 12:50, aktualizované: 13:16

Takzvaná procedúra podľa článku 7 Zmluvy o Európskej únii bola proti Poľsku spustená v roku 2017.

Hungary National Day

Magyar sa pustil sa do jamy levovej: Debrecínsku demonštráciu proti Orbánovi si všimli svetové médiá

06.05.2024 12:40

Portál Euronews podčiarkol, že Magyar sa za tri mesiace stal vyzývateľom Orbána číslo jeden.