Založ si blog

Čaputová, Heger a spol. – stačilo, sranda skončila!

STAČILO!

Slovač čo im ešte dovolíme?

Nie, nejdem teraz rozoberať, kam nás „naši najvyšší“ ťahajú, do čoho nás zaťahujú lebo by to bol článok na desiatky strán!

Dnešný môj článok je o tom, že už niet priestoru na to, aby títo, čo za nás rozhodujú, tam boli len tak, ako doteraz, bezstarostne, že sa im všetko prepečie, že nás budú opíjať propagandou, že Slovač si pošomre a ide sa ďalej, ďalej v predklone pred USA administratívou a protiruskou krvilačnou centrálou EÚ!!!

Tak isto nestačí, aby dnešní opoziční politici, či už parlamentní alebo mimoparlamentní, len vypisovali statusy na FB a natáčali, aj keď vo väčšej miere pravdivé videá, a ulice sú prázdne!

Opoziční politici, ktorí sedia v laviciach NR SR, by dnes nemali sedieť vo svojich parlamentných kanceláriách a odtiaľ vypisovať statusy na sociálnych sieťach, čo s nami dnešná „verchuška“ vystrája lebo to jasne vidíme a pociťujeme v každodennom živote aj sami a za toto si ich, opozičných politikov neplatíme!

Toto si môže dovoliť opozičný parlamentný politik vtedy, keď sa národu žije dobre, keď mu nič nehrozí – viď desať rokov bezstarostnej opozičnej „práce“ v NR SR napr. takého Igora Matoviča!

Dnes by mali byť, minimálne parlamentní opoziční poslanci, celé dni v uliciach našich krajských a okresných mestách, aby sa ľudia k ním pridali lebo Slovač, len tak sama od seba do ulíc nevyjde (pravdepodobne sa má ešte dobre?!).

Každý deň napr. od 17:00 hod. alebo od 18:00 hod., by mali byť aspoň na hodinu veľké demonštrácie po celom Slovensku a to až do chvíle, kým by sme túto dnešnú propagandistickú diktatúru neprinútili k ich politickému pádu!

 

Áno, toto je dnes potrebné urobiť zo strany Slovače lebo o niekoľko týždňov neskôr, pri dnešnej protištátnej a proti národnej politike „našich“ zapredancov vo „vedení“ štátu, už nemusia byť naše ulice ulicami, ako ich poznáme dnes!!!

 

Takže Áno STAČILO, SRANDA SA SKONČILA!!!

 

SLÁVA SLOVENSKO!

SLÁVA NÁROD SLOVENSKÝ!

SLÁVA SLOVENSKÁ REPUBLIKA!

 

 

 

MUDr. Peter Kotlár – „Váš Covid kráľ je nahý“

25.06.2024

Hrôza a zdesenie, sa prehnali médiami tzv. hlavného prúdu! Hrôzu a zdesenie, to vyvolalo u všetkých tých, čo nás tu absolútne bezdôvodne covid gniavili v rokoch 2020 až 2022! A prečo všetko toto? Nuž len preto, že MUDr. Peter Kotlár (PK), splnomocnenec Vlády SR na prešetrenie Covid doby na Slovensku, či bolo všetko s kostolným poriadkom, sa na základe poznatkov, [...]

Roman Michelko odmietol diskutovať v RTVS s Michalom Šípošom. Všetko zle!

24.06.2024

Tak takto teda nie! Nebuďme pokrytci a držme názorovú líniu, aj pri tejto Vláde SR. Áno, ja som rád, že po PV 2023 vznikla práve takáto vláda na základe demokratického rozhodnutia občanov-voličov SR a nie „vláda“ progresivisticko-neoliberálna. Áno, viem si predstaviť ešte jeden politicky subjekt, ktorý by mohol byť súčasťou tejto Vlády, ale ten v PV 2023 [...]

Zrušením RTVS a vznikom STVR, sa demokracia a pluralita dostali na slobodu!

22.06.2024

Demokracia a pluralita v RTVS bola dlhé roky v base! Počas „vlád“ Matoviča, Hegera, Ódora (MHÓ), ktoré boli silno podporované a umelo pri moci udržiavané „nezávislou“ „prezidentkou“ Čaputovou, bola demokracia, pluralita v RTVS, zamknutá na trinásť západov v trinástej komnate! Toto sa zmenilo prijatím zákona o STVR tento týždeň v Parlamente SR! Kvílenie [...]

varín, tiso

Po 30 rokoch už po Tisovi nebude pomenovaná ulica vo Varíne. Obec má pol roka na zmenu

26.06.2024 14:26

Jozef Tiso stál v rokoch 1939 až 1945 na čele klérofašistického štátu, v roku 1947 bol obesený ako vojnový zločinec.

Robert Kaliňák

Kaliňák: Letisko Sliač by mohlo byť pripravené na stíhačky o tri až päť rokov

26.06.2024 14:03

Na Sliači by mali byť stíhacie lietadlá trvalo umiestnené.

Fico, fiala

Bratislava kritizovala Fialu za jeho výrok k medzivládnym konzultáciám. Neúctivý? Naopak, bol výrazom rešpektu, reaguje český premiér

26.06.2024 13:58, aktualizované: 14:20

Český kabinet tento rok v marci pozastavil medzivládne konzultácie pre rozdielne názory na kľúčové témy zahraničnej politiky.

hlina

Hlina podal trestné oznámenie na Lesy SR pre podozrenia z machinácií pri ťažbe kalamitného dreva na Horehroní

26.06.2024 13:45

Hlina kritizoval obstarávanie ťažby kalamitného dreva na Horehroní už v júni.