Založ si blog

Za kráľa, za USA!

V dávnych časoch, keď vládli králi, sa vojny viedli pod heslom „Za kráľa“!!!

Teda nie za ľud, ale len a výhradne Za kráľa! A pospolitý ľud išiel a bojoval, za kráľa (kráľov) umieral, zatiaľ čo králi a ich pridružená šľachta, sa na svojich hradoch a zámkoch veselo zabávala v hojnosti!

Dnes nás „naši“ najvyšší, doslova a do písmena bez rozmyslu, ženú do vojny s RF, s bojovým pokrikom – „Za USA!“

Nuž veru, ak oni chcú za záujmy USA v Európe bojovať so zbraňou v ruke proti svetovej veľmoci RF, tak prosím, proti gustu žiaden dišputát!

Nech sa páči Zuzana Čaputová, Eduard Heger, Jaroslav Naď, celá „vláda“ SR a všetci „vládni“ koaličný poslanci, spolu so všetkými, dnes propagandistický dovolenými/nezablokovanými „objektívnymi“ médiami (absolútne „bez“ USA agentov!) – nech sa páči, prezliecť do vojenských maskáčov, nasadiť plnú poľnú, samopal do ruky a hajde na Ukrajinu!

Ale nám dajte s tou vašou vojenskou „mierovou“ politikou pokoj!!!

My nechceme byť súčasťou konfliktu USA-RF! My nechceme v Európe VOJNU! VOJNU, akúkoľvek a medzi kýmkoľvek!

My tu chceme mať MIER, MIER, ktorý bol počas rokov socialistickej éry nášho štátu SAMOZREJMOSŤOU a akýkoľvek vojenský konflikt medzi európskymi národmi bol NEPREDSTAVITEĽNÝ!!! (Vplyv USA bol jasne blokovaný…!!!)

A keďže žijeme už nejaký ten čas v „slastnom“ kapitalizme, tak MIER by mal byť rovnakou SAMOZREJMOSŤOU!

Či nie?

Lebo veľkokapitál sa už nevie zmestiť do vlastnej kože a žiada sa mu stále viac a viac?!

Lebo tu nebojujú medzi sebou obyčajní ľudia, pospolitý ľud jednotlivých štátov a národov!

Tu bojuje, prostredníctvom pospolitého ľudu,  nenažratý USA kapitál s ostatkom sveta o nadvládu nad touto planétou a v ceste mu stojí okrem iných (napr. Čína) hlavne Ruská federácia!!!

Takže na záver – NIE, MY pospolitý ľud, ľud republiky Slovenskej, My národ slovenský odmietame bojovať nie len „Za kráľa“ ale aj a predovšetkým „Za USA“!!!

My nepotrebujeme, aby nám tu niekto propagandisticky a voči všetkým Rusom nenávistne bez rozdielu, vešal na nos, že Ukrajina a Ukrajinci bojujú, aj za našu slobodu a demokraciu a preto ich musíme čo najviac podporovať zbraňami!!!

Nie, My národ slovenský podporujeme mierové a diplomatické riešenia vzniknutého vojenského konfliktu na Ukrajine, LEN tak a nijak INAK lebo len tak, nás následne čaká MIER, sloboda a demokracia (prosperita?), o ktorej môžeme dnes, pri dnešných diktátorsko-propagandisticky „vládnych“, len snívať!!!

SLÁVA TI SLOVENSKO!!!

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.