Založ si blog

Zjavný súhlas Z. Čaputovej s nakopávaním žien do. . .

p… a zámernou vymýšľanou kriminalizáciou opozície a jej zámernej likvidácie!

Nuž idem do nedávnej minulosti – do októbra 2021, kedy boli zadržaní „elitní“ vyšetrovatelia NAKA, budem ich označovať čurilovci, a následne po veľmi krátkom čase boli z vyšetrovacej väzby prepustení KS Bratislava.

Zadržaní boli na základe, riadne slovenským súdom povolenom odposluchu (aj video nahrávok), na základe z nich jasne vyplývajúcich ich nezákonných postupov  a to nie len voči opozícií a jej zámernej kriminalizácie, ale aj voči vlastným kolegom, ktorí im prišli na to, že konajú protizákonné a že si svoje „trestné činy“ voči opozícií vymýšľajú, domýšľajú a že zjavne konajú s vedomím/súhlasom, ako policajného prezidenta PZ SR (vtedy Peter Kovařík – apropo, kde je dnes štátnou diktátorskou mocou zašitý?!), tak aj „ministra“ vnútra SR Romana Mikulca!

Vtedy ZČ neváhala ani sekundu a pribehla týmto „eliťákom“ z NAKA na pomoc video vyhlásením na svojom FB profile, kde okrem iného hovorí, aj o tom, že títo „eliťáci“ NAKA, nemali byť nikdy zadržaní!

Dnes keď sú k dispozícií ďalšie výpisy nahrávok z legálne, súdom nariadených odposluchov, zo „zákonnej“ činnosti čurilovcov (Boris Kollár ich dokonca nazval „čurilovská mafia“), ktoré ako prvá neuverejnila naj „investigatívnejšia“ „novinárka“ z akéhosi enkového denníka, akási Monika, ale musia sa takto brániť dnešní opozičníci, tak ZČ zaryte mlčí!

A ako sa na Slovensku zvykne hovoriť – „Kto mlčí, ten svedčí“!

V tých prepisoch „nie je“ nič tak dôležité, čo by ZČ stálo za pozornosť!

Nie je tam nič také čoby ZČ malo stáť za pozornosť? Za pozornosť verejnú?

Nuž pri jej „hodnotovom“ nastavení určite NIE!

Tak jej (ZČ) pripomeniem, ako sa jej chránenci, „eliťáci“ čurilovci, bavia o svojej kolegyni p. Santusovej, ktorá im prišla na ich nekalosti.

Akísi Turňa (čurilovec) hovorí aj toto – „…, že ju (Santusovú) ide kopnúť do p..e. Hneď ako to pôjde, že ju ide odstaviť od roboty“

Žeby o tomto ZČ nevedela? Nie? Ak vieme, že má dennodenný report od všetkých spravodajských služieb SR na stole?!

Chlapci „eliťáci“ od čurilovcov sa bavia aj takto (a nielen bavia, ale v tomto duchu aj rázne konajú!) – P. Ďurka (čurilovec) o Santusovej hovorí aj toto – „Len ju treba, ako keby, ju normálne spraviť. A do väzby j….ť.“

Zaujímavé, však ZČ?! A koho ešte treba „do väzby j….ť“???

Avšak čurilovci sa predsa nebudú s ničím párať a hovoria na legálne, súdom nariadených a povolených odposluchoch, aj toto, aby sa dostali Santusovej „na kobylku“ – P. Ďurka (čurilovec) hovorí – „Zapálime jej auto. Kanistrom.“

Nuž super „demokratické“ metódy NAKA, hlavne ak sa jedná o ich kolegyňu z Útvaru Inšpekčnej služby PZ SR!!!!

Je ZČ za zapaľovanie aut vyšetrovateľmi NAKA pri výkone svojej „zákonnej“ práce?! Nuž keď ZČ mlčí, tak asi ÁNO!!!

Čurilovci sa bavia aj takto – J. Čurilla (naj čurilovec) – „Ešte je na UŠP minister. Lebo to rieši aj minister…“ (UŠP – Úrad špeciálnej prokuratúry – Daniel Lipšic!)

Podľa čurilovcov „minister“ Mikulec má riešiť na UŠP (pravdepodobne s Danielom Lipšicom!), okrem Santusovej, aj zámernú likvidáciu opozície, hlavne SMER-SSD a hlavne samotného Roberta Fica!!!

Ani o tomto ZČ, ani len netuší?!

Čurilovci „prezrádzajú“ skrze legálne odposluchy aj toto – P. Čurilla na margo likvidácie Santusovej sa od ministra Mikulca dožaduje tohto – „Šak keď nie, nech dá echo, my ju zastavíme do p..i.“

Veru ZČ, čurilovcom stačí od vlastného ministra len echo, ani nie písomný príkaz, a oni kade koho zastavia – „do p..i.“

A teraz od čurilovskej kolegyne Santusovej k samotnej dnešnej opozícií a jej zámernej likvidácie, touto dnešnou „vládnou“ diktatúrou, pre mňa osobne aj s vedomím samotnej ZČ, akýmikoľvek nezákonnými prostriedkami.

Čurilovec P. Ďurka na legálne vykonaných odposluchoch hovorí toto – „Fica treba robiť, Kaliňáka, Pellegriniho…“

No a úplne jasne to na plné ústa (lebo nevedel, že je legálne odpočúvaný) a nahlas, povedal ďalší „eliťák“ NAKA, čurilovec R. Magula – „Úloha je spraviť Smer zločineckú skupinu a tak úplne zničiť opozíciu“.

Veru, nuž kto by po týchto vyjadreniach „eliťákov“ z NAKA, čurilovcov, nesúhlasil so ZČ, že títo chlapci majú pokračovať vo svojej práci nikým nerušení a že nikdy nemali byť zadržaní!!!

ZČ svojim mlčaním jasne ukazuje, aká je jej úloha v spoločnosti, čo všetko sa má udiať na slovenskej politickej scéne, ktorá opozícia má byť zlikvidovaná, ktorí politici majú byť odstavení a ktorá politická strana by sa mala skrze „objektívne“ agentúry verejnej mienky dostávať stále viac a viac do pozornosti občanov-voličov SR i napriek tomu, že nevykonávajú žiadnu viditeľnú politickú činnosť!

Áno, v tejto súvislosti hovorím o politickej Alma mater ZČ, o Progresívnom Slovensku (PS), ktoré sa síce priamou cestou nedostalo do NR SR po PV 2020, ale dnes tam, v NR SR, sedí, nikým volený za PS, akýsi Tomáš Valášek, dvorný to pisateľ prejavov ZČ pre zahraničné témy, naposledy na obhajobu militantnej Dohody SR s USA!

Občan volič maj sa už na pozore lebo sa blíži riadny termín PV v 2024 (POZOR aj Prezidentské voľby!) alebo je na spadnutie aj termín predčasných PV a všímaj si, ako sa snažia skrze manipulatívne prieskumy verejnej mienky presadzovať Čaputovej rodný politický subjekt PS, keď v predmetných prieskumoch, bez akejkoľvek politickej činnosti a námahy, stúpajú v preferenciách presne tak, ako zázračne v preferenciách stúpala ZČ, keď sa z nuly za 5 mesiacov „sama vypracovala“ na vyše 50% v prieskumoch verejnej manipulatívnej mienky!!!

Len v skratke vývoj preferencií Čaputovej PS – MEDIAN SK – September 2020 – PS = 6,6%, Marec 2021 – PS = 9,30% a Február 2022 (!) – PS = 10,60%!!! Keď to takto pôjde ďalej, tak predpovedám, že MEDIÁN SK, AKO, FOCUS – február 2024 – PS = 52,4% a jasne prvenstvo v predvolebných „objektívnych“ prieskumov verejnej mienky, presne na obraz vývoja predvolebných prezidentských preferencií ZČ!!!

Slovač, ruku na srdce, koho poznáš z dnešných zástupcov z Progresívneho Slovenska a kedy naposledy si mala možnosť vidieť ich politickú aktivitu, akúkoľvek, ale hlavne na prospech SR a občanov SR?!

Teda okrem, pravdepodobne zámerného zviditeľnenia niekdajšieho tvrdého Kiskovca a dnešného ešte tvrdšieho Progresivca – Tomáša Valášeka!

Veru, na čele tohto USA „progresívneho“ hnutia je dnes akási Irena Bihariová, o ktorej existencii vedia občania SR v súčasnosti asi tak veľa, ako vedeli o existencií ZČ, keď bola podpredsedníčkou PS!!!

Záver je len jeden jediný!

Ak sa Zuzana Čaputová rázne, verejne, neohradí voči slovníku a práci čurilovcov, že tak toto teda nie!, tak je jasné za koho kope a kam chce SR a Slovákov dokopať!!!

Slovač, dovolíme jej to?

Slovač dovolíme im to?

 

Zdroje:

https://www.youtube.com/watch?v=KjT6Ow7_iAM&ab_channel=HNtelev%C3%ADzia

https://www.facebook.com/zcaputova/videos/313343700136315/

https://dennikn.sk/2584259/prezidentka-vysetrovatelia-nemali-byt-nielenze-vo-vazbe-ale-ani-obvineni-anketa/

https://preferencie.teraz.sk/

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.