Založ si blog

Adolf Hitler, Jozef Tiso, Joe Biden, Zuzana Čaputová. Čo majú spoločné?

Táto „svätá“ štvorka má veľa spoločného. Delí ich len približne 83 rokov.

Nuž idem po poriadku.

Adolf Hitler do špiku kosti nenávidel Rusov a všetko slovanské! Robil maximum preto, aby akýmikoľvek spôsobmi Rusov a Slovanov zmietol z povrchu zemského.

Na to si našiel v Európe dostatok nie nemeckých posluhovačov a zapredancov vlastného národa.

Jozef Tiso sa mylne domnieval, že ak sa spriahne s Adolfom Hitlerom, tak zachráni seba aj „svoj“ národ slovenský.

A preto sa úplne Adolfovi Hitlerovi poddal, stal sa jeho doslova sluhom a zradcovský voči národu ruskému, postavil svojich slovenských vojakov po boku hitlerovského Wehrmachtu, aby Slovan zabíjal brata Slovana!

Avšak v tomto sa Jozef Tiso prepočítal veľmi kruto. Lebo všetka slovenská noha, ktorá bojovala na začiatku po boku hitlerovského Wehrmachtu, za zvrátené ideály Adolfa Hitlera, sa časom z tohto zlého sna prebudila a prestúpila na stranu dobra, k Červenej chrabrej armáde a svoje zbrane otočili proti tým, s ktorými sa nikdy nemali spriahnuť!

Adolf Hitler skončil ako skončil a Jozef Tiso skončil tiež, ako skončil!!!

A čo dnes?

Dnes je tu akýsi Joe Biden, ktorý tiež do špiku kostí nenávidí Rusov a všetko, čo je slovanské.

Tiež robí všetko preto, aby Rusov zničil a to akýmkoľvek podlým spôsobom!

Joe Biden si tiež v dnešnej Európe našiel svojich nie amerických zapredancov. Na Slovensku je to pre neho verne oddaná Zuzana Čaputová.

Zuzana Čaputová sa tiež mylne, ako Jozef Tiso pred viac ako 80. rokmi, domnieva, že zachráni seba a aj „svoj“ národ slovenský a to tým, že sa hodí k nohám USA agresora, Joe Bidena, že postaví slovenské vojsko po boku U.S. Army, aby opäť Slovan bojoval proti bratovi Slovanovi!!!

Nuž ja osobne mám také tušenie, že aj terajší proti ruskí vojnoví štváči a USA zapredanci, ak sa včas nespamätajú, nevložia svoje horúce hlavy pod studenú sprchu, skončia presne tak, ako ich agresívny predkovia – Adolf Hitler a Jozef Tiso!!!

 

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

električka snd

Ministerstvo električku popred SND neodmietlo. Divadlo argumentuje garážami a štúdiám neverí

30.04.2024 20:53

Vedenie SND si okrem toho plánuje dať posúdiť výsledky štúdií, na ktoré sa hlavné mesto odvoláva

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Grécko Rodos požiare lesné ľudia evakuácia

Na ruskej Sibíri sa začína sezóna lesných požiarov

30.04.2024 18:52

Kým na východe Sibíri vyčíňajú lesné požiare, viaceré regióny v jej západnej časti pri hraniciach s Kazachstanom sužujú rozsiahle záplavy.