Založ si blog

Rusi, tak už to konečne urobte!

Uvedomujem si, že téma dnešného  môjho názorového článku nie je tak jednoduchá, ako ju opíšem, ale mne dnes ide hlavne o princíp a akej takej spravodlivosti do diania okolo “agresie“ Ruskej federácie!

Už dlhé mesiace počúvame, čítame z našich USA zapredaneckých médií a USA zapredaneckých „vládnych“ diktátorov na čele, hádam najväčšieho USA zapredanca Zuzany Čaputovej, ako Ruská federácia sa rozhodla rozpútať tretiu (jadrovú) svetovú vojnu a to tým, že isto iste napadne Ukrajinu lebo už len toto im chýba!

A kto šíri túto vojnovo štvavú propagandu?

Nuž najviac USA administratíva!

A prečo ju šíri?

Nuž preto lebo ich dvadsať ročná „mierová“ misia v Afganistane sa skončila. Tisíce USA vojakov a USA administratívy, množstvo bojovej techniky, sa muselo vrátiť na územie USA a tým U.S. Army prišli o veľké zisky z takejto „mierovej“ misie a teda bolo načim im hľadať iné svetové teritórium, aby doma len tak podaromky neposedávali a aby USA neprichádzali o svoje zisky a povesť „svetového mierotvorcu“!!!

A ako naj teritórium si vyhliadli bohatú Európu, ktorá je nie lenže bohatá, ale hlavne dostatočne ďaleko od USA!

Vymyslela sa rozprávka o zlom Putinovi lebo Donbas a Krym.

Vymyslela sa skvelá rozprávka o svetovom „anjelovi strážnom“ akomsi Joe Bidenovi.

Nahuckali sa na vojnovú nôtu takí „politickí“ velikáni akými sú napr. Jaroslav Naď, Ivan Korčok, Zuzana Čaputová, Eduard Heger, ktorým dali pocit obrovskej „významnosti“ lebo aj SR, USA označili za akési veľmi dôležité „Východné krídlo“ NATO a naši USA zapredanci sa z večera do rána začali cítiť veľmi vojensko-strategicky dôležití a padli pred USA militantnou administratívou na kolená a v expresne rýchlom zradcovskom konaní prenechali U.S. Army celé územie SR na ich vojensko-provokačné akcie voči Ruskej federácií!!!

Na to prišli veľké vyjadrenia z úst vojnových západných štváčov, našich nevynímajúc, že ak Ruská federácia zaútočí na Ukrajinu, tak to bude mať pre Rusov nedozierne následky a že všetci západní vojnoví štváči sa im vojenský postavia a oni veruže tú „dobrú“ Ukrajinu ubránia akýmikoľvek spôsobmi!

Tak tomuto sa hovorí strata súdnosti a zdravého rozumu!!! IDIOTI!

A naši im na takúto životu nebezpečnú hru naskočili resp. naskočiť museli! A oni, tí „naši“ iste vedia prečo tak konali a konajú aj naďalej!

Zo strany Západu prišli vyhrážky voči Ruskej federácií aj typu, že EÚ a USA uvalia na Ruskú federáciu ďalšie hospodársko-ekonomické sankcie a pod. „strašiaky“ .

Veru, od toho sa všetci Rusi už trasú, že sa ani pohnúť nevedia!

Rusi, vážení vojnoví štváči, prežili vojnové hrôzy, ako nikto iný na svete!

Rusi sú národ, ktorý sa nevzdáva, národ, ktorý ak je treba sa vie uskromniť a národ, ktorý sa vie zomknúť tak, že prečká a prežije akúkoľvek sankciu západných vojnových štváčov, na čele s tým najväčším – USA!!!

A teraz pôjdem rýchlo k podstate dnešnej mojej názorovej témy.

Vyzývam, Rusov, Ruskú federáciu, nech urobia, čo títo západný vojnoví štváči po nich chcú!

Nech okamžite, kým je ešte zima, odstavia všetok prívod plynu smerom na západ od ich Ruských hraníc, všetky ventily prívodu ropy a všetko čo Ruská federácia Európe poskytuje, bez čoho by sa celá Európa nezaobišla!

A potom uvidíme, kto z koho!

Rusi prežijú straty z predaja ropy, plynu!

A čo My?

My to prežijeme!

Áno?

Za „pomoci“ USA lebo budú mať odbyt svojho skvapalneného plynu a iných pre dennodenný život potrebných komodít?!

A kto na tom zarobí resp. kto bude mať z toho choseň?!

My Európania?

Alebo to opäť budú len a len USA?!

A ešte sa budú tváriť, ako nám oni pomáhajú, keď sa „zlý“ Rusi na nás vykašľali?!

Naozaj na teraz stačí, aby bolo z tak jednoduchého článku jasné, kto je svetovou vojenskou hrozbou a z koho sa vojenská svetová hrozba umelo vytvára!!!

Už sa konečne Slovač prebuďme a neverme všetkým tým západným vojnovým štváčom, ktorí nás v minulosti zapredali za misu šošovice, len aby sa oni mali dobre a po roku 1989 systematický pracovali na tom, aby nám dali domnelú ideologickú slobodu, ale si nás totálne podmanili ekonomický a dnes nepočúvame denne nič iné, len ako sme naviazaný na nemeckú ekonomiku a ako keď padne nemecká ekonomika, tak ta naša sa zrúti, ako domček z karát!

Toto sme chceli po Novembri 1989?!

Zrútila sa naša ekonomika, keď sme sa zo dňa na deň odpojili od Sovietskeho zväzu?!

Nuž nie nezrútila! A to len preto lebo sme boli pod ideologickou nadvládou ZSSR, ale ani v najmenšom nie pod ekonomickou nadvládou a ekonomická sloboda je oveľa dôležitejšia, ako tá ideologická…!!!

Budíček SLOVÁCI!!!

Spolupráca s každým, ale len ako rovný z rovným a nie ako poddaný a ufňukaní zapredanci!!!

Záver:

Som si istý, že ak by sa situácia z večera do rána otočila v prospech Ruskej federácie, tak Jaroslav Naď, Ivan Korčok, Eduard Heger, Zuzana Čaputová a im podobní dnešní USA zapredanci, by na druhý deň s vlajkou Ruskej federácie pochodovali po -на Красной площади – Červenom námestí v Moskve a skandovali by pro ruské heslá…!!!

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?