Založ si blog

E. Beneš v Londýne, K. Gottwald v Moskve. Z. Čaputová vo Washingtone?

Veru ani jeden z prvých dvoch „milovníkov“ svojho národa neostal pri svojom národe, keď ho národ potreboval, ale doslova ubzikli do azylu.

Eduard (Edvard) Beneš po Mníchovskej zrade na Československej republike, teda de facto a de Jure aj na Slovenku (30.9.1938), sa 5. októbra 1938 vykašľal na svoju zodpovednosť za mladý samostatný štát Čechov, Slezanov, Moravanov a Slovákov, kašle na funkciu prezidenta ČSR a 17 dní mu trvalo, kým si zbalil „svých pět švetstek“ a pá ho Londýna, následne do USA a potom v roku 1940 opäť späť do Londýna, do toho Londýna, ktorý jeho, aj celý jeho národ český, slovenský, pred dvomi rokmi doslova podaroval spolu s Francúzmi a Talianmi Adolfovi Hitlerovi (AH)! Teda nešiel za svoju republiku bojovať k spojencovi do Moskvy, ale k svojmu zradcovi do Londýna. Nuž ale toto je pre „demokratov“ príznačné, že aj keby sa akokoľvek nenávideli, ale peniaze a vidina moci, ich vždy spojí!!!

Aké to hrdinstvo bojovať za svoj národ „bok po boku“ ďaleko v prepychu a bezpečí a potom prísť a zhltnúť všetky hrozienka!

Apropo, prečo sa Beneš nepostavil „tvárou tvár“ AH, keď mal zmobilizovaných 1 200 000 vyzbrojených mužov, tisícky diel, stovky tankov a lietadiel i ďalšej modernej vojenskej techniky, mimoriadne vyspelé opevnenie hraníc, ktorého sa bál každý na čele s AH a mal podporu spojencov – Francúzsko, VB, ZSSR, Rumunsko, Juhoslávia?!

Veru jednoduchšie bolo zdupkať!

Ďalší hrdina Klement Gottwald, sa doslova schoval v Moskve na hrudi Josifa Vissarionoviča Stalina a tiež „miloval“ svoj národ český a slovenský tak, že na „pomoc“ mu prišiel z moskovského, teplučkého exilu až 10. mája 1945 a to priamo do Prahy!

No a dnes máme na čele našej milovanej vlasti akúsi Zuzanu Čaputovú (ZČ), environmentalistku z Pezinka, ktorá „učarovala“ USA administratíve, oni v nej našli zaľúbenie a „demokraticky“, za pomoci „čistých“ USA dolárov, „západných“ Eur, ju doslova dosadili na „trón“ najvyšší v našom štáte a všetci tí „demokrati“ sa tvária, že sa tak stalo z vôle ľudu a demokraticky!

Nie, nebolo to z vôle ľudu, ale z vôle „západných“ demokratov, ktorí ZČ doslova prepašovali prezidentskými voľbami výhradne tým, že zapredanecké média ju vykreslili ako číro číre dobro a jej protikandidátov politicky (ale aj absolútne nemorálne) bili hlava nehlava.

A tak sa stalo, že ZČ bola zvolená mizernými 23,91% občanov zo všetkých oprávnených voličov! To znamená, že už vtedy ju nechcelo za hlavu nášho štátu 76,09 % občanov SR!!!

Koľko ju nechce dnes? A koľko ju nechce po tom, čo sa vyznala z lásky k USA, k U.S. Army, že bezvýhradne s akousi toaletnou doložkou, podporuje podpísanie „obrannej“ dohody medzi SR a USA?! Môj odhad je, že to bude asi tak 90-95% Slovákov!!!

Je jasné, že nás ZČ uvrhla do otvorenej vojny proti RF.

Mala odbočka – aj počas Tisovej Slovenskej republiky naši chlapi a chlapci bojovali najskôr bok po boku z nemeckým Wehrmachtom proti bratskému slovanskému národu, proti ZSSR, ale následne do nohy dezertovali k Červenej armáde…!!!

Aj dnes ZČ a spol. chcú našich chlapov a chlapcov, zatiahnuť do vojny, do boja proti bratskému ruskému národu! Nuž je potrebné ZČ a spol. jasne pripomenúť a odkázať, že Slovák nikdy nepozdvihne svoju zbraň, svoju ruku na svojho brata, aj keď ho na chvíľu k tomu prinútia, tak vždy sa dá na jeho stranu!!!

Toto nech si USA zaľúbenie – ZČ, zapamätá a vryje do svojej pamäti navždy!

A teraz sa pýtam. Ak nás ZČ a spol. naozaj zatiahnu do vojny s RF prostredníctvom prítomnosti USA armády na našom území a bude tu nedajboh mela, kam sa podeje ZČ?

Ostane vo „svojom“ paláci alebo odíde za „svoj“ národ slovenský „bojovať“ do azylu, napr. do Washingtonu???

Nateraz len toľko…

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Ukrajina, vojak

Austrálsky generál pre Pravdu: Ukrajina čelí pochmúrnym scenárom, Západ musí zmeniť ruskú stratégiu

03.05.2024 05:00

Austrálsky generálmajor vo výslužbe Mick Ryan sa nedávno vrátil z cesty po Ukrajine. „Čím dlhšie vojna trvá, tým rýchlejšie sa Rusi učia," vraví.

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.