Založ si blog

Bude letisko Sliač únikovým kanálom Z. Čaputovej a spol. ?

Tento článok je výhradne môj názor, názor, ktorý som nadobudol z faktu, akou vervou sa bili J. Naď (JN), I. Korčok (IK), ale hlavne Z. Čaputová (ZČ) za urýchlené a bezpodmienečné (Čaputovej toaletná doložka nie je žiadna podmienka!) podpísanie „obrannej“ vojensko-okupačnej Dohody medzi SR a USA.

Túto moju „konšpiráciu“ si dovoľujem s plným vedomím, pri plnom vedomí, napísať výhradne na základe, aj mne Ústavou SR garantovanej slobody prejaviť svoj názor ústne/písomne – čl.26, ods.(2) – „Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu. Vydávanie tlače nepodlieha povoľovaciemu konaniu. Podnikanie v odbore rozhlasu a televízie sa môže viazať na povolenie štátu. Podmienky ustanoví zákon.“

Nuž ja to vidím takto.

Absolútna väčšina občanov SR nesúhlasí s „obranou“ Dohodou medzi SR a USA.

Občania SR žiadali prostredníctvom politikov, občianskych združení, ale aj významných jednotlivcov, aby pred samotným schválením tejto Dohody vo „vláde“ SR a následnému súhlasu ZČ atď., bola táto Dohoda predostrená na širokú spoločenskú debatu, bolo potrebné ju niekoľko týždňov, ba aj mesiacov dopodrobna rozoberať, hlavne na obrazovkách RTVS a následne vypísať o takto závažnej Dohode REFERENDUM, aby sa občania na základe všetkých potrebných informácií „pro a proti“ slobodne o tejto dohode vyjadrili, či „prijať alebo neprijať“!!!

Toto sa však neudialo! Lebo sa udiať nesmelo? Lebo bežný občan SR tomu nerozumie? Lebo je hlúpy? Nuž ani jedno, ani druhé?

A teraz podstata, hlavná myšlienka môjho dnešného názorového článku.

ZČ a spol. tvrdia, že „obranná“ dohoda medzi SR a USA, je výlučne na prospech nás všetkých a že nás má chrániť pred „krvilačnou“ Ruskou federáciou!

A ja sa si teda myslím úplný opak!

Podľa mňa, prítomnosť ozbrojených síl USA na našom území je výhradne a predovšetkým na ochranu tých, čo Slovensko a Slovákov zradili, zapredali a do vojny (nedajbože!) z RF zatiahli!

Oni vedia, že ich éra diktátu, éra gniavenia, sa raz skončí!

Oni to vedia! A preto si istia svoje zadné dvierka!

Oni vedia, že keď sa ich moc na Slovensku skončí, moc istená Západom, že na rad príde spravodlivý hnev občanov SR!

Oni vedia, že po zmene politických pomerov na Slovensku budú postavení pred riadny súd a že im hrozí vysoký trest! Trest odňatia slobody na dlhé roky!

Oni to vedia!

A preto sa istia tým, že ak bude situácia v spoločnosti po skončení ich politického mocenského, diktátorského mandátu voči ním napätá (a to teda bude!), tak sa jednoducho za pomoci ochrany U.S. Army presunú na „časť“ letiska Sliač (počas II. sv. vojny Tri duby!) a oddiaľ budú pred spravodlivým hnevom vlastných občanov prevezení (letecky) do „bezpečia“, pravdepodobne do USA?

Avšak nikto z nich, až do konca svojho života nebude pred spravodlivým súdom tu doma na Slovensku v bezpečí!!!

Toto je môj názor, takto ja vidím ich budúcnosť na Slovensku, takto vidím tu ich zanietenosť, akou sa bili a stále sa bijú, za prijatie a podpísanie „obrannej“ Dohody medzi SR a USA!

A samozrejme nemôžem vynechať ani fakt, že takmer dva roky tu bezdôvodne Covid gniavia tento národ! Že už takmer dva roky zamedzili občanom SR prístup k včasnej a riadnej liečbe, nie len respiračných chorôb, ale oveľa závažnejších – rakovina, srdcovocievne…!

Že doslova brutálnym spôsobom nútia občanov SR do experimentálneho Covid očkovania, hlavne americkou vakcínou (Pfizer!), že zbytočne zatvárali ekonomiku, že zbytočne zatvárali zdravých občanov doma, že nás nútili a neustále nútia „dýchať“ skrze akési zábrany a hlavne že takto obmedzujú voľne dýchanie u našich detí počas prítomnosti v škole…!!!

Tých „že“ je tak veľa, že ochrana USA pred vlastným národom, bude pre nich v budúcnosti nevyhnutnosťou – ostatné, ostatný postup je napísaný vyššie v texte.

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.