Založ si blog

J. Naď nech podpíše Dohodu z USA, ale len a jedine za tejto podmienky a nie tej Čaputovej!

Ihneď potom, čo Zuzana Čaputová ZČ) na drzovku ohlásila všetkým Slovákom, že ona teda nebude počúvať hlas ľudu, ale výhradne len Hlas Ameriky a že teda bezvýhradne súhlasí s podpisom „obrannej“ Dohody medzi SR a USA aj s akousi toaletnou prílohou, sa tomuto najviac potešil Jaroslav Naď, ktorému v okamihu keď oficiálne započul z úst ZČ, že to bude on, čo takúto nehoráznosť, takúto zradu na občanoch Slovenska a SR ako takej, za „slovensku“ stranu bude podpisovať, tak sa mu okamžite rozžiarili očká a podpischtivo začal vrtieť tým svojim pro americkým poddanským, USA lokajským chvostíkom!

Nuž dobre!

Súhlasím. Nech JN túto „obrannú“ Dohodu podpíše a nech ju podpíše aj hrdo, ak je presvedčený, že národ slovenský a občania SR to väčšinovo chcú.

Ale nie v USA! A prečo vlastne v USA? To by ma naozaj zaujímalo!

Tak my odovzdávame časť nášho suverénneho územia do výhradného užívania cudzieho štátu (USA), jeho vojenskej zložke aj s ich jurisdikciou a máme sa plahočiť až hentam za „veľkú mláku“?!

Tak to teda nie!

Takáto „výhodná obranná“ Dohoda medzi SR a USA, ak už má byť podpísaná, tak jedine na našom území a ešte za tejto jednej jedinej podmienky lebo inak NIKDY!!!

Tá podmienka je jednoduchá.

JN nech túto „obrannú“ Dohodu podpisuje verejne na verejnom priestranstve, bez ochranky, spolu zo svojim americkým partnerom, ktorý bude za USA stranu na tento akt poverený.

Nech to urobia voľne vonku, priamo pred národom slovenským, nech im vzadu za nimi robia garde všetci dnešní „vládni“ koaličníci, nech ihneď za ich chrbtami stoja ZČ, Boris Kollár a Eduard Heger.

Veď čoho sa boja, keď vravia, že Slováci s tým nemajú problém?! Veď Slováci ich tam prídu v tomto podporiť, prídu z podpornými transparentami, budú prevolávať hesla na slávu USA armády, bude sa veselo spievať, oslavovať, čosi sa aj vypije – proste, bude to taká všeľudová veselica akú Slovensko ešte nezažilo!

Veď je to predsa na prospech nás všetkých!

Samozrejme bolo by načim na takúto slávu pozvať aj diplomatov iných štátov pôsobiacich na svojich zahraničných ambasádach v SR!

Áno, bolo by to od nich pekné, hlavne od ZČ a JN, ak by zabezpečili, že na takejto sláve by ako VIP hostia vedľa seba stáli veľvyslankyňa USA Bridget A. Brinkovú a veľvyslanec za Ruskú federáciu Igor Bratčikov.

Ihneď po samotnom akte podpisu by sa mohli všetci pochytať za ruky a tancovať Kolo, kolo mlynské…, pravda až by neurobilo bác!!!

Nuž veru áno, len takto môže byť takáto nehanebná Dohoda podpísaná, keď ako vravia, sa ľudu vlastného, ľudu slovenského neobávajú lebo konajú „výhradne pre jeho dobro“!!!

Nuž čo smelý JN a ešte smelšia ZČ, urobíte tento statočný čin pre blaho nás Slovákov a podpíšete takúto nehanebnosť aj za našej prítomnosti??? Bez ochránky!!!

Nech celý svet a hlavne strýko SAM vo Washingtone, vidí, ako s takouto nehanebnosťou národ slovenský „bezvýhradne súhlasí“!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.