Založ si blog

E. Beneš v Londýne, K. Gottwald v Moskve. Z. Čaputová vo Washingtone?

Veru ani jeden z prvých dvoch „milovníkov“ svojho národa neostal pri svojom národe, keď ho národ potreboval, ale doslova ubzikli do azylu.

Eduard (Edvard) Beneš po Mníchovskej zrade na Československej republike, teda de facto a de Jure aj na Slovenku (30.9.1938), sa 5. októbra 1938 vykašľal na svoju zodpovednosť za mladý samostatný štát Čechov, Slezanov, Moravanov a Slovákov, kašle na funkciu prezidenta ČSR a 17 dní mu trvalo, kým si zbalil „svých pět švetstek“ a pá ho Londýna, následne do USA a potom v roku 1940 opäť späť do Londýna, do toho Londýna, ktorý jeho, aj celý jeho národ český, slovenský, pred dvomi rokmi doslova podaroval spolu s Francúzmi a Talianmi Adolfovi Hitlerovi (AH)! Teda nešiel za svoju republiku bojovať k spojencovi do Moskvy, ale k svojmu zradcovi do Londýna. Nuž ale toto je pre „demokratov“ príznačné, že aj keby sa akokoľvek nenávideli, ale peniaze a vidina moci, ich vždy spojí!!!

Aké to hrdinstvo bojovať za svoj národ „bok po boku“ ďaleko v prepychu a bezpečí a potom prísť a zhltnúť všetky hrozienka!

Apropo, prečo sa Beneš nepostavil „tvárou tvár“ AH, keď mal zmobilizovaných 1 200 000 vyzbrojených mužov, tisícky diel, stovky tankov a lietadiel i ďalšej modernej vojenskej techniky, mimoriadne vyspelé opevnenie hraníc, ktorého sa bál každý na čele s AH a mal podporu spojencov – Francúzsko, VB, ZSSR, Rumunsko, Juhoslávia?!

Veru jednoduchšie bolo zdupkať!

Ďalší hrdina Klement Gottwald, sa doslova schoval v Moskve na hrudi Josifa Vissarionoviča Stalina a tiež „miloval“ svoj národ český a slovenský tak, že na „pomoc“ mu prišiel z moskovského, teplučkého exilu až 10. mája 1945 a to priamo do Prahy!

No a dnes máme na čele našej milovanej vlasti akúsi Zuzanu Čaputovú (ZČ), environmentalistku z Pezinka, ktorá „učarovala“ USA administratíve, oni v nej našli zaľúbenie a „demokraticky“, za pomoci „čistých“ USA dolárov, „západných“ Eur, ju doslova dosadili na „trón“ najvyšší v našom štáte a všetci tí „demokrati“ sa tvária, že sa tak stalo z vôle ľudu a demokraticky!

Nie, nebolo to z vôle ľudu, ale z vôle „západných“ demokratov, ktorí ZČ doslova prepašovali prezidentskými voľbami výhradne tým, že zapredanecké média ju vykreslili ako číro číre dobro a jej protikandidátov politicky (ale aj absolútne nemorálne) bili hlava nehlava.

A tak sa stalo, že ZČ bola zvolená mizernými 23,91% občanov zo všetkých oprávnených voličov! To znamená, že už vtedy ju nechcelo za hlavu nášho štátu 76,09 % občanov SR!!!

Koľko ju nechce dnes? A koľko ju nechce po tom, čo sa vyznala z lásky k USA, k U.S. Army, že bezvýhradne s akousi toaletnou doložkou, podporuje podpísanie „obrannej“ dohody medzi SR a USA?! Môj odhad je, že to bude asi tak 90-95% Slovákov!!!

Je jasné, že nás ZČ uvrhla do otvorenej vojny proti RF.

Mala odbočka – aj počas Tisovej Slovenskej republiky naši chlapi a chlapci bojovali najskôr bok po boku z nemeckým Wehrmachtom proti bratskému slovanskému národu, proti ZSSR, ale následne do nohy dezertovali k Červenej armáde…!!!

Aj dnes ZČ a spol. chcú našich chlapov a chlapcov, zatiahnuť do vojny, do boja proti bratskému ruskému národu! Nuž je potrebné ZČ a spol. jasne pripomenúť a odkázať, že Slovák nikdy nepozdvihne svoju zbraň, svoju ruku na svojho brata, aj keď ho na chvíľu k tomu prinútia, tak vždy sa dá na jeho stranu!!!

Toto nech si USA zaľúbenie – ZČ, zapamätá a vryje do svojej pamäti navždy!

A teraz sa pýtam. Ak nás ZČ a spol. naozaj zatiahnu do vojny s RF prostredníctvom prítomnosti USA armády na našom území a bude tu nedajboh mela, kam sa podeje ZČ?

Ostane vo „svojom“ paláci alebo odíde za „svoj“ národ slovenský „bojovať“ do azylu, napr. do Washingtonu???

Nateraz len toľko…

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.