Založ si blog

Aktuálity. sk ako konšpiračné médium?

Asi nik nepochybuje o tom, že Akruality.sk sú jednoznačne na strane „pravdy“, teda tej jedinej, čo sa týka toho, že najlepším politickým riešením pre SR je súčasná „vládna koalícia“, ako aj Zuzana Čaputová v „prezidentskom“ paláci!

Asi nik nepochybuje o tom, že Aktuality.sk sú jednoznačne proti dnešnej parlamentnej aj mimo parlamentnej opozícií a robia všetko preto, aby na nej nenechali ani nitku suchú a to aj prostredníctvom čisto účelových „právd“, ktoré denno denne o nej šíria!

Asi nik nepochybuje o tom, že Aktuality.sk sú jednoznačne na strane boja za „dobrovoľné“ Covid očkovanie, o čom svedčí aj článok (okrem mnoho iných), ktorý zverejnili dňa 12.7.2021 pod názvom – „Odborník vyvracia 9 hoaxov: Očkovať sa môže každý, kto nemá alergiu na vakcínu“, pri ktorom je podpísaná akási „novinárka“ Kristína Garaiová.

Tým odborníkom nie je nik iný, ako Peter Sabaka, ku ktorému, keď sa vyjadrí napr. opozičný poslanec, keď si dovolí s ním čo i len polemizovať, tak ho riešia a „vyriešia“ súdy SR…!!!

Ale čo sa nestalo?

Dňa 28.12.2021 Aktuality.sk uverejňujú PR článok (teda nemá konkrétneho autora a je to článok platený/zaplatený!) pod názvom – „Čo mať v domácej lekárničke pri prvých prejavoch chrípky, po očkovaní či nakazení koronavírusom?“

Už samotný nadpis tohto článku evokuje dojem, že nie len doteraz „obyčajná“ chrípka, ale aj nežiadúce účinky po „božských“ Covid vakcínach a hlavne Covid samotný (akýkoľvek mutant!) sú liečiteľné domácou lekárničkou, ktorú vlastní takmer každá rozumná slovenská domácnosť!

V uvedenom článku sa dočítame napríklad toto – „Neliečená chrípka, ale i závažné komplikácie súvisiace s ochorením COVID-19 ohrozujú srdce, mozog i pľúca. Práve preto by sa nemala podceňovať ich liečba.“

Z tejto vety vyberám a zdôrazňujem slovné spojenie – „…by sa nemala podceňovať ich liečba.“!!!

Počuje to niekto na „úrade vlády SR“? Počuje to niekto v jedinom správnom odbornom Covid konzíliu? Počuje to pani v „prezidentskom paláci“? Počujú to všetci čo hovoria a iných by zato zatvárali do basy, že C-19 je riešiteľný len povinným Covid experimentálnym očkovaním?

Ďalej sa tam píše – „Zvýšenú teplotu, ale aj bolesti kĺbov a svalov, ktoré sú častými sprievodnými javmi týchto ochorení, môžeme liečiť viacerými liečivami…, …V domácej lekárničke by teda určite mali mať svoje miesto voľnopredajné lieky s jej obsahom, ako napríklad Acylpyrín, Anopyrin či Aspirín, ktoré v kombinácii s vitamínmi – predovšetkým vitamínom C, pomôžu uľaviť od nepríjemných symptómov a uľahčiť priebeh chrípkových ochorení, i už spomínaného COVID-19.“

Uf, teda aj C-19?!

Počuje to niekto na „úrade vlády SR“? Počuje to niekto v jedinom správnom odbornom Covid konzíliu? Počuje to pani v „prezidentskom paláci“? Počujú to všetci čo hovoria a iných by zato zatvárali do basy, že C-19 je riešiteľný len povinným Covid experimentálnym očkovaním?

Ale pozor v článku sa píše aj toto, resp. sa v ňom cituje – MUDr. Marek Pytliak, internista, ktorý hovorí – „Očkovaním sa do tela nevpúšťajú látky na zlikvidovanie vírusu, ale také, ktoré naučia imunitný systém ako zničiť vírus sám,“

Nuž ja to chápem takto.

Doteraz známe a bežne po domácky používané liečivá proti/na „bežnú“ chrípku a podľa MUDr. M. Pytliaka, aj na C-19, ako sú Acylpyrín, Anopyrin či Aspirín a vitamíny (C,D…!) vírus v našom tele likvidujú, zatiaľ čo vakcína, ak telo nemá dostatočnú prirodzenú imunitu, ho má naučiť si tuto imunitu vytvoriť a zničiť vírus bez použitia liečivých/liečiv – likvidátorov!

Toto je naozaj prelomová veta lebo jasne hovorí, že každý jedinec by mal mať slobodnú voľbu sa buď s respiračného ochorenia, aj C-19, liečiť účinnými liekmi alebo sa nechá zaočkovať vakcínou, ktorej účinnosť rýchlo klesá po niekoľkých mesiacoch, teda „nenaučila“ sa naše organizmy chrániť na stálo, no a potom je tu ešte jedna naj príležitosť a tou je budovať si vlastnú silnú imunitu zdravou životosprávou, zdravým životným štýlom a pod.!!!

Nuž naozaj som prekvapený, že Aktuality.sk uverejnili takéto „bludy a tliachaniny“ o liečení aj C-19!

Ale keďže sa jedná o PR článok, tak to asi je možné zverejniť aj na Aktuality.sk lebo si to niekto zaplatil…?!

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

nemecko letisko lietadlo mníchov aktivisti klíma

Klimatickí aktivisti ochromili prevádzku mníchovského letiska

18.05.2024 08:30

Aktivisti sa prilepili k ploche pristávacej dráhy, prichádzajúce lety boli preto presmerované na iné letiská.

Houston, texas, búrky

Z Houstonu po ničivých búrkach hlásia sedem obetí

18.05.2024 08:25

Obytné oblasti mesta boli plné popadaných stromov a elektrického vedenia.

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?